Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 166987 defa)

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #60 : 01 Ağustos 2018, 02:16:58 »
Tabi Avrupa'daki herkes Euro zengini değil, ama TL zengini. Fark da bu. Mühendis 2600 Euro alıyor denmiş. Demek ki 4-5 maaşına NW 5-6'sını Koray Bey'e kapatabilir. 3000-3500 TL'lik Türk mühendis için ise bu 20 maaş eder. Dünya çapında olan bir doktorun bu şekilde fiyatlandırmasını anlayabiliyorum, ancak bu sonuçta bir hastalık. Sadece serbest piyasa şeklinde bakmamak gerekir. Koray Bey, avronun aşırı kontrolsüz gitmesini dikkate alarak bu gibi dönemlere mahsus bir üst limit getirebilir. Sonuçta şurada aynı ülkede birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Örneğin ileride olağan dışı durumlar olur, yabancı sürekli gelir mi gelmez mi bilinmez, doğru değil mi? İthal ettiğimiz, sevdiğimiz bir ürünün sürekli gelmeye devam edeceğinin ya da isteyenin her zaman yurtdışına çıkabileceğinin bir garantisi var mı? Bunun gibi.

Dostum Asmed in fiyatını sağır sultan bile biliyor 2’5 euro şimdi davranışlar çok tezat  madem fiyat sana uymuyor neden Asmed e mail atıyorsun? Git imkanına göre bir ekim merkezi değerlendir. Tabi eminmisiniz mail attığınıza oda ayrı bir konu ben pek emin değilim de

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 04 Ağustos 2018, 00:36:11 »
resmi isternet sitesine giriniz    tıklayın buna

orda form olucak onu doldurun sıze donus yaparlar
Resmi sitesinde  türkçe dil seçeneği yokmu yoksa bn mi bulamadım?

KeltoşMan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 20 Ağustos 2018, 10:48:12 »
Tabi Avrupa'daki herkes Euro zengini değil, ama TL zengini. Fark da bu. Mühendis 2600 Euro alıyor denmiş. Demek ki 4-5 maaşına NW 5-6'sını Koray Bey'e kapatabilir. 3000-3500 TL'lik Türk mühendis için ise bu 20 maaş eder. Dünya çapında olan bir doktorun bu şekilde fiyatlandırmasını anlayabiliyorum, ancak bu sonuçta bir hastalık. Sadece serbest piyasa şeklinde bakmamak gerekir. Koray Bey, avronun aşırı kontrolsüz gitmesini dikkate alarak bu gibi dönemlere mahsus bir üst limit getirebilir. Sonuçta şurada aynı ülkede birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Örneğin ileride olağan dışı durumlar olur, yabancı sürekli gelir mi gelmez mi bilinmez, doğru değil mi? İthal ettiğimiz, sevdiğimiz bir ürünün sürekli gelmeye devam edeceğinin ya da isteyenin her zaman yurtdışına çıkabileceğinin bir garantisi var mı? Bunun gibi.

Kesinlikle aynı fikirdeyim; fiyatlandırma politikasi yanlis.

Tipki az kazanandan az cok kazanandan cok vergi alinmasinin talep edildigi gibi; Euro kuru goz onune alindiginda yerli musterilerle yabanci uyruklu musterilerden ayni fiyatin talep edilmesinin iler tutar bir tarafi yoktur. Kaldi ki; anladigim kadariyla Sayin Erdogan; ozellikle yerli musteri portfoyunu kalburustu tabakadan olusturma politikasini belirliyor.

Yoksa greft basina 2,5 Euro ne demek !

Sanirsiniz; 2,5 TL deniliyor !

An itibari ile Euro' nun 6,95 TL oldugu dusunulurse; bu da greft basina 17,375 TL gibi bir mebla olusturur ki hayli muazzam. Yani tek bir kilin vucutta yer degistirmesinin maaliyeti bu. Elbette ki, yapilan isi kucumsedigim, Sayın Doktor 'un bilgi birikimini, basarisini ve sahip oldugu yetenek ve hakli sohretini yadsidigim yok. Ancak yerli musteri ile yabanci musteriyi ayni siklette degerledirmenin iler tutar bir tarafi da yok.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 21 Ağustos 2018, 16:21:41 »

Tipki az kazanandan az cok kazanandan cok vergi alinmasinin talep edildigi gibi; Euro kuru goz onune alindiginda yerli musterilerle yabanci uyruklu musterilerden ayni fiyatin talep edilmesinin iler tutar bir tarafi yoktur. Kaldi ki; anladigim kadariyla Sayin Erdogan; ozellikle yerli musteri portfoyunu kalburustu tabakadan olusturma politikasini belirliyor.

An itibari ile Euro' nun 6,95 TL oldugu dusunulurse; bu da greft basina 17,375 TL gibi bir mebla olusturur ki hayli muazzam. Yani tek bir kilin vucutta yer degistirmesinin maaliyeti bu. Elbette ki, yapilan isi kucumsedigim, Sayın Doktor 'un bilgi birikimini, basarisini ve sahip oldugu yetenek ve hakli sohretini yadsidigim yok. Ancak yerli musteri ile yabanci musteriyi ayni siklette degerledirmenin iler tutar bir tarafi da yok.
Sonuna kadar katılıyorum haklısınız.bununla alakalı asmede mail attım bayramdan sonra dönüş yapacaklar.
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2018, 16:56:56 Gönderen: ahmet67 »

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #64 : 21 Ağustos 2018, 21:06:09 »
siz hic randevu talebinde bulundunuzmu ?
sadece ön görüsme icin 3-5 ay gibi bekle var.
operasyon icinde 6 aya Kadar dolu.

asmed yabanci müsterilerle dolu , hoca simdi yabanci yerli fiyat farki yapsa ozaman yerli müsteri belkide 1 seneden fazla bekler .

asmed yakinda yeni merkeze gececek , bunlarin maaliyeti vesayre bugün hesaplanmamistir, hocanin calistirdigi insanlar ne olacak onlarindami maaslarini düzenlenecek.
yani bugün kur yükseldigi icin hoca bütün hesap kitabini düzenlemesimi lazim.

bu kur farkinin suclusu hoca degil , hoca senelerdir 2,5€ aliyor.

lütfen yanlis anlasilmasin fiyat yüksek veya normal demiyorum   . sadece bu acidanda bakilsin.

keske öyle olsaki herkes Koray hocada ekim yaptirabilse.

boşnag

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 21 Ağustos 2018, 23:40:59 »
Peki imkansiz da yine sana soruyorum 3 tl ye düşmüş olsaydi koray hoca n yapardi.
2.5 olurdu 3.5 eminim..
Kendisinden fiyat aldim 2 hafta da 20000 tl fark oldu adaletmi en azindan sabit tutabilirdi sibel hanim gibi bir sure

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 22 Ağustos 2018, 01:37:33 »
Sizler böyle yazıyorsunuz ama normal tl den çalışanlar bile dolar 7 lira olduğunda hemen fiyat değiştirdiler.sadece saç ekenleri kast etmiyorum  bütün ticari kuruluşların sağlık olsun olmasın çoğu yaptı bunu .burda dr koray erdoğanın günah keçisi olması biraz saçma geliyor bana işin gerçeği.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 22 Ağustos 2018, 15:22:53 »
Sizler böyle yazıyorsunuz ama normal tl den çalışanlar bile dolar 7 lira olduğunda hemen fiyat değiştirdiler.sadece saç ekenleri kast etmiyorum  bütün ticari kuruluşların sağlık olsun olmasın çoğu yaptı bunu .burda dr koray erdoğanın günah keçisi olması biraz saçma geliyor bana işin gerçeği.
Ticari kuruluşlar dışarıdan malı aldığımız  için mecburiyetten yapıyor keyfi olarak değil.ülke olarak bişey ürettiğimiz yok ki.malesef dışa bağımlıyız.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 22 Ağustos 2018, 23:58:34 »
Grefti 2.5 euro demek Türk hastalara siz gidin bana gelmeyin benim saten Turist müşterilerim bana yetiyor demekten başka birşey değil! Şimdi Euro 2 Tl ye inse acaba fiyatı sabit mi kalacak merak etmiyor değilim.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 23 Ağustos 2018, 03:47:20 »

Katilmiyorum.

Neticede her ekimci kendi isine bir fiyat biciyor ve bunun kendilerine gore bir takim sebepleri var. Isin kalitesinden yaninda calistirdigi eleman sayisina, verdigi vergiden kullandigi materyallerin maliyetine kadar bircok faktor isin icine giriyor. Siz hic gidip su marka elbise, ayakkabi bu kadar pahali olmamali diyor musunuz? Veya su lokanta, bu tatil koyu neden bu kadar pahali diyor musunuz? Hadi hepsini gectim, saglik hizmeti alirken (misal bir ameliyat olacaksiniz veya yillin kontrollerinizi yaptiracaksiniz) neden bu hastahane bu kadar pahali? diyor musunuz?

Ayrica, ozellikle yabanci yerli hastaya farkli fiyat politikasi konusunda da sunu soylemek isterim: Diyelim ki hoca yabancilara 2.5 euro, yerlilere 2.5 tl yapti fiyatlari.
Turkiye'de yasayan Turk olmayanlar hangi fiyattan odeyecekler?
Yurt disinda yasayan Turkler hangi fiyattan odeyecekler?
Turkiye'den daha kotu ekonomisi olan bir ulkeden gelen yabanci hasta ne odeyecek?
Bunu standartini saglayamazsiniz.

Daha da otesi su: siz her yurt disinda (ozellikle Avrupa ve Amerika) calisani cok iyi para kazaniyor mu saniyorsunuz?
Ve en onemlisi, yurt disinda yasayanlar farkli fiyat politikasini esitsizlik olarak degerlendirip bizim doktorlarimiza (ve haliyle ulkeye) gelmemeye baslasa bu kaybi kim karsilayacak?

Ulkenin ekonomik halinden dolayi insanlar gecen yila gore nerdeyse yari yariya yoksullastilar. Dunyanin en pahali benzini bizde. Insanlarimizin buyuk bir kismi fakirlik sinirinin altinda yasiyor.
Bunlarin sorumlusu herhalde sac ekim hocalarimiz degil.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 23 Ağustos 2018, 07:05:30 »
Bende sizlere katılmıyorum. Bir çok ekim merkezi türk müşterilerine euro ile ekmiyor yabancı hastalarıma euro ile ekim yapıyor. Hoca yanındaki ekibe maaşını euro hesabı mı veriyor acaba? Birşey ithal edersin euro artınca fiyatıda artar %80 i el emeği olan bir işlemde euro ile fiyatlandırma yapmak saçma. Bırakın yaptığı iş iyi olabilir ama mensubu olduğu ülkenin vatandaşına yardımcı olmak adına kuru bile sabitlese şanına yakışan bir hareket olurdu.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #71 : 23 Ağustos 2018, 10:57:14 »
Bırakın yaptığı iş iyi olabilir

Sadece bu cümlenizi alıntı yaptım
çünkü yanlış, koray beyin yaptığı iş iyi değil.
Koray beyin yaptığı iş mükemmel.
bırakın yaptığı iş demek, operasyonun sonucu ikinci sıraya ve ücretin birinci yani daha önemli olduğunu anlıyorum. Halbuki burada sağlığınız, piskolojiniz ekim sonucuna göre çok önemli olmalı.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 24 Ağustos 2018, 01:23:11 »
görmek istediğin yeri görüyorsun mükemmel de olsa 2.5 euro fazla bunu örtmez hiç bir açıklama inanın bana atomu parçalamıyırlar insanlar 70 bin liralara açık kalp ameliyatı olıyor beyler...

aga sıkıntı bu değil
kimse doktorla bu durumu konuştu mu
ve bu duruma ne dedi

garanti iş koray erdoğan yüzde 99 beklenti karşılıyor
parası olan 20 30 50 100 farketmiyor
ben mesala başka bir yer ile görüştüm
o zaman ki maliyeti 55 bin tl idi bundan 1 ay önce şimdi 75 bin tl oldu
ve ben ektiremiyorum bu yüzden

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 25 Ağustos 2018, 13:46:43 »
Ben de 50 60 i gozden cikaririm lakin 100 bin tl imkansiz. Artik dolar kuru yuzunden türkler Tl ile para kazananlarin Koray hocaya sac ektirmesi imkansiza yakin. Baska merkezlere bakinca ekim ve sonuc odakli Koray hica %90 95 ise digerleri %40 30 sonucc veriyor diye dusunuyorum. Bence de Asmed in Turkler icin ayri bir para politikasi kabul etmesi gerek. Bu sabit euro kuru da olabilir mesela 5 Tl gbi yada farkli bir standat.. Bu forumda Koray Hocayi cok dusunen var ama suan herkesin saclari Kuru gordukce stressten daha da dokuluyordur..

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 25 Ağustos 2018, 14:06:06 »
sac ekimi bazina 2.5 € cok  fazla el insaf  parayi kolay kazanmiyoruz  ulkemizin bu  zor zamanalinda koray hoca elini tasin altina koyup en azindan turk vatansaslarina tl ye donmeli 3 olur 5 olur ama tl ye donmesi sart insallah burdan sesimizi duyar

Facebook Twitter Instagram