Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 166998 defa)

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #90 : 05 Eylül 2018, 09:14:11 »
Simdi arkadaslar hoca bana dedi yasim cok genc oldugu icin (22 yasindayim) daha cok erken ve orta ve arka bölgeside ilerliyen zamanda dökülecek diye bir tespit yapdi onun icin bu 2600-3200 greftler sirf ön bölgeye ekilecek daha sonrada 2 belkide 3 operasyon gerekli olacakdir yazdi simdi 8 bin euro verecem sonra da bi 10 desek en az 20 bin euroya mal olur bu bana (tüm kafa). isvicrede yasiorum cok sükür büyük para sorunum yok ama sirf 8 bin euro bir ön bölgesi icin biraz abartili geldi bana ama tabiki emege saygim sonsuz hocanin bide baska alternativlere bakip kararimi verecem.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 05 Eylül 2018, 15:35:53 »
Simdi arkadaslar hoca bana dedi yasim cok genc oldugu icin (22 yasindayim) daha cok erken ve orta ve arka bölgeside ilerliyen zamanda dökülecek diye bir tespit yapdi onun icin bu 2600-3200 greftler sirf ön bölgeye ekilecek daha sonrada 2 belkide 3 operasyon gerekli olacakdir yazdi simdi 8 bin euro verecem sonra da bi 10 desek en az 20 bin euroya mal olur bu bana (tüm kafa). isvicrede yasiorum cok sükür büyük para sorunum yok ama sirf 8 bin euro bir ön bölgesi icin biraz abartili geldi bana ama tabiki emege saygim sonsuz hocanin bide baska alternativlere bakip kararimi verecem.

dostum ımkanın var macera arama  hayatın boyunca kafanda taşıyacaksın o saçları gidebılecegın en ıyı merkezdesın benden uyarması

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 06 Eylül 2018, 09:00:35 »
dostum ımkanın var macera arama  hayatın boyunca kafanda taşıyacaksın o saçları gidebılecegın en ıyı merkezdesın benden uyarması
İsviçrede yaşayan bile pahalı bulmuş vay Türkiye’dekilerin haline vay ☹

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 06 Eylül 2018, 16:29:45 »
İsviçrede yaşayan bile pahalı bulmuş vay Türkiye’dekilerin haline vay ☹

tabiki pahali abicim sirf ön bölge icin 8 bin euro az para degil benim bir aylik maasim bu. sonra orta ve arkayi da icine katarsak en az 20ye patlar bu ekim bana

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 06 Eylül 2018, 16:35:28 »
tabiki pahali abicim sirf ön bölge icin 8 bin euro az para degil benim bir aylik maasim bu. sonra orta ve arkayi da icine katarsak en az 20ye patlar bu ekim bana
Yanlış anlama pahalı evet bende bunu belirtmek istedim senin bir aylık maaşın 60 bin tl benim 10 aylıl maaşıma eşit yani bizim için imkansız oluyor koray hoca bunu belirtmek istedim kardeşim.

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 06 Eylül 2018, 16:53:29 »
Yanlış anlama pahalı evet bende bunu belirtmek istedim senin bir aylık maaşın 60 bin tl benim 10 aylıl maaşıma eşit yani bizim için imkansız oluyor koray hoca bunu belirtmek istedim kardeşim.
tabi abi sizide anliorum türkiyede yasiyan cogu insan icin cok zor bunu ödemesi

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 06 Eylül 2018, 19:20:25 »
Kardeş, saç için 1 aylık maaş nedir, gözünü seveyim. Kaç aylık, yıllık maaşını, uzun zamandır yaptığı birikimini verenler var. Tamam, Türkiye'de yerleşik olanlar için bir kur düzenlemesi beklenmesi normal, çünkü olağan dışı bir kur durumu var, ama bu konu seni bağlamıyor, ayrıca yurtdışı koşulları için bile iyi maaşın varmış. Bir ön saç için demişsin, ama yüzüne şekil veren, ilk dikkat çeken yer orası kardeşim. Bir de transection/permanent shock loss to native hair durumları var. Bunları da dikkate alırsan, öyle basit bir mevzu olmadığını anlarsın. Nedense parayı arabaya verince kimse şaşırmıyor, ama saça verince şaşırıyor. O zaman demek ki araba senin için saçtan daha önemli diyorsun, onu da kabul etmiyor. Neyse, bence ekim için yaşın erken, az toppik dök aslanlar gibi gez.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2018, 19:29:31 Gönderen: ormangibi »

boşnag

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 06 Eylül 2018, 19:31:04 »
Sen buraya milletle dalga gecmeye mi geldin.

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 07 Eylül 2018, 05:49:23 »
Sen buraya milletle dalga gecmeye mi geldin.

niye dalga geceyim kardes sacmalama ?gelir iyise bir okadarda gider var kardes onlari da görmek lazim kira sirf 2400 frank(yaklasik 2100 euro). iki seneye daha dügün yapcam:d demek istedigim giderler de cok yüksek buralarda ama @ormangibi kardesim dedigi gibi uzun zaman birikimlerini harciyanlar var burda dogrudur onlara saygim sonsuz amacim burda kimseyle dalga gecmek degil yanlis anlasilmasin lütfen. muhtemelen biraz daha beklicem bu gidisle. dökülen dökülsün moral zaten sifir bu genc yasda sac konusu acilinca

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 08 Eylül 2018, 02:50:22 »

niye dalga geceyim kardes sacmalama ?gelir iyise bir okadarda gider var kardes onlari da görmek lazim kira sirf 2400 frank(yaklasik 2100 euro). iki seneye daha dügün yapcam:d demek istedigim giderler de cok yüksek buralarda ama @ormangibi kardesim dedigi gibi uzun zaman birikimlerini harciyanlar var burda dogrudur onlara saygim sonsuz amacim burda kimseyle dalga gecmek degil yanlis anlasilmasin lütfen. muhtemelen biraz daha beklicem bu gidisle. dökülen dökülsün moral zaten sifir bu genc yasda sac konusu acilinca

Vallaha dostum sen bunları buraya böyle 1 aylık maşımı mı vereyim diye  yazarsan biraz zor girersin asmed in kapısından içeri benden söylemesi  burda bir çok arkadasımız “Tr de yaşayıp randevu bile alamakta zorlanıyor her param var diyen gidemiyor ektiren arkadaşlar iyi bilir sorarsın kaç ay da randevu aldıklarını kaç kere aradıklarını gidebilmek için. şahsen ben randevu için sadece randevu 5 ay bekledim. 7/8 ay dolu bir merkez ve mıllet can atıyor randevu almak için sen gitmissin gitmemişsin çok faketmez onu belirteyim.

Tr de normal bir ekimciye bile kimse 1 aylık maşıyla gidemiyor ön bölgeye verilirmi demişssin ama afadersin adamı maymuna benzetirler 20 katını vermeye razı olursun düzeltmek için tabi saç ekimi nasıl bişey bilmediğin için senide anlıyorum bir tatman gerek bazı şeylerin degerini anlamak için :) umarım başından kötü bişey gecmez tabi biz yaşadık allah korusun sen yaşama.

Benim bir aylık maşım değildi okadar şanslı değiliz ama 20 katını vermeye razıydım o halde gittim asmed e ve verdiğim para nın her kuruşu helal olsun para pul ile ölçülmez bendeki emekleri bir ömür saygım bakidir ön bölge için verilirmi verilmezmi o ücret ben yaşadığım için can ata ata verilir emin ol imkan varsa tabi yoksa elden bişey gelmez.
Tabi tercih bu başka yerde kötü sonuç alırsın diye bişey yok çok güzel sonuç alan arkadaşlarımız var ama imkanın var o yüzden söyledim sen gene araştır forumda gayet güzel sonuç alan arkadaşlarımız var uygun fiyatlara onlarla görüş ve tercihini yaparsın sana uyan yeri seçip bence çıkar kafandan asmed i diğer merkezlere yönel 1000 ero ya halledersin senin için çerez parası.

Bu arada iyi ekim merkezlerimiz sayılı olduğu için tr de olurda denk gelırsen kötü bir merkeze ilerde oluşacak açıklığın için para vermek zorunda kalmassın donör bölgende saç kalmayacağı için. Dalga geçmiyorum kesinlikle beni yanlış anlama bunlar hepimizin gördüğü yaşadığı durumlar.. ve benim 1 aylık maşım vs gibi laflar etme burda özellıkle döviZden süründüğümüz şu günlerde zorumuza gider:) insallah hayalındeki saçlara kavusursun dostum
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2018, 14:01:22 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #100 : 08 Eylül 2018, 11:49:36 »
hintell baskanin dedigi gibi.

kötü bir ekim sürecini yasayin bilir. ozaman fark edersinki para pulun hic önemi olmadigini.
ben almanyada yasiyorum, ilk arastirmaya basladigimda koray hocanin fiyatini duyunca , tabi canim ben sanatci sosyete degilim okadar para verecek diye düsündüm.
ama bugün biliyorumki bunun öyle sanatci sosyteyle alakasi yok. 1,5senedir sagligim , sosyal hayit , piskolojim cok yiprandi cünkü kötü bir tecrübe edindim.
ve insallah aralik 2018 asmed koray hocada 2 ekimim olacak . nekadar euro tutacagini hic aldirmiyorum bile .

senin genc yasinin verdigi tecrübesizlige sayiyorum.
benden sana abi tavsiyesi 8000€ maas aliyorsan  öylede böylede rahatlikla asmed yani koray hocaya gidebilirsin.

guners74

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 20 Eylül 2018, 21:11:14 »
Fiyat 🇹🇷 şartlarında yüksek...
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2018, 21:17:52 Gönderen: guners74 »

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 21 Eylül 2018, 22:45:06 »
Euro şuan 7,39 valla 5 fln olsun onada razıyım hemen alacam.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 22 Eylül 2018, 01:12:59 »
Euro şuan 7,39 valla 5 fln olsun onada razıyım hemen alacam.

Euro 5 olsa bütün ülke Euro alır heralde :) inşallah düşer ama 5 bekleme artık
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 22 Eylül 2018, 10:35:03 »
Arkadaşlar İyi bir haber duydum Dr.Koray Erdoğan Türk hastalar için daha uygun bir fiyata ekim yapabilmek için bünyesinde bir doktor yetiştiriyor uzunzamandır arada kendi operasyonlarında ekim yaptırıyor ve eğitiyormuş ve başarılı yetenekli bir doktormuş detayları konu açıp yazıcam ismini vs uygun bir vakitte ama fiyat olarak tam bir bilgim yok onuda öğrenince açarız.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram