Gönderen Konu: İlhan Serdaroğlu 4000 Greft 09.11.15  (Okunma sayısı 103222 defa)

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan Serdaroğlu 4000 Greft 09.11.15
« Yanıtla #180 : 24 Haziran 2016, 21:26:18 »
hayırlı olsun. sonuç gayet başarılı ve seni pozitif anlamda çok çok değiştirmiş. ekilen greft başlıkta 4000 topik içerisinde 3500 geçiyor hangisi doğru bilemiyorum ama her türlü sonuç gayet iyi.

sprey olayına hiç bulaşma derim düzenli kullanmak imkansız. birkaç ay kullanıp da bırakmanın anlamı da yok. her ne kadar etkisi sınırlı da olsa o açıdan bana şampuan kullanmak daha makul geliyor. Çünkü öyle yada böyle kafamızı yıkayıp bir şampuan kullanacağız. madem öyle bu besleyici destekleyici bir şampuan olsun. hem saçta bir miktar bekletince tek başına yetersiz olsa bile iyi ve etkili bir destekleyici oluyor diye düşünüyorum.

Ben de xpecia başlayacaktım, İlhan hoca da önermişti ancak hair pharma firmasını güvenilmez ve yöntemlerini ticaret ahlakına yakışmaz bir üslupta bulduğum için fikrimi değiştirip medobiocomplex-e kullanmaya karar verdim. Mümkün olduğunca bu firmanın ürünlerini kullanmamaktan tarafım

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 24 Haziran 2016, 22:17:44 »
eskiye nazaran cok iyi bir ekim ama tam bir yorum yapmadan tepeden cekilmiş bir foto atarmısın.Ekim tam anlamıyla nasıl oldugu böyle daha iyi analiz edilir

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 25 Haziran 2016, 10:15:38 »
hayırlı olsun. sonuç gayet başarılı ve seni pozitif anlamda çok çok değiştirmiş. ekilen greft başlıkta 4000 topik içerisinde 3500 geçiyor hangisi doğru bilemiyorum ama her türlü sonuç gayet iyi.

sprey olayına hiç bulaşma derim düzenli kullanmak imkansız. birkaç ay kullanıp da bırakmanın anlamı da yok. her ne kadar etkisi sınırlı da olsa o açıdan bana şampuan kullanmak daha makul geliyor. Çünkü öyle yada böyle kafamızı yıkayıp bir şampuan kullanacağız. madem öyle bu besleyici destekleyici bir şampuan olsun. hem saçta bir miktar bekletince tek başına yetersiz olsa bile iyi ve etkili bir destekleyici oluyor diye düşünüyorum.

Ben de xpecia başlayacaktım, İlhan hoca da önermişti ancak hair pharma firmasını güvenilmez ve yöntemlerini ticaret ahlakına yakışmaz bir üslupta bulduğum için fikrimi değiştirip medobiocomplex-e kullanmaya karar verdim. Mümkün olduğunca bu firmanın ürünlerini kullanmamaktan tarafım

4000 ekildi. tepe bölgesi biraz daha toparlasın diye bu ilaçlara başladım. xpecia tableti İlhan Bey önerdi zaten, ama spreyi ben kendim aldım. Daha doğrusu hair pharma 'da çalışan bir tanıdığımın önerisi üzerine başladım, ayrıca ücretsiz temin edebiliyorum o yüzden denemekte fayda var dedim ayrıca bıraktığında minoxil gibi dökme etkisi yapmıyormuş 3 4 ay kullanacağım ikisini de. artık işe yararsa yarar yaramazsa bu halimle de memnunum :)

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 25 Haziran 2016, 10:17:30 »
Ayrıca yine Hair Pharma nın ürünü olan sawpoo şampuan kullanıyorum. en azından içerisinde diğer şampuanlarda olan zararlı kimyasallar yok

Enes1980

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 25 Haziran 2016, 11:10:38 »
Bence böyle de guzel duruyor, eski resimlere bakinca resmen kelmisin simdiki hallini gören kimse sana kel demez.Bence iyi bir sonuc resimlerin arasinda dünyalar kadar fark var.

FatherofSouth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #185 : 25 Haziran 2016, 11:15:16 »
"Before" kısmında  da zaten eli yüzü düzgün karizmatik bir adammışsın. Yani ektirmesen de cok da problem olmazmış :)

Şimdi ise bence su kadarcik hali bile cok cok iyi olmuş. Ekim olduğu hiç belli değil. 4 veya 5 aya kadar da tam güçlenir diye düşünüyorum. Benim kendi ekimimden beklediğim şey, sonucun, ekimden önce ki fiziksel görüntümü daha da iyi hale getirmesi. Sende bu gerçekleşmiş bile. Darısı herkesin başına olsun.

Hayırlı olsun. Güle güle tara saçlarını :)

James D.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 25 Haziran 2016, 13:13:57 »

4000 ekildi. tepe bölgesi biraz daha toparlasın diye bu ilaçlara başladım. xpecia tableti İlhan Bey önerdi zaten, ama spreyi ben kendim aldım. Daha doğrusu hair pharma 'da çalışan bir tanıdığımın önerisi üzerine başladım, ayrıca ücretsiz temin edebiliyorum o yüzden denemekte fayda var dedim ayrıca bıraktığında minoxil gibi dökme etkisi yapmıyormuş 3 4 ay kullanacağım ikisini de. artık işe yararsa yarar yaramazsa bu halimle de memnunum :)

Beleşse işler değişir :) . ben kullanım zorluğu açısından söylüyorum. Günde ikikere kafama sprey sıkarak yaşamaktansa kel kalmak daha iyi diyorum. Yoksa firmanın ürünlerinin kağıt üzerindeki içeriğini beğeniyorum genelde. Faydalı olmayacaklarını da söyleyemem. Ama kendi açtıkları sitelerde güya tarafsız bir gözle diğer tüm ürünleri kötülemeleri ve ürünlerini takdim şekilleri hoş değil. Örneğin hair forte vs içerisindeki yere göğe sığdıramadıkları procapil in, yerden yere vurdukları bioxcin in biocomplex b11 inden teknik anlamda bir farkı yok. bir kaç bitkisel içeriğe toptan procapil diye isim vermişler büyük bir buluş gibi lanse ediyorlar. Apigenin biocomplex b11 içinde işe yaramıyor bilimsel değil, procapil içinde mucizeler yaratıyor hem de bilimsel. Mantık bu kadar. Bilimsel dediklerinde de bioxcinin biota labaratuarları aklına gelsin.

Yine de genel anlamda ürün içerikleri güzel. Üşenmem kullanırım dersen fayda görmen mümkün tabi. Ancak ne ürün kullanırsan kullan  bıraktıktan sonra etkisi zamanla kayboluyor. hadi xpecia günde tek tabletle devam edilebilir ama spreye pek ihtimal vermiyorum.

Neyse, netice olarak iyi bir sonuç almışsın. Kullanacağın ürünlere büyük umutlar bağlayıp büyük beklentilere girmeni gerektiren bir tablo yok. Dediğin gibi yararsa yarar yaramazsa da durumun iyi

evren

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #187 : 26 Haziran 2016, 01:52:00 »
Rica estem ışık altında üstten cekilmis bir foto paylasabilirmisin ( bende aynı yerde sac ekimi yaptirdim kendi ekimim ile karşılaştırmak için ).

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #188 : 27 Haziran 2016, 08:50:22 »

Beleşse işler değişir :) . ben kullanım zorluğu açısından söylüyorum. Günde ikikere kafama sprey sıkarak yaşamaktansa kel kalmak daha iyi diyorum. Yoksa firmanın ürünlerinin kağıt üzerindeki içeriğini beğeniyorum genelde. Faydalı olmayacaklarını da söyleyemem. Ama kendi açtıkları sitelerde güya tarafsız bir gözle diğer tüm ürünleri kötülemeleri ve ürünlerini takdim şekilleri hoş değil. Örneğin hair forte vs içerisindeki yere göğe sığdıramadıkları procapil in, yerden yere vurdukları bioxcin in biocomplex b11 inden teknik anlamda bir farkı yok. bir kaç bitkisel içeriğe toptan procapil diye isim vermişler büyük bir buluş gibi lanse ediyorlar. Apigenin biocomplex b11 içinde işe yaramıyor bilimsel değil, procapil içinde mucizeler yaratıyor hem de bilimsel. Mantık bu kadar. Bilimsel dediklerinde de bioxcinin biota labaratuarları aklına gelsin.

Yine de genel anlamda ürün içerikleri güzel. Üşenmem kullanırım dersen fayda görmen mümkün tabi. Ancak ne ürün kullanırsan kullan  bıraktıktan sonra etkisi zamanla kayboluyor. hadi xpecia günde tek tabletle devam edilebilir ama spreye pek ihtimal vermiyorum.

Neyse, netice olarak iyi bir sonuç almışsın. Kullanacağın ürünlere büyük umutlar bağlayıp büyük beklentilere girmeni gerektiren bir tablo yok. Dediğin gibi yararsa yarar yaramazsa da durumun iyi

Sağol dostum. Spreyi günde iki kez kullanamıyorum çalıştığım için ancak akşam eve geldiğimde uygulayıp 3 4 saat sonra yıkıyorum. Tableti iki kez alıyorum. Ben de memnunum şuan ama tepelerin biraz daha gelişmesi umuduyla alıyorum bunları da bakalım ..

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #189 : 03 Ağustos 2016, 10:46:45 »
9. aya doğru yaklaşıyorum.
Saçlar iyice hacim kazanmaya ve kapatıcılığı artmaya devam ediyor gibi görüyorum. Tepe bölgesinde az da olsa sanki gelişme var gibi ama daha yeni bir ekim olmadan gelişeceğini sanmıyorum.
Olsun ekim öncesine göre milyon kat iyi şu durum. En azından toppiksiz gezebiliyorum rahatça, tarayacak saçlarım var.. 1 seneye kadar daha da gelişir umarım.

slck34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : 03 Ağustos 2016, 13:06:31 »
Kardesim yeni saclarin hayirli olsun eski durumuna gore kat kat iyi olmus cok dogal duruyor saclar, takip ediyordum ekim surecini bencede dahada hacim kazanmis saclarin arka tarafa ekim dusunuyor musun orasida kapanirsa artik sac derdin kalmaz.

runaway

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #191 : 04 Ağustos 2016, 08:40:41 »
Kardesim yeni saclarin hayirli olsun eski durumuna gore kat kat iyi olmus cok dogal duruyor saclar, takip ediyordum ekim surecini bencede dahada hacim kazanmis saclarin arka tarafa ekim dusunuyor musun orasida kapanirsa artik sac derdin kalmaz.

yok kardeş ya daha o eziyete girmem iğnelerin acısı hala aklımda :))

slck34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 10 Eylül 2016, 11:54:10 »
on numara olmus

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : 10 Eylül 2016, 12:01:18 »
güzel gelişme olmuş saçlarında
 xpecia tabletin faydasını gördün mü bu konuda ?

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #194 : 10 Eylül 2016, 13:15:40 »
güzel sonuç hocam

xpecia nın faydasını görmüşsün gibi hissettim ben saçların epey hacim kazanmış

Facebook Twitter Instagram