Saç ekimine o kadar fazla talep varki, şuan Koray Erdoğan hariç diğer iyi merkezlere dahi ektiren karlı duruma geçer. Yarın bir gün fiyatlar tavan yapacaktır bence.. İyi sonuçlarıyla bilinen merkezler tanındıkça fiyatlarını devamlı arttırıyor.
Ben durumu gayet normal karşılıyorum
Ülkenin hali ortada iphone 80 bin tl olmuş saç ekimi 35 40 bin bandından başlıyor
Hayatın boyunca kafanda taşıyacağın bir işlem bu fiyatlara pahalı diyen bence saç ektirmesin bu küçümsenecek bir işlem değil
Yani insanlar kafalarında bu işlemi çok mı küçümsüyor anlamıyorum da pahalı diyor. ( standart fiyatlardan bahsediyorum)
Diş, saç ekimi bunlar estetik ve yetenek isteyen işlemler. Yenetekli ve estetik çalışanlarda pahalı olacak tabiki.
Yav bizim arkadaş 20 bine Diş yaptırdı
200 bin verlir mi ya diye konuşan dayıların aklıyla iş yapmayın ya da saç ekimine o kadar para verlir mi kafasından kurtulun. Velirilir abi pazarda 100 tl de çanta var 400 bine de hermes çanta var aynı kalite mi aynı şey mi. İmkan yoksa da yaptırmayın abi imkan bulana kadar yanlış bir işlem yaptırmaktan sa hiç yaptırmayın daha iyi.