yani evet doğallık konusunda haklısınız biraz fark ediliyor. ama aşırı göze batan bir durum değil moralinizi aşırı bozacak bir durum yok gibi.
fakat asıl şaşırdığım nokta aynı merkezin çok doğal duran sonuçlarını da gördüm. farklı ekipler mi yapıyor acaba? bir de siz ne zaman ektirmiştiniz? son dönemlerde baya iyi sonuçlar var çünkü orada
Bu forumda düzgün resim paylasan mi var ki. Herkes ön hattini saklayarak paylasiyor Asuman resimlerinde, ya da cok net degil.
Asumanin ekimleri hicbiri dogal degil, ama burdaki yorumlara kanarak oraya gittim. Halen benim sacima dogal diyenler var, pek belli olmuyor diyenler var. Belki 5 metreden öyle, ama biriyle yanyana oturunca belli.
Saclarimi öne tarasam belli olmazmismismis…ben bu ekimi niye yaptim o zmn, kendi saclarimi uzatip öyle de öne tarayip kapatirdim. Resmen hayatimin icine etti bu Asuman ve ekibi. Ne kisa kesme imkani biraktilar ne de eski halime dönme imkani. Vallaha bunlarda ekim yapanlari anlamak mümkün degil.
Birsey daha söyliyecegim. Moderatörler evet güzel is yapiyorlar, ama dogruya dogru yazmiyorlar. Ekimden dogallik en önemlisi diyorlar, ama dogal olmayan ekimlere cok iyi oldu diyorlar. Evet bana bu konuda kizacaklar, belki de bu yazdigimi silecekler, ama onlarda bu forumda artik dogrulari söylemeleri gerekiyor. Doğal değilse değil.
Hata bendede tabi ki, parayi bastirip Koray Hocaya yapacaktik, ama onlarin ekimleri de son zamanlarda pek tutmuyordu. Ama yine de böyle vicdanı olmayan kişilere ekim olmaycaktım.
Yabanci internet sayfalarinda türkiyedeki ekimlerden cok şikayetçi, nedeni bende görüldüğü gibi aşikar.