Gönderen Konu: Bizde sac onemliyse.kadinlarda ne onemli?  (Okunma sayısı 1783 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bizde sac onemliyse.kadinlarda ne onemli?
« Yanıtla #15 : 11 Nisan 2022, 17:49:05 »
  bende alttan almıom aynen dediğin gibi goruom kendimi egoluyum hatun konularında.ne dersem o zaten aksi gibi çok yüz verirsek canımıza okuyorlar.
  ama bakıom manken gibi hatunların yanında cillop kafalılar.kel gobekli demek zengin demek.parayı veren duduğu çalar

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 12 Nisan 2022, 09:46:14 »
Peki sen kel olsan zengin olsan ve kizlarin senin paran icin seninle birlikte oldugunu bilsen bu seni mutlu edermi? Beni etmez sahsen.para icin bakana kiz arkadas degil escord denir benim gozumde.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #17 : 12 Nisan 2022, 12:29:34 »
Peki sen kel olsan zengin olsan ve kizlarin senin paran icin seninle birlikte oldugunu bilsen bu seni mutlu edermi? Beni etmez sahsen.para icin bakana kiz arkadas degil escord denir benim gozumde.
Mutlu eder.
Hepsi ona bakiyor zaten.hoic merak etme.
Ne sekilde bakarsa baksin.yeterki benim.olsun.
Ister tipim icin
Ister param.icin
Hepsinde cikar olduguni biliyoruz.
Her iliskide menfaat vardir.
O ancak lisede olur.goz acilinca herkes degisir

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 12 Nisan 2022, 13:36:43 »
Karizmatiklik farkli bir olay.statu kariyer populer olan kel de olsa karizmatik sayilabilirler.

Ama saci olmayan erkek yakisikli olur demesin kimse bana.kral yuz tipi guzel de olsa kilsiz tuysuz olmuyor bu kafa.

Olurmu nice kel olup karizmatik duranlar var.Burda iş yüz hatlarında bitiyor.Kemikli ve sert hatlara sahipsen birde kafa yapın iyise karizmatik olman içten bile değil.Bak yakışıklı demiyorum karizmatik diyorum.Nice yakışıklılar var karizmatik olamayan.Örnek fotolar;

Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Nisan 2022, 13:41:27 »
Tom cruise kel hali;

Kimse kusura bakmasında tipin yoksa saçın olsa ne yazar.Ona bakarsak hintlilerde de saç var aha.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 12 Nisan 2022, 13:44:23 »
Ya guldermeyin beyler tom cruise bile yuzde 50 kaybetmis tipden.altin oran adamlari ornek gosteriyorsunuz.size sorarim sayin romalilar kimimizde altin oran var he varsa saygim sonsuz ama yok iste bizim turk tipi buna musade etmiyor biz sacla.sakalla kivamini bulan bir milletiz.iskandinav olsak yine ok de
Degiliz be kardesim
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Nisan 2022, 13:53:42 »
Siz her gün 10 fıs minoksil sıkmaya eriniyorsunuz, onlar her gün makyaja 30 dakika harcıyor. Saç şekillendirmesi, kıyafet kombinlemesi falan derken o güzelliği bi' ton zahmetle elde ediyorlar. Metabolizmaları erkekler gibi değil, yediklerine dikkat etmeleri gerekiyor. Ayın bir haftası regl ile geçerken bunlarla uğraşıyorlar bir de. Vücutlarında çıkan en ufak tüyü bile almak için uğraşıyorlar.  Daha sayamayacağım bir çok şey var.
Bu yüzden kadınlar çok şanslı, erkekler şöyle böyle gibi genellemeleri yapmayın. Protez saçla gezmek bile bir kadının güzellik için girdiği çaba kadar yorucu olamaz.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 12 Nisan 2022, 13:53:52 »
Ya guldermeyin beyler tom cruise bile yuzde 50 kaybetmis tipden.altin oran adamlari ornek gosteriyorsunuz.size sorarim sayin romalilar kimimizde altin oran var he varsa saygim sonsuz ama yok iste bizim turk tipi buna musade etmiyor biz sacla.sakalla kivamini bulan bir milletiz.iskandinav olsak yine ok de
Degiliz be kardesim

%50 kaybetmiş dediğin adama saçlı halinle yanına yaklaşamazsın asıl sen güldürme ;D Zaten nedemişim öncesinde gayet açıkca yazmışım.Okumak bu kadar zor olmamalı.Burda mesele sidik yarıştırmak değil.Ben adam orda karizmatik ile yakışılıklık arasındaki farklarını gösteriyorum sizler olayı başka yere çekip saç erkeğin makyajdır felana getiriyorsunuz.İlla yaranız kaşındı diye maydanoz olmayın.Bu kadar zorunuza gitmesin be.Bizde biliyoruz herhalde.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Nisan 2022, 13:56:31 »
Bizim kellik için yaptığımız araştırmalardan, verdiğimiz paralardan daha fazlasını saçım elektrikleniyor diyerek yapabiliyorlar.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 12 Nisan 2022, 14:02:54 »
Bizim kellik için yaptığımız araştırmalardan, verdiğimiz paralardan daha fazlasını saçım elektrikleniyor diyerek yapabiliyorlar.

Sana birşey söyliyimmi eğer kadınlarda bizler gibi fazla şekilde kellik yaşasalardı emin ol çoktan çözümü bulunmuştu.Bu işi çözse çözse kadınlar çözerdi.Kadınlar napar eder bunun çözümünü bulurdu.Hatta tüm firmalar bu işe odaklanırdı.Fakat mesele erkek olunca o kadar çabaya girilmiyor.Çünkü saç kadınlar için hayat mamat meselesi.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Nisan 2022, 14:17:59 »
Sana birşey söyliyimmi eğer kadınlarda bizler gibi fazla şekilde kellik yaşasalardı emin ol çoktan çözümü bulunmuştu.Bu işi çözse çözse kadınlar çözerdi.Kadınlar napar eder bunun çözümünü bulurdu.Hatta tüm firmalar bu işe odaklanırdı.Fakat mesele erkek olunca o kadar çabaya girilmiyor.Çünkü saç kadınlar için hayat mamat meselesi.
Birçok kadın kilo problemi yaşıyor, zararsız, kesin etkili bir çözüm üretmediler mesela.
Bilimin bu kadar pragmatist çalışmasını sevmiyorum. Her buluş bizi uzaya falan çıkarmak zorunda değil. İnsan psikolojisini derinden sarsan bir sorun kellik. Bunu çözseler topluma milyonlarca insan kazandıracaklar. Ama kozmetik deyip geçiyorlar.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 12 Nisan 2022, 14:21:39 »
Siz her gün 10 fıs minoksil sıkmaya eriniyorsunuz, onlar her gün makyaja 30 dakika harcıyor. Saç şekillendirmesi, kıyafet kombinlemesi falan derken o güzelliği bi' ton zahmetle elde ediyorlar. Metabolizmaları erkekler gibi değil, yediklerine dikkat etmeleri gerekiyor. Ayın bir haftası regl ile geçerken bunlarla uğraşıyorlar bir de. Vücutlarında çıkan en ufak tüyü bile almak için uğraşıyorlar.  Daha sayamayacağım bir çok şey var.
Bu yüzden kadınlar çok şanslı, erkekler şöyle böyle gibi genellemeleri yapmayın. Protez saçla gezmek bile bir kadının güzellik için girdiği çaba kadar yorucu olamaz.

Tamam kardes biz tipsisiz sen super yakisiklisin.yarimizi kasidin tuz bastin.itiz biz it hav hav .unlu dusunurun bir lafi var bu tipi ben secmedim.bu tipi biz secmedik .
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 12 Nisan 2022, 14:35:12 »
Birçok kadın kilo problemi yaşıyor, zararsız, kesin etkili bir çözüm üretmediler mesela.
Bilimin bu kadar pragmatist çalışmasını sevmiyorum. Her buluş bizi uzaya falan çıkarmak zorunda değil. İnsan psikolojisini derinden sarsan bir sorun kellik. Bunu çözseler topluma milyonlarca insan kazandıracaklar. Ama kozmetik deyip geçiyorlar.

Ama şimdi kilo daha farklı bir olay.Genetik kelliği cinsiyet fark etmeksizin milyonlarca kadın yaşasaydı.Ortalıkta büyük kaos dönerdi.Hele o sosyeteler, instagram kızları çıldırırdı.Olay şuna dayanıyor aslında bir sorun eğer toplumun genel çoğunluğunu etkilemiyorsa sakin kalınıyor.Ne zaman ki kuyruklarına basılıyor o zaman ses oluyor.Biz erkekleri görüp duyan çok az araştırmacı ekibinin olduğunu düşünüyorum.Zaten çalışanlarda kelliği çözmek yerine bir saç hücresini nasıl klonlayabilirizde.Dna karmaşık yapıda olduğundan onu çözmeye yoğunlaşılmıyor.Burda kadınlar devreye girseydi eğer, araştırma ve çözüm üretme kapsamı genişliyecek bunun sonucunda ise farklı metodlarla kellikle mücadele edebilecektik.Birinin buluşu, bir diğerinin ön ayağı olacaktı.Yıllardır minoxilden ileri topikal ürün çıkaramadık.Ru gibi ürünler sadece deneysel.Ben kesinlikle şuna inanıyorum kadınların sorunu alanına girseydi bayağı bir ilerleme kat etmiştik.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 12 Nisan 2022, 14:38:58 »

Tamam kardes biz tipsisiz sen super yakisiklisin.yarimizi kasidin tuz bastin.itiz biz it hav hav .unlu dusunurun bir lafi var bu tipi ben secmedim.bu tipi biz secmedik .

Hacı sen nediyon ya valla pes ne anlamışsın.La ben tipsizin, çirkinin önde gideniyim.Hayatım bitik intihar etsem kimse dönüp arkasına bakmaz.Hergün aynada kendimle kavga ediyorum.Davy gibi bende havlıycam yakında itim diyerek.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2022, 16:57:18 Gönderen: Virtüöz »
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Nisan 2022, 15:50:51 »

Ne diyorsun ya? Smdmsm
Davy Jones vol2 mi?
Bu forumda dış görünüşüne en takıntılı insanlardan biriyidimdir belki de, nasıl öyle anlamayı başardın?

Facebook Twitter Instagram