Gönderen Konu: Saç ekimi fiyatları 2018  (Okunma sayısı 31183 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimi fiyatları 2018
« : 15 Eylül 2017, 01:08:30 »
Forum üyelerinden  gelen talepler üzerine böyle bir bölüm oluşturulmuştur.Bu bölüm forum üyelerinin saç ekimi tecrübeleri neticesinde  veya saç ekimi uzman yada doktorlarıyla yaptıkları öngörüşmeler  neticesinde edindikleri fiyat bilgilerine dayananarak  hazırlanmış konuları içerirecektir.Dolayısıyla konular kesin ve güncel saç ekimi fiyat bilgilerini içermiyor olacak,bu detaya dikkat ederek konuları takip edelim lütfen.
Forum üyelerinden ricamız bilgileri dahilinde ekim merkezleriyle ilgili başlık açıp fiyat bilgilerini girmeleri olacak,tek başlık altında değilde her ekim merkezi ile ilgili ayrı başlık açmak zaman geçtikçe fiyat bilgisini güncellemek konusunda daha güvenli olur,örnek olması açısından ilk konuyu ben açıyorum..

https://www.youtube.com/v/r8EmhZe1Y6Y

Hintel

• Administrator
  • Yeni üye
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2017, 20:18:34 Gönderen: Site yönetimi »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi fiyatları 2017
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2018, 02:17:18 »
FİYATLAR GÜNCEL
Global Moderator

Esin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Şubat 2018, 01:33:31 »
Dr.Fatih Köroglu na uladabilecegim numarasi yada hastane ismi varmi  sac ekimi icin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Şubat 2018, 01:27:44 »
Dr.Fatih Köroglu na uladabilecegim numarasi yada hastane ismi varmi  sac ekimi icin.

forumda hakkında bılgı ekımı varmı?
Global Moderator

ali_tayan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi fiyatları 2018
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2018, 00:15:02 »
Beyler saç çıkartan çok başarılı bir ürün buldum. Yurtdışından geliyor ürün. Fiyatı pahalı ama saç ektirmekten ucuza geliyor ve kesin çözüm. Kendi doğal saçınız çıkıyor ve dökülmüyor da. Öyle ömür boyu kullanmak zorunda da değilsiniz. İlacı kullanınca eskiye dönüş de olmuyor. İsteyene yardımcı olurum.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2018, 09:59:01 »
Beyler saç çıkartan çok başarılı bir ürün buldum. Yurtdışından geliyor ürün. Fiyatı pahalı ama saç ektirmekten ucuza geliyor ve kesin çözüm. Kendi doğal saçınız çıkıyor ve dökülmüyor da. Öyle ömür boyu kullanmak zorunda da değilsiniz. İlacı kullanınca eskiye dönüş de olmuyor. İsteyene yardımcı olurum.

siteye yeni kayıt yaptırıyorsunuz ve  ilk mesajınız bu....?   daha öncede bir arkadaşımızın dediği  gibi, bi bitmiyonuz arkadaş😅😅
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2018, 13:10:24 »

dostum sizin yerinde olsam beni karşıma almazdım ... merak etmeyin devam edin böyle siz :)
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Ekim 2018, 13:41:22 »
Arkadaşlar bazı merkezler bazı hastalarına indirim yapabılır ama bu herkese indirim yapılacak anlamına gelmez lütfen siz de size özel olarak yapılmış indirimleri yazıp kafa karıştırmayın herkes sabit fiyatları yazssın. Özelden sorsn olursa söylersiniz

Ayrıca indirimli fiyatları yazarsanız burda yazılıyor diye başkasına indirim yapmazlar diğer arkadaşlarıda düşünün owww bana indirim yapıldı diye yazmanın alemi yok
Global Moderator

Tuna Sonuç

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Ekim 2018, 21:29:18 »
Çok güzel bir başlık çok yararlı ellerinize sağlık.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Kasım 2018, 13:56:43 »
Listede olmayan merkezlere ektiren arkadaşlar konu açıp Merkezin ismini ve sabit ücretini yazsınlar lütfen
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Kasım 2018, 15:08:49 »
Bence yeni ekim yaptıran arkadaşlar fiyat konularına bakıp günceller ise iyi olur sonuçta sürekli degişiyor fiyatlar.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Kasım 2018, 16:30:16 »
EndlessNegative kesinlikle.... hem de fiyatin nerden gelip nereye gittigini görmek icin iyi bir yöntem .)

Facebook Twitter Instagram