Gönderen Konu: Ekimde ön çizgi nasil olmalidir?dogallik sizce nasil olur?  (Okunma sayısı 2490 defa)

Arabatutkunu

• Full Member
Sizce on sac cizgisi ergenlikte baslayan cizgiden mi cizilmelidir?

Dogallik konusunda tekli greftleri one doldurmamizi isteyebiliyor muyuz?

Sahsen cok iyi tutan ekimde on sac cizgisi percik percik duruyor.ekim oldugu belli oluyor bunu begenmiyorum.

Sac yapisindan mi kaynaklaniyor?

Dogallik konusunda serkan aygin mi?asuman hanim mi?

Sizce hangisi daha basarili?
Bana dogal gelmeyen resim ornegi mesela asagidaki gibidir.

Arabatutkunu

• Full Member
Ynt: On sac cizgi tasarimi sizce nasil dogal olur?
« Yanıtla #1 : 14 Nisan 2022, 17:08:16 »
Hakan doganayin bir ekiminden resim paylasiyorum.
Olmasini istedigim dogal bir on sac cizgi fotografi.
Greftlerin tekli olmasi ve dizilimi cok dogal ve ekim.oldugu belli degil.

halu80

• Sr. Member
Asumanin bir örnegi benim. Yani dogallik arama orda!

Arabatutkunu

• Full Member
geriye tek bir seçenek kalıyor.o da koray erdoğan.

ekibi güzel iş çıkarıyor mu bilmiyorum ön çizgi doğallık konusunda?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekimde ön çizgi nasil olmalidir?dogallik sizce nasil olur?
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2022, 15:22:36 »
Saç dökülme durumuna göre çizgi değişir
Açıklık çoksa anne  Çizgin yapılamaz çünkü çok greft harcamak gerekir donör kısıtlı olduğu için . Bunu yapan ekimciler var tabi onlar planlama nedir saç ekimi nasıl planlanır bilmedikleri için bilmekte umurlarında olmadığı için yaparlar o yüzden çizgiyi geri almak gerekiyor bu durumlarda. saç dökülme yavaş sadece şakaklarında ve ön orta seyrek bir duruma geldiyse o zaman kendi çizgin mantıklı çizgi tabi dokülme yavaş ise arka bölgelerden ciddi bir dökümü olmayacaksa çizgi doğru yapıldığı sürece anne çizgisi olmasına gerek yok ön çizgi çok önemlidir bir çok arkadaş buna dikkat etmiyor ve anlayamıyor çok kötü çizgiler var bir çoğuna moral bozmamak adına yazmiyoruz ama insanların saç ön çizgisini çok önemsenmesi lazım ve saç ekim planlamalarını eğer saç çizgisi güzel bir çizgi olmazsa saç ektirme hiçbir anlamı yok çünkü insanlar sizin yüzünüze baktığın zaman ilk dikkat edilen yer ön çizgidir

Bir çok merkez iyi ekim yapabiliyor fakat planlama konusunda eksikler
O yüzden lütfen ekim yaptırmadan önce forumda konu açın
Ve size önerilen planlamarı merkeze dikta ederek onu yaptırın
Emin olun en doğru planlama size bu forumda söylenecektir ön çizgilerde dahil
Global Moderator

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2022, 15:34:31 »
Simdi su anki kendi sacimi paylasiyorum.
Yasim 35 iken;

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2022, 15:39:50 »
Bunlar da 23 yasindaki sac durumum;

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2022, 15:42:32 »
şimdi o kadar kararsız kalıyorum ki ektirsem daha mı iyi ektirmesem daha mı iyi diye?

ektirken sıklığı değil de daha çok önçizginin doğal olmasına belli olmasına greftlerin tekli olmasını istiyorum merkezden.

sizce nasıl bir yol izlemeliyim? ne önerirsiniz?

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **

yani evet doğallık konusunda haklısınız biraz fark ediliyor. ama aşırı göze batan bir durum değil moralinizi aşırı bozacak bir durum yok gibi.

fakat asıl şaşırdığım nokta aynı merkezin çok doğal duran sonuçlarını da gördüm. farklı ekipler mi yapıyor acaba? bir de siz ne zaman ektirmiştiniz? son dönemlerde baya iyi sonuçlar var çünkü orada

Arabatutkunu

• Full Member
yani evet doğallık konusunda haklısınız biraz fark ediliyor. ama aşırı göze batan bir durum değil moralinizi aşırı bozacak bir durum yok gibi.

fakat asıl şaşırdığım nokta aynı merkezin çok doğal duran sonuçlarını da gördüm. farklı ekipler mi yapıyor acaba? bir de siz ne zaman ektirmiştiniz? son dönemlerde baya iyi sonuçlar var çünkü orada
Bence sac yapisina gore de degisiyor bu durum.
Ayrica elle saci yukari dogru tutunca belli olur.yoksa oyle normal dogal one tarayinca siritmaz.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2022, 20:28:27 »
 doğallık en iyi en arkadaki tekli ve ince greflerin one ekilmesi ile sağlanır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2022, 20:29:06 »
Simdi su anki kendi sacimi paylasiyorum.
Yasim 35 iken;

M şeklindeki bir saç çizgisi senin için daha uygun çünkü eski çizginde o şekildeymiş .
En güzeli doğal olanı taklit etmek.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2022, 21:12:39 »
M şeklindeki bir saç çizgisi senin için daha uygun çünkü eski çizginde o şekildeymiş .
En güzeli doğal olanı taklit etmek.
Kesinlikle oyle.
Extradan one cekme gibi islem yapmak dogru degil.
Ergenlikteki de geriden basligormus.gene ordan baslatip yogun ekim gerekir.

halu80

• Sr. Member

Bu forumda düzgün resim paylasan mi var ki. Herkes ön hattini saklayarak paylasiyor Asuman resimlerinde, ya da cok net degil.

Asumanin ekimleri hicbiri dogal degil, ama burdaki yorumlara kanarak oraya gittim. Halen benim sacima dogal diyenler var, pek belli olmuyor diyenler var. Belki 5 metreden öyle, ama biriyle yanyana oturunca belli.

Saclarimi öne tarasam belli olmazmismismis…ben bu ekimi niye yaptim o zmn, kendi saclarimi uzatip öyle de öne tarayip kapatirdim. Resmen hayatimin icine etti bu Asuman ve ekibi. Ne kisa kesme imkani biraktilar ne de eski halime dönme imkani. Vallaha bunlarda ekim yapanlari anlamak mümkün degil.

Birsey daha söyliyecegim. Moderatörler evet güzel is yapiyorlar, ama dogruya dogru yazmiyorlar. Ekimden dogallik en önemlisi diyorlar, ama dogal olmayan ekimlere cok iyi oldu diyorlar. Evet bana bu konuda kizacaklar, belki de bu yazdigimi silecekler, ama onlarda bu forumda artik dogrulari söylemeleri gerekiyor. Doğal değilse değil.

Hata bendede tabi ki, parayi bastirip Koray Hocaya yapacaktik, ama onlarin ekimleri de son zamanlarda pek tutmuyordu. Ama yine de böyle vicdanı olmayan kişilere ekim olmaycaktım.

Yabanci internet sayfalarinda türkiyedeki ekimlerden cok şikayetçi, nedeni bende görüldüğü gibi aşikar.

Arabatutkunu

• Full Member
Bu forumda düzgün resim paylasan mi var ki. Herkes ön hattini saklayarak paylasiyor Asuman resimlerinde, ya da cok net degil.

Asumanin ekimleri hicbiri dogal degil, ama burdaki yorumlara kanarak oraya gittim. Halen benim sacima dogal diyenler var, pek belli olmuyor diyenler var. Belki 5 metreden öyle, ama biriyle yanyana oturunca belli.

Saclarimi öne tarasam belli olmazmismismis…ben bu ekimi niye yaptim o zmn, kendi saclarimi uzatip öyle de öne tarayip kapatirdim. Resmen hayatimin icine etti bu Asuman ve ekibi. Ne kisa kesme imkani biraktilar ne de eski halime dönme imkani. Vallaha bunlarda ekim yapanlari anlamak mümkün degil.

Birsey daha söyliyecegim. Moderatörler evet güzel is yapiyorlar, ama dogruya dogru yazmiyorlar. Ekimden dogallik en önemlisi diyorlar, ama dogal olmayan ekimlere cok iyi oldu diyorlar. Evet bana bu konuda kizacaklar, belki de bu yazdigimi silecekler, ama onlarda bu forumda artik dogrulari söylemeleri gerekiyor. Doğal değilse değil.

Hata bendede tabi ki, parayi bastirip Koray Hocaya yapacaktik, ama onlarin ekimleri de son zamanlarda pek tutmuyordu. Ama yine de böyle vicdanı olmayan kişilere ekim olmaycaktım.

Yabanci internet sayfalarinda türkiyedeki ekimlerden cok şikayetçi, nedeni bende görüldüğü gibi aşikar.
neden kısa kestiremiyorsun?
bence asuman  hanıma ektiren kişiler doğallıktan ziyade,saç çıkış oranı yuksek olduğundan çoğu tatminkar.

Facebook Twitter Instagram