Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle bu foruma emek veren ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim ve ben de saç ektirmeyi düşünen arkadaşlara deneyimimi paylaşmayı bir borç bilirim. Eğer bu forumla karşılaşmasaydım ve Asuman Hair'in başarılarını görmeseydim saç ektirmeye cesaret edemezdim.
Sizlerden aldığım cesaret ve umutla 01.04.2022 tarihinde Asuman Hair'de operasyon gerçekleşti. Operasyon yaklaşık 9 saat sürdü. Herkes çok ilgiliydi ve işlerini titizlikle yaptılar. Asuman Hanım iki seansta başarılı bir sonuç olacağını söyledi. Ayrıca eğer gerekirse ikince seansta sakaldan da kök alabileceğini söyledi. Saç ekiminden 1 ay önce Xpecia(sabah akşam), Proscar (1/4), Aplha Lipoic Acid 200mg kullanmaya başladım. Asuman Hanım'ın önerisiyle operasyona 1 hafta kala bütün ilaçları kullanmayı bıraktım ve operasyondan 1 gün sonra kullanmaya devam ettim. Yıkama için Prozinc Plus ve 3 günde 1 olmak üzere Konazol şampuan kullanıyorum. Eğer bu ekimden iyi bir sonuç alırsam ikinci saç ekimini de Asuman Hair'de yaptıracağım. Tavsiyelerde bulunan herkese teşekkür ederim.
Operasyon Öncesi Fotoğraflar ;