Gönderilerine baktım. Akın akın Finasterid araştırmayı biliyorsun ama.
Madem bu kadar önemsiz o zaman neden küçükken arkadaşların "ehehehe bunun alnı açık ehehe" diye dalga geçerlerken gocundun da taa buraya kadar yazdın?
Erkeğin bir makyajı yoktur. Saç ve sakal sadece bunlar var. E önemsiyoruz ve takip ediyoruz haliyle.
Çevremizde sağlıklı saça sahip olan az mıdır?
Saçmalamışsın. 18-24 yaş arasındaki insanlara bak bakalım kaçı NW1 veya üstü? 500 kişiden 1'i belki.
Sen sokağa çıkmadığın için görmüyorsun.
Sosyal çevresi geniş veya değil. Ortamdan ortama atlıyor veya değil. Bu kişilikle alakalı biraz. Saçı olmayan adamın böyle zevkleri varsa devam eder. Sorun yok.
Kadınlar tarafından beğenilmek için saça sahip olmayı kim istiyor? Şahsen ben aynada kendime bakınca estetik bir görüntü için istiyorum. Öz saygı ve öz güven için istiyorum.
Diyelim ki kadınlar olsun hedefimiz. Diyorsun ki "kadınlar NW skalasına göre değerlendirmez"
İnanılmaz saçma. Hiç yakın kiz arkadaşın veya kardeşin oldu mu bilmiyorum. Onların arasındaki muhabbet çoğunlukla bireyin genel estetiğidir. Mesela Berkcan diye biri olsun atıyorum. Hande ile Merve konuşuyor aralarında. Mutlaka konu o çocuğun genel hatlarına takılacaktır. Bal gibi de konu gelecektir saça. Hele NW skalası yüksekse çaktırmadan gülerler bile.
Haa sen +40 yaş kadın kovalıyorsan belki dediğin olabilir.
Olağanüstü bir dert değil. Fakat sosyal hayatta özgüveni etkileyen çok güçlü bir sorun.
Neymiş?
Silik tipmiş...
Kişi kendinden bilir işi.
dostum yazdıklarımı tamamen farklı bir şekilde algılamışsın
birincisi ben de bu b*kun içindeyim kendimi sizden ayrı yargılamıyorum ki ben de dahilim bu yazdıklarıma
ikinci olarak son paragrafta da bahsettim bu tedavi uygulamayın anlamına gelmiyor
forumun en aktif insanlarından birisin hayat üçgeninden birisi burası olmuş.
burada yaptığın işi kesinlikle kötülemiyorum.iyi niyetli biri olabilirsin fakat ben tam olarak buna karşıyım.
insanların evlerinde oturup ''ne olacak bu saçımın hali'' diye kara kara düşünüp burada bir şeyler karalamaları çok üzücü.kimse sizi saç tellerinize göre yargılamıyor ütopik düşüncelere gerek yok
yazdıklarıma kendimi de dahil ediyorum.yıkıcı bir tavırla yaklaşman bu konuda büyük bir yaran olduğunu gösterir zweig