Bu işe bir çare şart,Türkiyede yaşayıp ben yabancı hastalara ekiyorum mantığı tamamen saçmalık bu yüzden yardımcı olunmalı diye düşünüyorum Türk hastalara.Ben şimdi Türkiye şartlarında yaşayan bir insan olarak 1000 greft ektiricem gidip buna 20bin tl gibi astronomik bir rakam ödersem nasıl altından kalkarım bu işin.
Ben Türkiye de yaşayıp yabancı hastalara ekıyorum diye bir durum söz konusu olsa Asmed ın forumda bukadar konusu ve bır okadar da SAÇ ektırıp ekımını forumda paylaşmamıs hastası ve bızım bılmedıgımız bınlerce türk hastası olmazdı
Asmed evrensel bir merkez ve herkese kapısı açık fiyatı da 20 senedir sabit
Onun dışında kimse çok pahalı bir elbise yada araba yada ev almak zorunda olmadığı gibi Asmed de ekim yaptırmak zorunda değil fiyatın altından kalkamıyorsak imkanlarımıza göre hareket ederiz istesekte istemesekte kardeşim
koray hocanın yetiştirdigi doktora gelince Asmed in kalitesi malum anlatmaya gerek yok bu doktoru koray hoca yetiştirip aynı kailtede ekimi %30 veya %40 altına sunması bıle gidicek imkanlara yaklaşan insanlar için bir nimet sayılır ama zaten 2 türlüde ımkanı olmayan insanlar içinde yapılıcak bişey yok malesef