Selamlar Arkadaşlar,
Tam 1 sene önce operasyonum gerçekleşti.4000 greft ön fotoğraflarda da gördüğünüz üzere fue yöntemi ile ön tarafa ve ortaya ekim yapıldı.
Adım adım bir yıllık tüm ilerleyişi size fotoğraflar ile paylaşıyor olacağım ve sizlerden son durum hakkındaki görüşlerinizi ,ikinci ekim için uygunluğum konusunda yorumlarınızı merak ediyorum.
Bu süreç boyunca ilk 6 ay xpecia günde 1 adet kullandım ve minoxil kullandım 1 sefer (yatmadan 2 saat önce genelde). 6. ay sonunda 1-1,5 ay içerisinde ilaçları yavaş yavaş bıraktım. Bunun etkisini belkide tepe bölgenin bir süre sonra eskiye dönmesi ile görmüş oldum. Sanırım 4-7 ay arası ekim yapılmayan tepe bölgesinin kapanmasının sebebi bu ürünlerdi ve bırakınca etkisini kaybetti diye düşünüyorum.
Ben ikinci ekim için kendimi hazırlıyorum ve olurda uygun olursam ekim için ve yaptırdım,sizce bu ilaçları hiç kullanmasam süreci kötü/iyi nasıl etkiler? Ömür boyu kullanmak istemiyorum ama ilk seferde gördüm ki biraz aldatıcı oluyor kullandığımızda. Görüşlerinizi merak ediyorum.
Ekim öncesi ve ekimden hemen sonrası fotoğrafları: