Gönderen Konu: Bizde sac onemliyse.kadinlarda ne onemli?  (Okunma sayısı 1767 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Bizde sac onemliyse.kadinlarda ne onemli?
« Yanıtla #45 : 14 Nisan 2022, 17:11:15 »
  genelde düşün adama bakıon koskoca profosor .bakıon çok mutevazi bakıon oteki aç geberio her pislikte var havadanda yanında gecilmiyor.ama kimi zenginde artizken kimi garibanda mutevazide olabiliyor.değişti hersey.eskiden guzeller zenginler havalı olurdu 30 35 sene once.şimdi bakıon adam artizse  kaliteliysede dandiksede artiz oluyor karıda oyle guzelsede çirkinsede artiz oluyor .anlayamadım gitti.ama bizdeki kellik kadınlardaki şişmanlıkla bodurlukla eşit diye dusunuyorum.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #46 : 14 Nisan 2022, 17:33:52 »
Bu söylediğimin saç ekimini niçin yapıyoruzla bir alakası yok ki.Ben sizlere kız ayarlamak için çaba gösteriyorsunuz diyede sorgulamadım.Sen olayı farklı tarafa çekiyorsun.Üstte kendi aralarındaki konuşmaya ithafen yorumda bulundum.
Tamam oyle olsun.bu konu durmaz yoksa 😁

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #47 : 14 Nisan 2022, 18:39:46 »
yanlış anlamam.ben güzele biterim huyum oyle.en guzel en havalı en ateşli demek değildir.çok tipsiz olupta havalı ateşli olanda var.bu tamamen farklı.guzel karınınn huyuda guzel olur yaptığı yemekte guzel olur.tabi onlarda haklı paralıya gider.guzel olupta findirdemeyip hayırlı kısmet bulunca gidende var güzel olup çirkin olup arsız hayat yasayanda var.çirkinlerdede takıldım.kompleksli fesat eziyetçi mikser karakterli oluyorlar.güzelin huyuda güzel olur yaptığı yemekte güzel olur  derdi bir arkadas.ama bence güzel arlıda arsızda olabilir çirkinde oyle ama aradaki fark çirkin karılar hele şişkolar kapristen geçilmiyor.boşver güzel iyidir denk gelirse arlıysada kaçırma derim
Guzel kadinin huyu guzel olur demene katilmiyorum.
Ne guzel kadinlar biliyoruz.cevremizde karakter yoksunu.kisilik guzellikle veya cirkinlikle alakasi yok.
Ben insanlara guzel cirkin yakistirmasini da yapmayi hos bulmuyorum ayrica.
Her insanin eksikler kusurlari var sonucta.
Neye gore guzel kimse gore guzel.
Ben guzelligi butun olarak ele aliyorum.
Dis gorunusu guzel olan kizlara gipta etmem.
Insan ole off aman aman diyor.daha sobra tanidikca cirkinlesir gozunde.
Kimi kiz vardir o kadae guzel gorunmeyebilir.ama tanidikca konustukca kiz gozunde oyle bi guzellesir ki.
O yuzden butun olarak ele alinmali.goruntuyu sevince huyu sevilcek diye bir kaide yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 14 Nisan 2022, 19:30:30 »
 neye gore güzel demişsin ben bu işi goreceli bulmuyorum karsıdan bakınca belli eder zaten kendini.huy diyorsan kapris kıskançlık bizim milletin hatunlarının genelinde klasikleşmiş artık.bunları daha az barındıranın huyu guzeldir bence.ben dıs gorunuse çok onem veririm.herkesin huyu işte benimkide boyle.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #49 : 14 Nisan 2022, 19:56:30 »
neye gore güzel demişsin ben bu işi goreceli bulmuyorum karsıdan bakınca belli eder zaten kendini.huy diyorsan kapris kıskançlık bizim milletin hatunlarının genelinde klasikleşmiş artık.bunları daha az barındıranın huyu guzeldir bence.ben dıs gorunuse çok onem veririm.herkesin huyu işte benimkide boyle.
Huy tartismiyoruz ki dostum.
Dis gorunusu guzel olanin huyu guzel olcak diye bir kaide yok.
Kadin yaratilis geregi kaprisli kiskanc olur genel.olarak zaten.
Ben anlayamadim seni.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 14 Nisan 2022, 20:42:39 »
 huyu guzel olsun demişsinde... zaten kıskanclık ve kapris o huy guzelliğini bastıyor demek istedim.ayrıca dunyayı gezen arkadaslarım bu kapris muhabbetinin genel değil bizim milletin hatunlarını olduğunu soluyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 14 Nisan 2022, 21:06:11 »
Yeni nesil gumbur gumbur kaprisli geliyor.bu tvlerde patron cocuk sekil patron ofis ortamlari zengin ortamlari gorerek buyuyen nesil.(saclarida super) garibim siradan isci saclari az olan gariplere bakmayacak .sanacakki bu isiltili hayatlar gercek.yani bilinc altina dayatilan tipler sekil cocuklar ofis ortamlari menejer cekismeleri falan.avrupada niye kapris az cunki belediyen copcusude bilmem nerde calisan ofis calisinada ayni saygiyi gorur. kizlara gelince sacli olsun erkek tarzi kiz yoktur fazla. gayet saci olmayan erkeklerin tas gibi manitalari var.ama kultur meselesi mesela burun olayi bizim turkler ve iranlilar bir numarada operasyonlarda.ama allahta tezat yaratmis kafasi yamuk adama kellik gitmiyor ya kafasi duz olaydi yada saci gur.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 14 Nisan 2022, 21:38:09 »
 benimde tahminim bu yuzden oralarda hatunlar az kaprisli diyeydi.oyle diyorsun sende
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2022, 22:04:35 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram