Arkadaşlar merhaba. Benim 17 yaşından beri başlayan bir saç dökülmesi problemim vardı. Saçım ince telli ve dalgalıydı. Banyoda sürekli dökülüyordu. Hepimizin kullandığı yağları kullandım sonuç alamadım. Doktora gittiğimde genetik dedi. Babam kel. Amcalarımın bazıları kel. Anne tarafında ise hiç kel yok diyebilirim. Dayı tarafımda sadece seyrelme var.
Bir takım çaylar içiyordum kaynatıp. Yeşilçay gibi. Kabak çekirdeği yiyordum. Ama bir işe yaramayacağını biliyordum. Bazı ilaçlar olmuş olsada bunları kullanmak istemedim yaşım gereği daha çok gençtim bu ilaçlar için. En sonunda yaşım 21 olunca çok ciddi bir şekilde saç kaybı yaşadım. En çok 19-21 yaş arasında saçım baya döküldü diyebilirim.
Sibel hanımın kliniğinde saç ektireceğim. 2. seçenek üzerinden anlaştık. Kanalları Sibel hanım açacak. Nasıl bir planlama yapılması gerektiğini hiç bilmiyorum ama. 2 ekim veya 3 ekim yapabilirim aynı seçenek üzerinden. 1. ekimden 2-3 sene geçse daha iyi olur 2. ekimi yaptırmak için. Yoksa maximum greft ile tek ekimde bitirilmeli mi sizce ? Ayrıca saçlarım baya ince telli. İnce telli ve dalgalı.
Siz ne düşünüyorsunuz ? Nasıl bir planlama yapmalıyım ? Sizce donör bölgem iyi mi yeterli mi ? Tecrübeli büyüklerimden ve Hintell abimden tavsiyeler bekliyorum. Saolun.