Gönderen Konu: Sabun mu, şampuan mı ?  (Okunma sayısı 3118 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Sabun mu, şampuan mı ?
« Yanıtla #30 : 09 Haziran 2022, 00:00:27 »
 gayet iyi hamit saçın.minyaturleşme acısından yakın zamanda sıkıntı gozukmuyor.dermollerle yada prp falan ara sıra besle saçını minyaturleşme yok ama biraz beslemek bişi kaybettirmez hacimlendirir saçını

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 09 Haziran 2022, 11:38:50 »
gayet iyi hamit saçın.minyaturleşme acısından yakın zamanda sıkıntı gozukmuyor.dermollerle yada prp falan ara sıra besle saçını minyaturleşme yok ama biraz beslemek bişi kaybettirmez hacimlendirir saçını
PRP gerçekten işe yarıyor mu ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 09 Haziran 2022, 14:46:50 »
 genelde insanlar memnun olmaz ama bu tarz uygulamalardan çok memnun olanda var.bence saçı genel ince olanların saçı beslenir kalınlaşır memnuniyet olur.seyrek saça etkili .senin seyrek değilde cansız besisiz gibi geldi.kuvvetli bir saç vitaminide kullanabilirsin.yada dermoller uygula.onlarda işini gorur.saçların besisiz geldi gozume
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 09 Haziran 2022, 15:50:34 »
genelde insanlar memnun olmaz ama bu tarz uygulamalardan çok memnun olanda var.bence saçı genel ince olanların saçı beslenir kalınlaşır memnuniyet olur.seyrek saça etkili .senin seyrek değilde cansız besisiz gibi geldi.kuvvetli bir saç vitaminide kullanabilirsin.yada dermoller uygula.onlarda işini gorur.saçların besisiz geldi gozume
Aslında bu cansızlık sebebi sanırsam sabun kullanmamdan kaynaklı olabilir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 09 Haziran 2022, 17:40:51 »
 en onemlisi minyaturleşme gormuom o onemli.minyaturleşmede cansızlık yapar ama seninki sonukluk gibi duruyor.revitadan herkes çok memnun dısardan alıyorlar galiba çokta ufakmış pahalıda bişi alabilirsen revita genetik dokulmeye etki etmez ama saçını guzel canlandırır.canlı saç tipine tip katar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 09 Haziran 2022, 18:50:20 »
en onemlisi minyaturleşme gormuom o onemli.minyaturleşmede cansızlık yapar ama seninki sonukluk gibi duruyor.revitadan herkes çok memnun dısardan alıyorlar galiba çokta ufakmış pahalıda bişi alabilirsen revita genetik dokulmeye etki etmez ama saçını guzel canlandırır.canlı saç tipine tip katar
tamamdır bir bakayım teşekkürler.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 14 Haziran 2022, 23:11:40 »
Hocam ben sanırım sabun kullanmayı birakıcam daha fazla döküyor gibi. Yeniden biotin şampuana dönerim belki.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 14 Haziran 2022, 23:13:25 »
 nasıl iyi hissediyorsan

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 14 Haziran 2022, 23:36:17 »
nasıl iyi hissediyorsan
Evet haklısın ama karar vermekte zor.
Sabun gürleştiriyor saçı mesela dökülme ondan mı yoksa gündelik etkenlerden mi emin olamıyor insan.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 15 Haziran 2022, 00:13:10 »
 dokulme farklıdır genetikteki minyaturleşme farklıdır.minoxidilde doker ama gurleştirir.

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 15 Haziran 2022, 01:08:04 »
Evet haklısın ama karar vermekte zor.
Sabun gürleştiriyor saçı mesela dökülme ondan mı yoksa gündelik etkenlerden mi emin olamıyor insan.

sülfatsız şampuan dene sandığından çok daha iyi gelebilir saçlarına.

Hamit Özkan

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 15 Haziran 2022, 01:24:59 »
sülfatsız şampuan dene sandığından çok daha iyi gelebilir saçlarına.
fiyatı nedir ? Ve nerelerde satiliyor ?

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 16 Haziran 2022, 12:58:30 »
fiyatı nedir ? Ve nerelerde satiliyor ?

Hiç araştırma yapmıyorsun sanırım

Facebook Twitter Instagram