Yok guzel kizlar kelde diye bu onermeye katilmiyorum.
Sadece kel zengin vardir.
Yakisiklidir.zamanla kel olmustur.
Keldir kizin gonlunu yapmak icin her turlu kiza alttan alip gonljnu yapar.
Ama sacli yakisikli adam egolu olur genelde.
Hic alttan almaz.yalniz olsa bile kendini iyi hisseder.hep kizlari elinin altinda gorur.
%100 katılıyorum. Eğer yüz hatların iyi değilse ve orta halliysen saçlarla durumu kurtarabiliyorsun ama saçlar da gidince şansın sıfıra yaklaşıyor.
İlişkilerde kimse senin için çabalamayacak. Alttan alan hep çabalayan olacaksın. Flört işlerinde falan da sırasını bekleyen kişi olacaksın. O kız da sana sıkılmışsa ya da eğlencesine cevap verecek.
Tabii bir de tipi ortlama ve üstü, uzun saçlı, boylu poslu, giyinmesini poz vermesini fotoğraf çekmesini bilen erkekler var. İşte kızların peşinden koştuğu erkekler de bunlar. Siz onlar için çabalarken kızlar da bu erkekler için çabalayacak. Bu erkeklerin tribini çekecekler.
Şimdi sen kel ve tipsizken kızların o erkekelere verdiği değeri hiç alabileceğini mi zannediyorsun? Ben hiç zannetmiyorum. Bunu bilen kel ve tipsiz erkek bu değeri alabilmek için zengileşiyor. Spor yapıyor vs.. Ama sürekli mütevazi, alttan alan, bir dediğini iki etmeyen olması gerektiğini de biliyor. Çünkü tersleyen olamaz başka bir alıcısı yok. O kadına muhtaç oluyor.