Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 167018 defa)

Roninn3

• Hero Member
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #136 : 18 Kasım 2018, 02:41:49 »
Koray erdoğanın yanında çalıştıracağı doktorun fiyatı belli oldumu arkadaşlar ,varmı bir gelişme.

Koray erdoğan yanında doktor çalıştıracak ve bunun fiyatı farklımı olacakmış.şimdi okudum bununla ilgili yazılanları yani bunun içinde beklemek gerek buda biraz can sıkıcı sanırım ,beklemeye değermi bilmiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 18 Kasım 2018, 19:24:32 »
Koray erdoğan yanında doktor çalıştıracak ve bunun fiyatı farklımı olacakmış.şimdi okudum bununla ilgili yazılanları yani bunun içinde beklemek gerek buda biraz can sıkıcı sanırım ,beklemeye değermi bilmiyorum.

evet  Prof. Dr. Alp Bayramoğlu acıbadem Anatomi Anabilim Dalı Başkanı  20 güne netleşir diye düşünüyorum durum
Global Moderator

murat80

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 18 Kasım 2018, 22:11:27 »
acaba bu siteden organize olup 40 - 50 kişi bir araya gelsek ? ve parayıda peşin versek belki bir indirim alabiliriz ?malum faizler çok yüksek ..ortalama 40 bin olsa 2 milyon lira yapar .. faiz vs işin içine girince ..win&win olur sanki ..yada olur mu ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 18 Kasım 2018, 22:13:29 »
acaba bu siteden organize olup 40 - 50 kişi bir araya gelsek ? ve parayıda peşin versek belki bir indirim alabiliriz ?malum faizler çok yüksek ..ortalama 40 bin olsa 2 milyon lira yapar .. faiz vs işin içine girince ..win&win olur sanki ..yada olur mu ?

Bahsettiğimiz merkezin zaten 6/7 ayı dolu dostum o sekılde 40/50 kisiye randevu verip sıraya almazlar bir anda zaten :)
Global Moderator

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 22 Kasım 2018, 01:37:35 »

koray erdoğanda böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum ama yanına yeni başlayacağı doktor için neden olmasın .yalnız doktorun fiyatı henüz belli değil sanırım ,yüksek bir fiyat olursa o da mümkün olmaz gibi geliyor bana ,üstelik yeni doktorun  saç ekimine ne zaman başlayacağı bile değil oda ayrı olay.

Canimo

• Sr. Member
« Yanıtla #141 : 23 Kasım 2018, 01:36:33 »
koray erdoğanın 6,7 ayı dolumu arkadaşlar bu kesin bilgimi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 23 Kasım 2018, 01:37:13 »
koray erdoğan hakkında
1968'de Bursa-Gemlik'de doğdu. Bursa Anadolu Lisesi'nden sonra Hacettepe Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik görevini tamamladıktan sonra  Marmara Üniversitesi Göğüs Cerrahisi bölümünde asistan oldu.

2001'de kendi saç ekimi kliniğini kurdu ve aynı zamanda Avrupa'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nde çok sayıda konferans ve seminere katıldı. 2004 yılında kendi özel FUE sistemini geliştirdi. Ek olarak, İspanya, İtalya, Malezya ve Hindistan gibi birçok uluslararası kongre ve çalıştayda bu tekniği anlattı.

Kendi kurduğu ASMED Cerrahi Merkezi'nde, uzman diğer altı hekimle birlikte FUE saç nakli gerçekleştiriyor
Global Moderator

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 24 Kasım 2018, 02:34:43 »

Neden kimse bunu denemiyor bence olabilecek bir şey.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 24 Kasım 2018, 20:31:40 »
Valla sırf yoğunluğundan koray beyle görüşmeye tenezzül bile etmedim,malesef yapcak birşey yok

murat80

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 25 Kasım 2018, 14:48:02 »
Bahsettiğimiz merkezin zaten 6/7 ayı dolu dostum o sekılde 40/50 kisiye randevu verip sıraya almazlar bir anda zaten :)
  birden sıraya almasın 6-7 ay fark etmez bekleriz .. :) parayı peşin alıp operasyonu 1 sene sonra yapınca burdan firmada kar eder .. yada daha diplomatik dille en azından yaptığı indirimden zarar etmemiş olur ..bu teklif ciddileşirse  olabilir gibi geliyor bana ..bana 1 kişi katılmış ..2 ettik bile 10 kişiyi bulunca başvuru yapsak mı acaba ?en azından  bir kaybımız olmaz

chainlift

• Full Member
« Yanıtla #146 : 25 Kasım 2018, 17:05:14 »
  birden sıraya almasın 6-7 ay fark etmez bekleriz .. :) parayı peşin alıp operasyonu 1 sene sonra yapınca burdan firmada kar eder .. yada daha diplomatik dille en azından yaptığı indirimden zarar etmemiş olur ..bu teklif ciddileşirse  olabilir gibi geliyor bana ..bana 1 kişi katılmış ..2 ettik bile 10 kişiyi bulunca başvuru yapsak mı acaba ?en azından  bir kaybımız olmaz

yaz benide kardeş :) ne olacaksa olsun. 80 bin liralık arabaya bineceğime 20 bin liralık arabaya bineyim kalanı saçıma süreyim ;)

murat80

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 29 Kasım 2018, 12:08:23 »
yaz benide kardeş :) ne olacaksa olsun. 80 bin liralık arabaya bineceğime 20 bin liralık arabaya bineyim kalanı saçıma süreyim ;)

bende aynını düşünüyorum .. ettik 3

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 29 Kasım 2018, 13:55:00 »
Sizin işiniz zor 3 kişi kurtarmaz 10 kişi de bulamazssınız :)
Global Moderator

shadow

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 30 Kasım 2018, 09:16:10 »

Bence hiç gerek yok arabayı satmaya; iyi bir dönorün var ise Uygun fiyatlı bir ekim yeri seç  ekim öncesi 2 ay  ve ekim sonrası 8 ay boyunca da kullan finas' ı sonuca sen bile şaşıracaksın
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2018, 10:30:56 Gönderen: Hintell »

Facebook Twitter Instagram