Gönderen Konu: asmed klinik koray erdoğan ücret  (Okunma sayısı 1396 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: asmed klinik koray erdoğan ücret
« Yanıtla #15 : 21 Nisan 2022, 02:33:27 »
Onizuka asmed kendini bu kadar ovmedi kardesim.sence is yogulungundanmi asmed a b c grubu kurdu.yoksa yerli musterileri kacirmamak icinmi.is yogunlugunu hafifletmek yine asmedin isi.daha az hasta daha az kacanc daha cok odaklanma.gruplar girdimi isin icine hangisi koray hocanin takibinde? Koray hoca avrupadan gelen hastalara odaklandi.tamam bana tepki gosterebilirsiniz ancak bayram hoca benim gozumde x. Ekimci seviyesindedir kendini kanitlamasi istikrarli sonuclara ulasmasi gerekir .bayram hoca kendi ekim yerini acsa kim tanir bayram hocayi asmed kimligi var ve insanlar asmed sonucunu ve kalitesini bekliyor.bence bayram hoca henuz asmed kalitesine ulasamadi.ulasabilir super ekimci olur ancak bu is pismeyle tecrube ile alakali.ekimin sureci belli herkes ekimci olue tecrube ve sanat.koray hoca sanat icra ediyor.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 21 Nisan 2022, 02:49:19 »
Onizuka asmed kendini bu kadar ovmedi kardesim.sence is yogulungundanmi asmed a b c grubu kurdu.yoksa yerli musterileri kacirmamak icinmi.is yogunlugunu hafifletmek yine asmedin isi.daha az hasta daha az kacanc daha cok odaklanma.gruplar girdimi isin icine hangisi koray hocanin takibinde? Koray hoca avrupadan gelen hastalara odaklandi.tamam bana tepki gosterebilirsiniz ancak bayram hoca benim gozumde x. Ekimci seviyesindedir kendini kanitlamasi istikrarli sonuclara ulasmasi gerekir .bayram hoca kendi ekim yerini acsa kim tanir bayram hocayi asmed kimligi var ve insanlar asmed sonucunu ve kalitesini bekliyor.bence bayram hoca henuz asmed kalitesine ulasamadi.ulasabilir super ekimci olur ancak bu is pismeyle tecrube ile alakali.ekimin sureci belli herkes ekimci olue tecrube ve sanat.koray hoca sanat icra ediyor.

Hocam siz işleyişi bilmiyorsunuz işte Asmed'de. Koray Hoca da ekimler de planlama ve kanal açma kısmında var zaten. Ekimi yine Asmed'de ki tecrübeli ekipler yapıyor. HLC'de de mesela farklı doktorlar var kimse doktor ismine değil, HLC'nin adına gidiyor. Alp Hoca da başlangıçta ekimlerin başarısı ile kendini kanıtladı ki yanında zaten yıllardır Asmed'de olan Dilek Hoca da var. Konu başlıklarına Alp Hoca yazdıklarına siz bakmayın Dilek Hoca ve Alp Hoca planlama ve ekim yapıyorlar. Müşteri kaçırmak istemese Koray Hoca kuru sabit güncel fiyattan alır ve şuan ortalama kazançları zaten daha az ekimle aynı seviyeleri bulur. Çok fazla ekiple çalışmak daha fazla para kazandıracak anlamına gelmez. Türkiye'de saç ekim hastanesi kendi başına kim kurmuş? Ortada ciddi bir yatırım var. Siz çok detaylara bakmadan basit düşünüyorsunuz bence. Ekip kurarak çok para kazanmak istense eskiden de yapılabilirdi bu. Bir sürü merkezler var böyle ekip kurmak için saç ekim hastanesi açmaya gerek yok yani :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

ozdemir098

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 21 Nisan 2022, 18:33:04 »
Onizuka beye katiliyorum

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #18 : 21 Nisan 2022, 18:41:15 »
onizuka yazdiklarinda eksigi var fazlasi yok , Asmed klinige  giden bunu onaylar .

Facebook Twitter Instagram