Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 166920 defa)

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #45 : 14 Haziran 2018, 00:21:53 »
Koray hoca dünya klasmanında bir ekimci, fiyatı da ona göre. Serbest piyasa bu fiyatı onaylıyor. Türk hasta olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Hocayı suçlamak yerine TL'yi tuvalet kağıdına çevirenleri suçlarsanız daha doğru olur.

onları suçluyoruz zaten hatta suçlamakla kalmıyoruz 7 ceddinin kulaklarını çınlatıyoruz.

hakanxkoln

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 21 Haziran 2018, 01:05:51 »
merhaba bende asmed ile iletisime gecmek istiyorum bana tel numarasi yazicak varmi goglede cok degisik numaralar var yanlis yere gitmek istemem tsk ler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 22 Haziran 2018, 12:23:05 »
merhaba bende asmed ile iletisime gecmek istiyorum bana tel numarasi yazicak varmi goglede cok degisik numaralar var yanlis yere gitmek istemem tsk ler

resmi isternet sitesine giriniz    tıklayın buna

orda form olucak onu doldurun sıze donus yaparlar
Global Moderator

yorgunadam

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 05 Temmuz 2018, 16:17:40 »
biraz evvel ASMED"de ekim islemi geceklestiren Hintell isili kullanicinin ekim surecini okudum; muthis otesi olmus. o an "keske ben de asmed'e gitseymisim" dedim ama iyati okuyunca dudaklarimda ucuk cikti resmen  ;D ;D ;D pek mumkun gorunmuyor zaten fiyati sebebiyle. ancak orada yapilan islemleri gorunce hakikaten paranin karsiligini verdigi rahatlikla anlasiliyor. neyse, ben biraz iddiaa falan oynayayim, oradan bir seyler gelirse 2. ekimimi orada yaptirabilirim belki  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 06 Temmuz 2018, 16:31:04 »
biraz evvel ASMED"de ekim islemi geceklestiren Hintell isili kullanicinin ekim surecini okudum; muthis otesi olmus. o an "keske ben de asmed'e gitseymisim" dedim ama iyati okuyunca dudaklarimda ucuk cikti resmen  ;D ;D ;D pek mumkun gorunmuyor zaten fiyati sebebiyle. ancak orada yapilan islemleri gorunce hakikaten paranin karsiligini verdigi rahatlikla anlasiliyor. neyse, ben biraz iddiaa falan oynayayim, oradan bir seyler gelirse 2. ekimimi orada yaptirabilirim belki  ;D

Aynen kardeşim hintell isimli kullanıcının konusu güzel:p

Daha iyileri senin olsun.
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 14 Temmuz 2018, 13:38:03 »
Hintell isimli kullanıcı ne demek!! Saygıdeğer Büyük Başkan Global Moderatör Hintell Reis diyeceksin :)
The World is Yours

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #51 : 14 Temmuz 2018, 22:53:31 »
Hintell isimli kullanıcı ne demek!! Saygıdeğer Büyük Başkan Global Moderatör Hintell Reis diyeceksin :)

Parti kur oy verelim Hintell Başkan :P
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 18 Temmuz 2018, 11:34:05 »
Fiyat/performans olarak sonuna kadar hak eden bir merkez Asmed;Forum sayesinde Tanıdım bu merkezi reklam yapmaya bile ihtiyaç duymuyorlar kalite budur işte.

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 28 Temmuz 2018, 14:13:20 »
Tabi Avrupa'daki herkes Euro zengini değil, ama TL zengini. Fark da bu. Mühendis 2600 Euro alıyor denmiş. Demek ki 4-5 maaşına NW 5-6'sını Koray Bey'e kapatabilir. 3000-3500 TL'lik Türk mühendis için ise bu 20 maaş eder. Dünya çapında olan bir doktorun bu şekilde fiyatlandırmasını anlayabiliyorum, ancak bu sonuçta bir hastalık. Sadece serbest piyasa şeklinde bakmamak gerekir. Koray Bey, avronun aşırı kontrolsüz gitmesini dikkate alarak bu gibi dönemlere mahsus bir üst limit getirebilir. Sonuçta şurada aynı ülkede birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Örneğin ileride olağan dışı durumlar olur, yabancı sürekli gelir mi gelmez mi bilinmez, doğru değil mi? İthal ettiğimiz, sevdiğimiz bir ürünün sürekli gelmeye devam edeceğinin ya da isteyenin her zaman yurtdışına çıkabileceğinin bir garantisi var mı? Bunun gibi.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2018, 00:11:19 Gönderen: ormangibi »

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 28 Temmuz 2018, 14:31:15 »
Rica ederim operasyano gelen hastalar için 3 otel seçenegi yok sen yanlış anlamıssındır yada Mail'in bilgi kısmında bir karışıklık olmuş olabilir asmed suit var kendi içindeki hasta odaları bir de  radisonblu otel var 3 günlük ücretsiz 3 günden sonrası içinde hasta kendi ücretini ödüyor bu sadece tek hasta için eger hasta yanında biri ile gelıcekse eşi dostu arkadaşı vs onun için ek ücret oluyor aynı odada kalırsa 15 euro sanırım fark.  Transferde ücretsiz..

Eskisen bunlar ücretliydi 1 sene öncesine kadar daha sonra koray hoca Türk hastalarına hediye etmek istedi.

Ek olarak 3 günden sonra kalmak isteyen hastalar için tek kişi 85 çift kişi 95 euro
Operasyona degilde görüşmeye gelen hastalar eger transfer isterse hava alanı buda 100 euro gidiş dönüş. 

Arayıp konuşabılırsınde asmed ile kafana takılan durum var ise

Sanırım otel veya Asmed odası şu anda ilk 3 gün için de ücretli.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 29 Temmuz 2018, 21:01:23 »
Otel ücretsiz operasyon süresince arkadaslar
Global Moderator

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 30 Temmuz 2018, 00:21:12 »
Otel ücretsiz operasyon süresince arkadaslar
Bana gelen teklifte operasyon ücreti graft başı 2,5 Euro çarpılarak toplamı belirtildikten sonra otel konaklamasından ayrı bir paragrafta bahsedilmiş ve "ASMED hastalarına özel gecelik fiyat teklifi, 5 geceye kadar 80-95 EURO’dur" denilmiş. Fiyata dahil olsa, ayrıca fiyat verilmezdi diye düşünüyorum. Sanırım belki ASMED odası olursa fiyata dahil olabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 30 Temmuz 2018, 01:58:44 »
Bana gelen teklifte operasyon ücreti graft başı 2,5 Euro çarpılarak toplamı belirtildikten sonra otel konaklamasından ayrı bir paragrafta bahsedilmiş ve "ASMED hastalarına özel gecelik fiyat teklifi, 5 geceye kadar 80-95 EURO’dur" denilmiş. Fiyata dahil olsa, ayrıca fiyat verilmezdi diye düşünüyorum. Sanırım belki ASMED odası olursa fiyata dahil olabilir.

Otel ücretsiz kardeşim siz size verilen maildeki iletişim numarasından arayıp yarın teyit edin ücretsiz olduğunu söyleceklerdir. Asmed e siz hangi tarihde mail attınız ve hangi tarihde cevap geldi??
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2018, 10:07:50 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ormangibi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 31 Temmuz 2018, 09:48:23 »
Otel ücretsiz kardeşim siz size verilen maildeki iletişim numarasından arayıp yarın teyit edin ücretsiz olduğunu söyleceklerdir. Asmed e siz hangi tarihde mail attınız ve hangi tarihde cevap geldi??
Evet, teklif metninde farklı anlaşılıyor, ama telefonda İstanbul'da kalınması zorunlu 3 gece otelin, operasyon ücretine dahil olduğu söylendi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 31 Temmuz 2018, 11:16:44 »
Evet, teklif metninde farklı anlaşılıyor, ama telefonda İstanbul'da kalınması zorunlu 3 gece otelin, operasyon ücretine dahil olduğu söylendi.

evet extra bir ödeme olmuyor söylediğim gibi
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram