Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 166977 defa)

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #75 : 25 Ağustos 2018, 14:19:50 »
Kendisiyle bir Türk olmasi hasebiyle Gurur duyuyorum. Kendisinin gelistirdigi Keep Teknigi Mükemmel bir adim. Ama Kur yüzunden Turklerin madur olmasi bir Türk doktorunun nimetlrrinden faydalanamaması Cok zoruna gidiyor ...

Enesx59

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 25 Ağustos 2018, 15:28:28 »
Koray hoca gibi kaliteli bi ekimci ve teknigi ile isminden dünyada sõz ettirmis ve vizyonu olan bi insan icin para önemli degildir bencede arkadaslar ama bi ekimi 4 gün suruyor titizlikle ne yapilabilir Tûrklere bize uygun yapilsa kul hakkina ve ticaret adabina uymaz yabanciya 7 euro Tûrklere 5 Euro hem dinin hemde insan ticaret adabina uygun olunmaz ne yapilabilir yabanci türk ayirt etmeden ileri bi tarihe alinan ekimlerde erken rezerve indirimi yapilabilir bi kac yil icin veya anlik kampanyalar

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 25 Ağustos 2018, 15:58:34 »
turkiye ile yurt disini kiyaslamayassiniz turkiyede askari ucret 270$ iken yurt disinda askari ucret fiyatlarini  solemeye gerek yok sanirim dedigim gibi koray hoca elini tasin altina koysun vatandaslarimizla ekim icin tl ye donsun

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #78 : 25 Ağustos 2018, 16:24:35 »
bakin hocanin fiyati 2007 yilinda 2€ mus bugün 2,5€ .
sac ekimi sonucta özel bir estetik operasyonudur , hoca dünya capinda calisiyor .
ister 2,5€ ister 10€ alir bu onun fiyati.

yani burada kur farki , ekonomi , politika, askari ücret, zengin  her ne olursa olsun hocayla alakasi yok .

guners74

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 26 Ağustos 2018, 22:15:13 »
Bir bayram kampanyası bekliyoruz hocadan. Süre ile kısıtlı fiyat olarak indirimi anlamlı..

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 26 Ağustos 2018, 22:41:45 »
görmek istediğin yeri görüyorsun mükemmel de olsa 2.5 euro fazla bunu örtmez hiç bir açıklama inanın bana atomu parçalamıyırlar insanlar 70 bin liralara açık kalp ameliyatı olıyor beyler...

Adamin fiyati bu; cok geliyorsa fiyati daha makul olan ekimcileri tercih edersin, olur biter.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 26 Ağustos 2018, 23:18:29 »
mercedes e binemiyorsan doğan a bin diyorsun yani ama ikisi aynı şey değil bu kadar sığ bir cevap vereceğine sussaydın keşke. Biz farklı şeylerden bahsediyoruz ülkenin ve euronun durumunu göz önüne alarak ettikleri yeminlere bağlı kalmamaları daha çok parası olana hizmet vermeleri  konusunda hemfikirsek bu tartışmada yersiz...

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 27 Ağustos 2018, 04:17:51 »
Yaptırmak isteyen arkadaşlar ülkemizde alım gücü artmamasına rağmen fiyatların kurla bağlantılı olarak sene başından beri %40 artmasından dolayı serzenişte bulunuyorlar. Bu çokça tartışıldı. Ben sadece 5 ay önce Euro 4.84 ken operasyon geçirmiştim. Hayli şanslıyım bu konuda. Daha çok kişinin bu hizmetten faydalanabilmesi adına indirim, kur sabitleme vs yapılması çok hoşuma gider. Ancak gerçekleri de konuşmamız lazım. Biliyorsunuz senelerdir FUE workshop yapılır. Buraya dünya çapında adını duyurmuş en iyi doktorlar katılır. Bu doktorlar arasında Wong, Lorenzo, Ruston, feriduni gibi doktorlarla beraber Türkiye’den Koray Hoca katılır. Hatta bu sene açılış konuşmasını kendisi yapmıştır. Bu adı geçen doktorlar dünyada en iyiler olarak kabul edilir. Bu isimler arasında bizlere pahalı gelmesine rağmen en uygun fiyatla çalışan Koray Erdoğan’dır. Yapılan işi dünya klasmanında kabul edersek ve Koray Erdoğan’ın ekim günlerinin önümüzdeki 6 ay dolu olduğunu düşünürsek indirim yapılmasını beklemek mantıklı görünmüyor.
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 27 Ağustos 2018, 05:28:29 »
Arkadaslar fiyatları saçekimisonuçları forumu belirlemiyor
Bi derdiniz varsa gider Bunu asmed ile konuşursunuz.
Bizi ilgilendiren saç ekimi süreçleri ve sonuçları fiyatlar değil

Akşama kadar da konuşşsanız burdan sadece çok basit bir cevab alırsınız; imkanı olan gider olmayan imkanına göre hareket eder uzatmaya gerek yok”

Sadece Asmed bu fiyata ekim yapmıyor.

Koray hoca bu konuda yardımcı olurmu olmaz mı bilemem bizim haddimiz de değil Ama Hastalarına kur konusunda yardımcı olsada buna resmi bir açıklama yapıcak hali yok? biraz mantıklı düşünün lütfen. Gidersin konuşursun bu kadar basit.. Burda çene yormaya gerek yok muhattabına ulaşacaksın.

İletişime geçmeden gidip efendi bir şekilde ricada bulunmadan sormadan ancak çene yorarsınız.

Bu forumu yabancı hastalarda takip ediyor  senin ülke şartların onları ilgilendirmez Türklere bu fiyat sen amerikalısın sana bu fiyat olmaz bunu kimseye anlatamazsın. koray hoca dünya genelinde her yerden takip edilen bir doktor ne yapsın adam pankartmı açsın? Gel Türklere bu fiyat şeklinde o yüzden idrak etmeniz için tekrarlıyorum gidersin konuşursun ne olur ne olmaz bunu ben bilemem ama konuşmadan Hoca ile görüşmeden buraya gelip boşa tartışma çıkarmanızı doğru bulmuyorum.

« Son Düzenleme: 14 Eylül 2018, 11:35:51 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 28 Ağustos 2018, 09:41:50 »
mercedes e binemiyorsan doğan a bin diyorsun yani ama ikisi aynı şey değil bu kadar sığ bir cevap vereceğine sussaydın keşke. Biz farklı şeylerden bahsediyoruz ülkenin ve euronun durumunu göz önüne alarak ettikleri yeminlere bağlı kalmamaları daha çok parası olana hizmet vermeleri  konusunda hemfikirsek bu tartışmada yersiz...

Birincisi; sig cevap verdigimi dusunmuyorum ve ayni kelimelerle cevap verip gereksiz gerginlik yaratmak istemiyorum. Ikincisi; hemfikir degiliz.

Ekim doktorlari disindaki tip doktorlarimiza ‘sen bu ameliyat icin neden bu kadar para aliyorsun, cok parasi olana hizmet ediyorsun, yapma boyle’ dendigini duydun mu veya sen soyledin mi? Boyle elestirildigi icin fiyat dusuren gordun mu? Ve o doktorlar saglik hizmeti veriyorlar, bu doktorlar estetik hizmeti veriyorlar.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 29 Ağustos 2018, 23:25:00 »
Euro ile ilgili Asmed e iki kez mail attım ama 1 hafta oldu geri dönmediler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 03 Eylül 2018, 10:19:44 »
Euro ile ilgili Asmed e iki kez mail attım ama 1 hafta oldu geri dönmediler

Bu işler mail ile olmaz dostum randevu alırsın gidersin sorarsın öğrenirsin.
Ne olur bunu ben bilemem bilgim yok bu konuda ama mantıklı olan budur.
Global Moderator

Mitko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 04 Eylül 2018, 12:59:08 »
Bugün fiyat aldim:

2600 - 3200 greft FUE 6.500 - 8.000 Euro

Fue greft başına 2,50 eurodur.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 04 Eylül 2018, 20:41:07 »
Aslında herkes asmede mail atsa euro üzerinden değil de tl üzerinden özel fiyat istediklerini söylese belki bişeyler yaparlar.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 04 Eylül 2018, 22:18:47 »
Gidin bi yüzyüze görüşün şansınızı deneyin hiç denememekten iyidir bizim zamanımızda kur bukadar yüksek degikdi ne olur bizde bilemeyiz bunu. Samimi olana koray erdoganda samimi olur sen nasılsan oda öyle olur sana o karşısında biri oturdugu zaman çözüyo onu anlıyo yani.
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2018, 22:33:21 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram