Gönderen Konu: Bizde sac onemliyse.kadinlarda ne onemli?  (Okunma sayısı 1786 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bizde sac onemliyse.kadinlarda ne onemli?
« Yanıtla #30 : 12 Nisan 2022, 16:19:39 »
 ben kel olsam sade param için peşimde olan kız namusluysa farketmez benim için.sevipte aldatanında çok olduğu bu devirde ben once namusa sonra guzelliğe bakarım
 kel olup yakışıklı olanlar çok nadir onlarda kafa şekli güzel.tabi saçlı halleri kel halinden kat kat yakışıklı.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 12 Nisan 2022, 16:48:23 »
Bir de şu var, kadınlar dış görünüşü erkekler kadar önemsemiyor. Kel bir erkek eş bulabilir, ancak çirkin bir kız çok zorlanır.

orientis

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 12 Nisan 2022, 16:52:27 »
kadinlarin guzelliginden baska hicbir seyi yoktur arkadaslar.zeka falan beklemeyin sadece fiziksel gorunusleri on plandadir

tabi bizim ulkede kiza ulasamayan cok erkek oldugu icin degeri dusuk kadinlar da kendini bir b*k sanabiliyor
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 12 Nisan 2022, 17:00:07 »
kadinlarin guzelliginden baska hicbir seyi yoktur arkadaslar.zeka falan beklemeyin sadece fiziksel gorunusleri on plandadir

tabi bizim ulkede kiza ulasamayan cok erkek oldugu icin degeri dusuk kadinlar da kendini bir b*k sanabiliyor
Şu kadar söyleyim genç nesil için Türkiye 'de kadın kitlesi erkeklerr göre daha üstün. Sanat, kültür dahil birçok alanda kendilerini geliştirme peşindeler. Erkeklerin çoğu hala 1980 erkek modeli olarak kalmış  futbol, siyaset. Başka bildikleri yok.
Bu laflarım meclisten dışarı tabii. Ben genç nesli eleştiriyorum. Çünkü kuşak farkı sayesinde çok daha fazla imkana sahipler. 30 yaş üstü birinin saydığım özelliklere sahip olmaması onu suçlu yapmaz. Eski teknoloji imkanları insana bir şey katacak düzeyde değildi.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 12 Nisan 2022, 18:52:15 »
Bir de şu var, kadınlar dış görünüşü erkekler kadar önemsemiyor. Kel bir erkek eş bulabilir, ancak çirkin bir kız çok zorlanır.
erkeğin çirkini yaşı olmaz derler ama saçta sart
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2022, 22:14:01 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 14 Nisan 2022, 05:09:45 »
Yok guzel kizlar kelde diye bu onermeye katilmiyorum.
Sadece kel zengin vardir.
Yakisiklidir.zamanla kel olmustur.
Keldir kizin gonlunu yapmak icin her turlu kiza alttan alip gonljnu yapar.

Ama sacli yakisikli adam egolu olur genelde.
Hic alttan almaz.yalniz olsa bile kendini iyi hisseder.hep kizlari elinin altinda gorur.
%100 katılıyorum. Eğer yüz hatların iyi değilse ve orta halliysen saçlarla durumu kurtarabiliyorsun ama saçlar da gidince şansın sıfıra yaklaşıyor.
İlişkilerde kimse senin için çabalamayacak. Alttan alan hep çabalayan olacaksın. Flört işlerinde falan da sırasını bekleyen kişi olacaksın.  O kız da sana sıkılmışsa ya da eğlencesine cevap verecek.
Tabii bir de tipi ortlama ve üstü, uzun saçlı, boylu poslu, giyinmesini poz vermesini fotoğraf çekmesini bilen erkekler var. İşte kızların peşinden koştuğu erkekler de bunlar. Siz onlar için çabalarken kızlar da bu erkekler için çabalayacak. Bu erkeklerin tribini çekecekler.
Şimdi sen kel ve tipsizken kızların o erkekelere verdiği değeri hiç alabileceğini mi zannediyorsun? Ben hiç zannetmiyorum. Bunu bilen kel ve tipsiz erkek bu değeri alabilmek için zengileşiyor. Spor yapıyor vs.. Ama sürekli mütevazi, alttan alan, bir dediğini iki etmeyen olması gerektiğini de biliyor. Çünkü tersleyen olamaz başka bir alıcısı yok. O kadına muhtaç oluyor.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 14 Nisan 2022, 06:40:32 »

Şimdi sen kel ve tipsizken kızların o erkekelere verdiği değeri hiç alabileceğini mi zannediyorsun? Ben hiç zannetmiyorum. Bunu bilen kel ve tipsiz erkek bu değeri alabilmek için zengileşiyor. Spor yapıyor vs.. Ama sürekli mütevazi, alttan alan, bir dediğini iki etmeyen olması gerektiğini de biliyor. Çünkü tersleyen olamaz başka bir alıcısı yok. O kadına muhtaç oluyor.
Bu tam Davy Jones'luk yalnız.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 14 Nisan 2022, 08:15:06 »
Birde kel erkegin surekli kanka gozukmeside var.yani kizin gozunde dert anlatilacak cikito berkin ona cektirdigi acilarini paylasacak biri olur keller.kel dert dinler fikir verir.acik kollar dertli ve uzgun bir ana denk getirdimi bu sana yapilirmi diye yumulur ekmegine bakar.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 14 Nisan 2022, 11:24:11 »
Biz erkeklerde şöyle bir sorun var.Kendi aralarında yazıp çizdiklerini, kendilerini inandırıp bunu evrensel doğru olarak kabul etme gibi bir huyları var.Genelde birbirlerini gazlayarak daha da işi abartabiliyorlar.Beni yanlış anlamayın.Mesele sadece saç ile ilgilide değil.Karşı cinsle hemen hemen her konuda bu böyle.Şuan sizin konuştuklarınızın belki onlar tarafından karşılığı çok farklı.Ben nice örnekler gördüm.Dış görünüş önemli değildir demiyorum önemlidir.Saçta tabi ki önemlidir.Fakat öncelikle ortaya karakterinizi koymalısınız.Diğer insanlardan ne farkım var diye.Üzgünüm ama sözüm meclisten dışarı çoğunuz aynı profilde erkeklersiniz.Ayırt edici neyiniz var? Bunu kendinize sorun.Daha sonra bir statünüz olmalı.Geçerli itibarınız olmalı.Kızların önem verdiği şeyin tip ve saçtan ibaret olmadığını anlamalısınız.Çünkü onların kriterleri çok değişken.Şimdi bunu yazdım diyede konu 4-5 sayfa daha uzar.Hadi gene iyisin konu sahibi :D
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 14 Nisan 2022, 14:32:46 »
 en babası tartışma gotrmez gercek cebin şişkinse butun manitalar hatta en kralları peşinde olur.herseyin iyisi parayla onlar seni kovalar telefonunu takıldığın mekanları değiştirirsin manken gibi karılardan kaçarsın bıkıpta.bunu hayatta hep gorduk.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 14 Nisan 2022, 16:36:06 »
en babası tartışma gotrmez gercek cebin şişkinse butun manitalar hatta en kralları peşinde olur.herseyin iyisi parayla onlar seni kovalar telefonunu takıldığın mekanları değiştirirsin manken gibi karılardan kaçarsın bıkıpta.bunu hayatta hep gorduk.

Ama sizinle takılmasını istediğiniz kızlar zaten ne istedikleri belli olan tipler.Sizde onlara istediklerinizi verdiğiniz sürece yanınızda dururlar.Bu biraz ortamına ve size bağlı birşey.Ama mesela daha mütevazi kızları tercih ederseniz daha farklı şeyler ararlar.Siz en güzelleri, en havalıları, en ateşlilerine gözünüzü dikerseniz kusura bakmayında alt yapınız şart.Onları para ve tipten öte tatmin edemezsiniz.Bence önce kafa yapınızı değiştirmek gerekir.Bu söylediğimde kişisel görüştür yanlış anlama abi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #41 : 14 Nisan 2022, 16:40:23 »
Biz erkeklerde şöyle bir sorun var.Kendi aralarında yazıp çizdiklerini, kendilerini inandırıp bunu evrensel doğru olarak kabul etme gibi bir huyları var.Genelde birbirlerini gazlayarak daha da işi abartabiliyorlar.Beni yanlış anlamayın.Mesele sadece saç ile ilgilide değil.Karşı cinsle hemen hemen her konuda bu böyle.Şuan sizin konuştuklarınızın belki onlar tarafından karşılığı çok farklı.Ben nice örnekler gördüm.Dış görünüş önemli değildir demiyorum önemlidir.Saçta tabi ki önemlidir.Fakat öncelikle ortaya karakterinizi koymalısınız.Diğer insanlardan ne farkım var diye.Üzgünüm ama sözüm meclisten dışarı çoğunuz aynı profilde erkeklersiniz.Ayırt edici neyiniz var? Bunu kendinize sorun.Daha sonra bir statünüz olmalı.Geçerli itibarınız olmalı.Kızların önem verdiği şeyin tip ve saçtan ibaret olmadığını anlamalısınız.Çünkü onların kriterleri çok değişken.Şimdi bunu yazdım diyede konu 4-5 sayfa daha uzar.Hadi gene iyisin konu sahibi :D
Sac ekimini kendimizi iyi hissetmek icon yapiyoruz.
Fizigimize yatirim bir nevi.
Kiz ayarlamak icin yapmiyoruz sonucta.
Sadece sactan ibaret degil hayat.
O zaman keller yasamasin.
Kel olupta kendiyle cok barisik insanlar da bar gerek duymayan ekime.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 14 Nisan 2022, 16:51:18 »
Sac ekimini kendimizi iyi hissetmek icon yapiyoruz.
Fizigimize yatirim bir nevi.
Kiz ayarlamak icin yapmiyoruz sonucta.
Sadece sactan ibaret degil hayat.
O zaman keller yasamasin.
Kel olupta kendiyle cok barisik insanlar da bar gerek duymayan ekime.

Bu söylediğimin saç ekimini niçin yapıyoruzla bir alakası yok ki.Ben sizlere kız ayarlamak için çaba gösteriyorsunuz diyede sorgulamadım.Sen olayı farklı tarafa çekiyorsun.Üstte kendi aralarındaki konuşmaya ithafen yorumda bulundum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 14 Nisan 2022, 16:54:05 »
Ama sizinle takılmasını istediğiniz kızlar zaten ne istedikleri belli olan tipler.Sizde onlara istediklerinizi verdiğiniz sürece yanınızda dururlar.Bu biraz ortamına ve size bağlı birşey.Ama mesela daha mütevazi kızları tercih ederseniz daha farklı şeyler ararlar.Siz en güzelleri, en havalıları, en ateşlilerine gözünüzü dikerseniz kusura bakmayında alt yapınız şart.Onları para ve tipten öte tatmin edemezsiniz.Bence önce kafa yapınızı değiştirmek gerekir.Bu söylediğimde kişisel görüştür yanlış anlama abi.
yanlış anlamam.ben güzele biterim huyum oyle.en guzel en havalı en ateşli demek değildir.çok tipsiz olupta havalı ateşli olanda var.bu tamamen farklı.guzel karınınn huyuda guzel olur yaptığı yemekte guzel olur.tabi onlarda haklı paralıya gider.guzel olupta findirdemeyip hayırlı kısmet bulunca gidende var güzel olup çirkin olup arsız hayat yasayanda var.çirkinlerdede takıldım.kompleksli fesat eziyetçi mikser karakterli oluyorlar.güzelin huyuda güzel olur yaptığı yemekte güzel olur  derdi bir arkadas.ama bence güzel arlıda arsızda olabilir çirkinde oyle ama aradaki fark çirkin karılar hele şişkolar kapristen geçilmiyor.boşver güzel iyidir denk gelirse arlıysada kaçırma derim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 14 Nisan 2022, 17:02:57 »
yanlış anlamam.ben güzele biterim huyum oyle.en guzel en havalı en ateşli demek değildir.çok tipsiz olupta havalı ateşli olanda var.bu tamamen farklı.guzel karınınn huyuda guzel olur yaptığı yemekte guzel olur.tabi onlarda haklı paralıya gider.guzel olupta findirdemeyip hayırlı kısmet bulunca gidende var güzel olup çirkin olup arsız hayat yasayanda var.çirkinlerdede takıldım.kompleksli fesat eziyetçi mikser karakterli oluyorlar.güzelin huyuda güzel olur yaptığı yemekte güzel olur  derdi bir arkadas.ama bence güzel arlıda arsızda olabilir çirkinde oyle ama aradaki fark çirkin karılar hele şişkolar kapristen geçilmiyor.boşver güzel iyidir denk gelirse arlıysada kaçırma derim

Tercih meselesi abi kim neyi istiyorsa o şartlarıda sağlamalı diye düşünüyorum.Benim gözlemlerim bu şekilde oldu.İlla ki herkes aynı olacak değildir tabi.Çirkinide ayrı güzelide ayrı huyları oluyor.Bazısındaki ego güzellerde yok mesela haklısın.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Facebook Twitter Instagram