Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 166906 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #31 : 13 Mart 2018, 14:00:58 »
Benim merak ettiğim bir konu var. Koray bey saç ekimini bizzat kendisi mi yapıyor yoksa asistanları mı yapıyor..?
Ekimin en önemli aşamaları olan kanalı ve planlamayı kendi yapiyor asistanları saç alımını ve ekim işlemeini yapşyor tabiki bunlarda koray erdoganın gözetiminde oluypr operasyonu sürekli kontrol ediyor her aşamada koray erdogan var yani.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

tugrul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 13 Mart 2018, 14:05:37 »
Benim merak ettiğim bir konu var. Koray bey saç ekimini bizzat kendisi mi yapıyor yoksa asistanları mı yapıyor..?
Ekimin en önemli aşamaları olan kanalı ve planlamayı kendi yapiyor asistanları saç alımını ve ekim işlemeini yapşyor tabiki bunlarda koray erdoganın gözetiminde oluypr operasyonu sürekli kontrol ediyor her aşamada koray erdogan var yani.

Bütün ekim yaptıranlar için böyle mi. Yoksa bütün işlemleri kendisinin yaptığı Ekimler oluyor mu. Bide asistanlara ne kadar güvenebilirim

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 13 Mart 2018, 18:28:32 »
Koray erdoğanı pek tanımıyorsunuz heralde güvenden bahsettiğinize göre hocam?
İçiniz rahat olsun herkesın hayali admed de ekim yaptırabilmek ama işte malesef kolay olmuyor.

tugrul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 13 Mart 2018, 19:30:32 »
Koray erdoğanı pek tanımıyorsunuz heralde güvenden bahsettiğinize göre hocam?
İçiniz rahat olsun herkesın hayali admed de ekim yaptırabilmek ama işte malesef kolay olmuyor.
2,5 Euro normal bi fiyat değil tabi

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 15 Mart 2018, 16:02:40 »
Araştırmalarıma göre Türkiye' de tek AR-GE yapan doktor Koray Hoca. Fiyat yüzünden ortagelirli vatandaşın ulaşabilmesi zor. 2 ay önce, ne kadar çok şikayet edilse de bünyesinde her merkezin yapamayacağı kadar çok plastik cerrah barındıran bir kurumda saç ektirdim. Bütçe sıkıntım olmasaydı kesinlikle Koray Hoca' yı seçerdim. 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 15 Mart 2018, 17:15:12 »
Araştırmalarıma göre Türkiye' de tek AR-GE yapan doktor Koray Hoca. Fiyat yüzünden ortagelirli vatandaşın ulaşabilmesi zor. 2 ay önce, ne kadar çok şikayet edilse de bünyesinde her merkezin yapamayacağı kadar çok plastik cerrah barındıran bir kurumda saç ektirdim. Bütçe sıkıntım olmasaydı kesinlikle Koray Hoca' yı seçerdim.
ekiminiz hayırlı olur umarım ekiminizi paylaşabılırsınız ilgili bölümde.
Global Moderator

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #37 : 22 Mart 2018, 10:53:53 »
Her ne kadar işinde 1 numara bile olsa ben aldığı parayı çok buluyorum.
Yurtdışındaki adam için 2.5 euro bir şey değil ama türk insanı için 12 lira demek, buna göre bir denklemle yol alması gerekiyor hocanın.
Standart bir ekim paketi alsam 3000 greft 36 bin lira para demek.
Türk insanının parası yok diye herkes türk insanından kaçıyor, kendi doktorumuz bile yabancılara hizmet veriyor, son 2 yıldır bana parası olan türk gelsin kafasına girdi malesef, her gün 1 hastaya hizmet verilse yılda 365 insana hizmet verilmiş oluyor, anlarım yoğunluk denebilir ancak büyümek diye bir şey var, biri de bu ülkede vatandaşını düşünsün, herkes paranın peşinde, sonra millet haliyle 5-10 bin tlye ekim yaptırıp çim adam gibi dolaşıyor.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 22 Mart 2018, 13:44:15 »
Her ne kadar işinde 1 numara bile olsa ben aldığı parayı çok buluyorum.
Yurtdışındaki adam için 2.5 euro bir şey değil ama türk insanı için 12 lira demek, buna göre bir denklemle yol alması gerekiyor hocanın.
Standart bir ekim paketi alsam 3000 greft 36 bin lira para demek.
Türk insanının parası yok diye herkes türk insanından kaçıyor, kendi doktorumuz bile yabancılara hizmet veriyor, son 2 yıldır bana parası olan türk gelsin kafasına girdi malesef, her gün 1 hastaya hizmet verilse yılda 365 insana hizmet verilmiş oluyor, anlarım yoğunluk denebilir ancak büyümek diye bir şey var, biri de bu ülkede vatandaşını düşünsün, herkes paranın peşinde, sonra millet haliyle 5-10 bin tlye ekim yaptırıp çim adam gibi dolaşıyor.

Başka başlıkta Almanya'da yaşayan bir arkadaş da bahsetmiş ama düşündüğünüz gibi yurt dışında yaşayanlar euro zengini değil. Avrupa birliğinde ortalama ücret 2400 euro, Amazon İspanya'da çalışan mühendis arkadaşım 2600 euro maaş alıyor. Yani bahsedilen paralar dünya standartlarında da ciddi paralar ancak dünyaca isim yapmış birisine bu kadar talep varken bu fiyatın olması da doğal. Kendi doktorumuz diye bir şey yok, kapitalist dünya düzeni hayatın gerçeği. Koray Erdoğan ile sıradan bir Türk vatandaşının bir alakası yok, kimse ekmeğini onla paylaşmıyor, o da kimseyle. Bunlar içi boş milliyetçi söylemler. Kimisinin oğlu gemicikleri gezdirir, kimisi de soğan ekmek yer. Herkes kendinden sorumlu. Son olarak yarın bir ilaç çıksa ve kelliği komple çözse, kimse Koray Erdoğan'a al paramı demeyecek. Adam kariyerini bu iş üzerine kurmuş, sadece saç eken diğer doktorlar gibi, hayat boyu bir risk alıyor.

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 22 Mart 2018, 17:19:16 »

Teşekkür ederim. Tabiki paylaşmayı planlıyorum lakin henüz 2.5 ay oldu ve henüz yeterli bilgilerin oluşmadığını düşünüyorum. 6. ayda bir konu başlığı ile süreci fotoğraflarla anlatmayı planladım. Bu forum saç ekimşi ve tedavileri konusunda, insanları aydınlatmada bir okyanus gibi bence. İnşaallah faydam dokunur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 22 Mart 2018, 17:41:17 »

Teşekkür ederim. Tabiki paylaşmayı planlıyorum lakin henüz 2.5 ay oldu ve henüz yeterli bilgilerin oluşmadığını düşünüyorum. 6. ayda bir konu başlığı ile süreci fotoğraflarla anlatmayı planladım. Bu forum saç ekimşi ve tedavileri konusunda, insanları aydınlatmada bir okyanus gibi bence. İnşaallah faydam dokunur.

Teşekür ederiz... sürecisiniz daha fazla ilerlemeden paylaşmanız daha doğru 6 ay sonra sonuç alıcaksınız süreci beraber takıp etmek daha doğru farklı düşüncelere sebebiyet verebılır.. geçmiş olsun
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Mart 2018, 18:32:27 »
_______Güncel______

Koray Hocanın operasyın ücretlendirmesi greft hesabı şeklinde olmaktadır sabit bir ücreti yoktur

greft başı sabit ücret: 2'5 euro olarak belirlenmistir

fiyat ihtiyaç olunan greft sayısı ile çarpılarak ödenecek ücret miktarı ortaya çıkar

Konaklama otel ücretsizdir  Asmed tarafından karşılanıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.....

Global Moderator

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 07 Mayıs 2018, 16:16:40 »
fiyat normal kur anormal bir şekilde yükseliyor :)
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 07 Mayıs 2018, 16:28:40 »
fiyat normal kur anormal bir şekilde yükseliyor :)

ülke ekonomisi anormal şekilde batıyor desek daha doğru:)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 07 Mayıs 2018, 23:40:02 »

Bütün ekim yaptıranlar için böyle mi. Yoksa bütün işlemleri kendisinin yaptığı Ekimler oluyor mu. Bide asistanlara ne kadar güvenebilirim

koray erdoğanın ekibi şahsen tanıdığım için bilirim çok üst düzey eğtimlerden geçip  100 lerce kişi arasından seçilip senelerce koray hoca tarafından eğitilip daha sonra işlemlere katılan kişiler  zaten sadece saç alımı ve ekim işlemini yaparlar oda gene koray hoca kontorolü altında gerçekleşir kısaca Asmed de koray hocasız yaprak kıpırdamaz.
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2018, 23:50:34 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram