Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 167024 defa)

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #121 : 11 Ekim 2018, 22:08:37 »
Doğru haklısınız aslında en fazla yüzde 20 olur indirim zaten Koray hocanın bir yılda 360 günü dolu ve çok fazla talep var yurtdışından durum böyle olunca hasta sayısını arttırma amaçlı bir doktoru eğitiyor sanırım bu durumda fiyat indirimi beklemek biraz hayal perestlik oluyor en doğrusu bütçeye göre uygunu neyse onu bulmak ...

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 12 Ekim 2018, 00:20:11 »
Valla bnm yaptırırsam 3.ekimim olacak o yüzden pek şansa bırakmak istemiyorum ama euroda hiç düşeceğe benzemiyor.açıkçası asmed kalitesinde daha makul fiyatlı biyerde bulamadım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 12 Ekim 2018, 12:30:37 »
Bu işe bir çare şart,Türkiyede yaşayıp ben yabancı hastalara ekiyorum mantığı tamamen saçmalık bu yüzden yardımcı olunmalı diye düşünüyorum Türk hastalara.Ben şimdi Türkiye şartlarında yaşayan bir insan olarak 1000 greft ektiricem gidip buna 20bin tl gibi astronomik bir rakam ödersem nasıl altından kalkarım bu işin.

Ben Türkiye de yaşayıp yabancı hastalara ekıyorum diye bir durum söz konusu olsa Asmed ın forumda bukadar konusu  ve bır okadar da SAÇ ektırıp ekımını forumda paylaşmamıs hastası ve bızım bılmedıgımız bınlerce türk hastası olmazdı

Asmed evrensel bir merkez ve herkese kapısı açık fiyatı da 20 senedir sabit

Onun dışında kimse çok pahalı bir elbise yada araba yada ev almak zorunda olmadığı gibi Asmed de ekim yaptırmak zorunda değil fiyatın altından kalkamıyorsak imkanlarımıza göre hareket ederiz istesekte istemesekte kardeşim

koray hocanın yetiştirdigi doktora gelince Asmed in kalitesi malum anlatmaya gerek yok bu doktoru koray hoca yetiştirip aynı kailtede ekimi %30 veya %40 altına sunması bıle gidicek imkanlara yaklaşan insanlar için bir nimet sayılır ama zaten 2 türlüde ımkanı olmayan insanlar içinde yapılıcak bişey yok malesef

Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 12 Ekim 2018, 14:12:01 »
fiyat tl olmalı ki kur ataklarından etkilenmesin
acaba sakaldan alma ihtimalleride var mıdır ?

sakal dan alım asmed de yok ama ileride ne olur bılemem
Global Moderator

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #125 : 16 Ekim 2018, 14:15:15 »
Hoca kendine belli bir kitleyi hedef seçmiş. Sonuçta saç ekimi estetik yönü ağır basan bir uygulama. Neden bu kadar pahalı demek çok da mantıklı değil.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

guners74

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 19 Ekim 2018, 14:48:21 »
hintell kardeşim bu doktor şehir efsanesi moduna girmeye başladı? ne zaman sunulacak ne zaman başlayacak? hala yetişmedi mi??

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 19 Ekim 2018, 17:49:12 »
hintell kardeşim bu doktor şehir efsanesi moduna girmeye başladı? ne zaman sunulacak ne zaman başlayacak? hala yetişmedi mi??

Nerden bileyim kardeşim ben olanı öğrendiğimi yazdım sizde asmed i arayıp öğrenin telefonu var sonuçta yeni yerlerinde olucak daha taşınmadılar
Global Moderator

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 19 Ekim 2018, 22:12:37 »
Ben görüştüm daha belli değilmiş belli olduğu zaman sosyal medya hesaplarından ilan edilecekmiş. Bizlerde bekliyoruz özellikle fiyat tl olur umarım  😊

hızlıamakel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 05 Kasım 2018, 14:39:24 »
Ben görüştüm daha belli değilmiş belli olduğu zaman sosyal medya hesaplarından ilan edilecekmiş. Bizlerde bekliyoruz özellikle fiyat tl olur umarım  😊

Koray erdoğanın çalıştıracağı doktorun fiyatı halen belli olmadımı arkadaşlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 07 Kasım 2018, 12:14:49 »
yeni yere taşındıktan sonra belli olacak  bir arkadaşımız Koray Erdoğan a sormuş forumda paylaşıldı cevap
Global Moderator

saç adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 11 Kasım 2018, 13:33:05 »
Arkadaşlar İyi bir haber duydum Dr.Koray Erdoğan Türk hastalar için daha uygun bir fiyata ekim yapabilmek için bünyesinde bir doktor yetiştiriyor uzunzamandır arada kendi operasyonlarında ekim yaptırıyor ve eğitiyormuş ve başarılı yetenekli bir doktormuş detayları konu açıp yazıcam ismini vs uygun bir vakitte ama fiyat olarak tam bir bilgim yok onuda öğrenince açarız.

Bu iyi haber gerçekten iyi bir alternatif olabilir oyle bi ustadan eğitim alan birine ekim yaptırmak bile bi ayrıcalıktır madem hoca duşunmuş bunu inşallah fiyatta tl uzerinden olur ve çok uçuk olmaz.

merall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #132 : 15 Kasım 2018, 21:04:16 »
ücret son rakammıdır yoksa görüşme esnasında herhangi bir fiyatta bir indirim yaptıralabilme durumu oluyormu arkadaşlar.

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 15 Kasım 2018, 21:40:13 »
ücret son rakammıdır yoksa görüşme esnasında herhangi bir fiyatta bir indirim yaptıralabilme durumu oluyormu arkadaşlar.
asmed de herhangi bir indirim söz konusu olmuyor bildiğim kadarıyla greft başı 2.5 euro yeni doktorun fiyat ve şartları belli değil en son tekrar merkezle konuştum birsey söyleyemiyoruz dediler beklemeye devam bakalım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 16 Kasım 2018, 13:03:35 »

Ben ve bir çok arkadaşım Asmed  Dr. Koray Erdoğan' a ekim yaptırdık kimseden de bugüne kadar indirim yapıldığını duymadım kendim de net ücreti ödedim, tabi isterseniz sorar şansınızı denersiniz Bu en doğal hakkınız amaaa size eker mi Koray hoca bilemem kadınların saç yapısı çok ekime uygun olmuyor çünkü umarım sizin ki uygundur.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2018, 13:18:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram