Merhaba değerli forum üyeleri,
Uzun bir süredir takip etmekteyim bir çok sonuç gördüm forumdaki bir çok konuyu okudum ama kendi konumu açmak nihayet nasip oldu
Yaşım 24 14.04.2022 tarihininde lifehairde ekim yaptırdım bir çok ekim merkezi araştırdım ama Şahin hocamız ve ekibi bana güven verdiği için ekimi burada yaptırma kararı aldım ilk gidişimde Şahin hoca ekim için yaşımın genç ve dökülmemin devam edeceğini söylediği için ekim yapmayı istememişti ben ekim yaptırmak istediğimi ve 2. bir ekimi göze aldığımı söyleyerek ikna ettim ve süreç bu şekilde başladı. Sabah 10.30 gibi Şahin hocamız saç çizgimi oluşturdu yaşım genç olduğu için biraz geriden almayı kararlaştırdık ve ekimim başladı Ergin bey yaptığı her işlemi teker teker anlatarak anestezi ve uyuşturma süreçlerini yaptı Şahin hoca kök alımı ve kanal açma işlemlerini tamamladıktan sonra ekibin kalan kısmı ise ekimi gerçekleştirdi 6 saat civarı bir süre ile ekim tamamlandı ben süreçten gerçekten memnunun herkes çok ilgiliydi ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum yorumlarsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler