Gönderen Konu: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları  (Okunma sayısı 167089 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Dr KORAY ERDOĞAN Asmed saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #210 : 14 Nisan 2020, 17:40:58 »
Arkadaşlar merhaba bir şey danışmak istiyorum. Saç ekimi için uzun zamandır doktorları araştırıyorum. Koray ERDOĞAN ve Muttalip KESER orta düzey bütçem için çok zor görünüyor. Sanıyorum 4000 grefte 70000-80000 lira civarı ödeme yapmamız gerekiyor Türk parasıyla. Şu an kel falan değilim sadece saç diplerim gözükmeye başladı ama birkaç sene daha idare eder diye düşünüyorum.Yaşım 25 bu arada. İlhan Hoca ve Özgür Hoca'ya saçlarımın fotoğraflarını attım ekim için uygun değilsiniz dediler.Murat Hoca cevap vermedi. Olası bir sıklaştırma işlemi yada tamamen bekleyip tam bir ekim yaptırabilirim. Bu işlem için Murat KÜÇÜKTAŞ - İlhan SERDAROĞLU - Özgür NALBANT - Serdar GÖKREM'i düşünüyorum. Siz ne dersiniz ? Kimi önerirsiniz ? Bu arada Koray Hoca gerçekten diğer doktorlardan ziyade inanılmaz farklı sonuç veriyor mu ? Saç kalınlığı, maksimum greft gibi ön çalışmaları sadece kendi kliniği mi yapıyor ? Hiç başarısız sonucu yok mu ? Demek istediğim sadece marka haline geldiği için mi böyle ? gerçekten 70000 - 80000 lira vermeye değer mi diğer hocalardan bu denli sonuç kesinlikle alınamıyor mu ? Bu arada saçım ince telli ve kıvırcık. bonus değil. Daha çok puyol tarzı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şu an için değil zaten en azından ileri bir dönem için.

Hocam forumda biraz takilip konulari takip etsen butun sorularina cevap bulursun:)

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 14 Nisan 2020, 17:50:00 »
Arkadaşlar merhaba bir şey danışmak istiyorum. Saç ekimi için uzun zamandır doktorları araştırıyorum. Koray ERDOĞAN ve Muttalip KESER orta düzey bütçem için çok zor görünüyor. Sanıyorum 4000 grefte 70000-80000 lira civarı ödeme yapmamız gerekiyor Türk parasıyla. Şu an kel falan değilim sadece saç diplerim gözükmeye başladı ama birkaç sene daha idare eder diye düşünüyorum.Yaşım 25 bu arada. İlhan Hoca ve Özgür Hoca'ya saçlarımın fotoğraflarını attım ekim için uygun değilsiniz dediler.Murat Hoca cevap vermedi. Olası bir sıklaştırma işlemi yada tamamen bekleyip tam bir ekim yaptırabilirim. Bu işlem için Murat KÜÇÜKTAŞ - İlhan SERDAROĞLU - Özgür NALBANT - Serdar GÖKREM'i düşünüyorum. Siz ne dersiniz ? Kimi önerirsiniz ? Bu arada Koray Hoca gerçekten diğer doktorlardan ziyade inanılmaz farklı sonuç veriyor mu ? Saç kalınlığı, maksimum greft gibi ön çalışmaları sadece kendi kliniği mi yapıyor ? Hiç başarısız sonucu yok mu ? Demek istediğim sadece marka haline geldiği için mi böyle ? gerçekten 70000 - 80000 lira vermeye değer mi diğer hocalardan bu denli sonuç kesinlikle alınamıyor mu ? Bu arada saçım ince telli ve kıvırcık. bonus değil. Daha çok puyol tarzı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şu an için değil zaten en azından ileri bir dönem için.

imkan varsa koray hoca nın saç ekimine verilen her kuruşu hak eder

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #212 : 14 Nisan 2020, 20:05:41 »
Koronavirüs    görülmemiş bir ekonomik krize neden oldu  Dünya  genelinde...    yurd disindan gelen. hasta  sayisi    100/ 40 dusecek  şu anda beklemekte fayda var     saç ekim  fiyatları  düşecektir ..    ..

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #213 : 17 Nisan 2020, 22:21:56 »
Koronavirüs    görülmemiş bir ekonomik krize neden oldu  Dünya  genelinde...    yurd disindan gelen. hasta  sayisi    100/ 40 dusecek  şu anda beklemekte fayda var     saç ekim  fiyatları  düşecektir ..    ..

Evet fiyatlar düşecek haklısın.  Ama birde şu  yönden  bakalım. Misal 2000 euro eken klinik türk hasta bu kadar para vermediği için yavaş yavaş fiyatı düşürecek.  Bu sefer de  sürümden kazanmak için günde 3-4 Ekim yapmaya balsayacak  tabiki personelin parasını düşürmek için daha ucuza çalışan yeni elaman alacaklar. Bu sefer de işçilik düşecek. Yani saç ekimi yaptıracaklarin işine gelecekmi gelmeyecekmi zaman göstererek. 

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 01 Mayıs 2020, 13:14:08 »
covid19 sebebi ile Asmed e ulaşmak isteyen arkadaşlar için Asmed den foruma gelen mail

Asmed'i düşünen arkadaşlar  Aşağıdaki mail de Asmedle nasıl iletişim kurabileceğiniz foruma bildirildi

ayrıca fiyatlar da Asmed ekibi ve koray erdoğan ekigi için covid 19 sebebiyle güncelleme olmuş  3 aylık bir kampanya

düşünen arkadaşlar için güzel fırsat detayları iletişime geçerek öğrenebilirsiniz

iletişime geçen Arkadaçlar koray Erdoğan ile online görüşecek

mail

Sevgili Forum üyeleri,

Covid19 sebebi ile kapalı olan Asmed kliniğimiz Pazartesi 04 Mayıs itibari ile uygun olan hasta adaylarımıza DR. Koray Erdogan ile canlı (ON-LINE) ön görüşme yapma imkanı sunacaktır (Zoom üzerinden https://zoom.us/download).

Detaylı bilgi ve randevu talebi için lütfen Ad-Soyad, telefon numarası ve ekteki görsel gibi çektiğiniz (hem ıslak hem kuru) fotoğraflarınızı info@asmed.com.tr mail adresine göndermeniz rica olunur.

Eksiksiz gönderilen maillere en kısa zamanda geri dönüş sağlanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür eder,
İyi günler dileriz.
Global Moderator

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #215 : 01 Mayıs 2020, 14:53:54 »
covid19 sebebi ile Asmed e ulaşmak isteyen arkadaşlar için Asmed den foruma gelen mail

Asmed'i düşünen arkadaşlar  Aşağıdaki mail de Asmedle nasıl iletişim kurabileceğiniz foruma bildirildi

ayrıca fiyatlar da Asmed ekibi ve koray erdoğan ekigi için covid 19 sebebiyle güncelleme olmuş  3 aylık bir kampanya

düşünen arkadaşlar için güzel fırsat detayları iletişime geçerek öğrenebilirsiniz

iletişime geçen Arkadaçlar koray Erdoğan ile online görüşecek

mail

Sevgili Forum üyeleri,

Covid19 sebebi ile kapalı olan Asmed kliniğimiz Pazartesi 04 Mayıs itibari ile uygun olan hasta adaylarımıza DR. Koray Erdogan ile canlı (ON-LINE) ön görüşme yapma imkanı sunacaktır (Zoom üzerinden https://zoom.us/download).

Detaylı bilgi ve randevu talebi için lütfen Ad-Soyad, telefon numarası ve ekteki görsel gibi çektiğiniz (hem ıslak hem kuru) fotoğraflarınızı info@asmed.com.tr mail adresine göndermeniz rica olunur.

Eksiksiz gönderilen maillere en kısa zamanda geri dönüş sağlanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür eder,
İyi günler dileriz.

Abi bana 1 yıl finansterid kullan demişlerdi zaten senlede konuşmuştuk tekrar sen sormuştun yine kabul etmemişlerdi 9 ay oldu finansterid e başlayalı şimdi sorsam mı acaba kabul ederler mi şu an yabancı hasta da yok kampanyada var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 01 Mayıs 2020, 14:57:26 »
sor bence en azından uyguna yaptırmıs olursun olursa
Global Moderator

nmkrtsny

• Sr. Member
« Yanıtla #217 : 01 Mayıs 2020, 14:59:01 »
sor bence en azından uyguna yaptırmıs olursun olursa
Abi kabul etseler dünden razıyım da sende sordun benim için Nuh diyolar peygamber demiyorlar ben anlamadım 9 aydır aralıksız kullanıyom zaten

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #218 : 01 Mayıs 2020, 18:33:15 »
Fiyatlari ne oldu haberi olan var mi?
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #219 : 02 Mayıs 2020, 02:23:33 »
ben cok buyuk bir indirim yapcaklarini tahmin etmiyorum. Koray hocam 2,5 euro ise muhtemelen 2 euro ya dusecektir
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 02 Mayıs 2020, 05:01:22 »
ben cok buyuk bir indirim yapcaklarini tahmin etmiyorum. Koray hocam 2,5 euro ise muhtemelen 2 euro ya dusecektir

Bence ciddi bir indirim söz konusu ,5 icin söylemezler

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #221 : 02 Mayıs 2020, 15:28:27 »

Koray Beyi tercih ederseniz:
1.50 Euro (Greft başı)

ASMED TEAM’ i tercih ederseniz:
1.00 Euro (Greft başı)

Buna ek Euro kurunu 5 TL olarak sabitlemiş bulunmaktayız (1 Euro=5 TL)

Konaklama fiyata dahil değildir kalınacak gece için 50 Euro dur (Geldiğiniz günün kurundan)

Bu kampanyamız Haziran-Temmuz-Ağustos ayları için geçerlidir.

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #222 : 02 Mayıs 2020, 15:46:55 »

Koray Beyi tercih ederseniz:
1.50 Euro (Greft başı)

ASMED TEAM’ i tercih ederseniz:
1.00 Euro (Greft başı)

Buna ek Euro kurunu 5 TL olarak sabitlemiş bulunmaktayız (1 Euro=5 TL)

Konaklama fiyata dahil değildir kalınacak gece için 50 Euro dur (Geldiğiniz günün kurundan)

Bu kampanyamız Haziran-Temmuz-Ağustos ayları için geçerlidir.

Ekibinin yaptığı ekimle, Koray hocanın yaptığı ekim bir mi oluyor acaba ? Bence kendi kalitesinde insanlar ile çalışıyordur.
Bu fiyata kaçmaz gibi, 3000 greft işimi görse ekibine yaptırsam 15 bin tl asmed için bedava.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 02 Mayıs 2020, 17:24:08 »

Ekibinin yaptığı ekimle, Koray hocanın yaptığı ekim bir mi oluyor acaba ? Bence kendi kalitesinde insanlar ile çalışıyordur.
Bu fiyata kaçmaz gibi, 3000 greft işimi görse ekibine yaptırsam 15 bin tl asmed için bedava.

asmed ekibinin ekimleri çok kalıteli forumda konuları var takip et  Asmed kalitesi sabit  kısaca
Global Moderator

Tayfun Zeyrek

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #224 : 02 Mayıs 2020, 17:35:56 »
Sayın hintell,

Islak ve kuru fotoğraf istenmiş ama benim saçlar 5 numara tıraşlı. Yinede ıslak fotoğraf göndermeme gerek var mı?

Facebook Twitter Instagram