Herkeze merhaba.herkezin yaptığı gibi bende uzun aramalar sonucunda saç ekimimi yaptırdım. İlk önce başka bir merkezle anlatmıştım ama asistanın para muhabbeti beni ordan caydırdı.Tavsiye üzerine istanbuldan bursaya İbrahim beyin yanına geldim. Tabi araştırdıktan sonra ,işçiliklerine baktım. Artik daha fazla araştırıp ertelemeye sinir sistemim dayanmazdi herhalde. Yaşım 34 , üç dört yıldır dökülmem vardı. İnsanın günlük yaşamını olumsuz etkiliyor gerçekten. Gittiğim gün ekim yapıldı, gayet sıcak ve ilgili kendisi ve ekibi. Kanallari kendisi açıyor, ekimin ince işçiliğini de kendisi yapıyor.Zaten günde 4 kişiden fala kişi almıyor. O yüzden ilgi normal olarak gayet güzel. FUE yöntemiyle Sıkılaştırma ekimi yapıldı. Greft sayısını tam olarak bilmiyorum, benim için önemli olan sık ve doğal bir ekimdi. Oyüzden greft sayısı çok ta ilgi alanım değil. Toplamda 11.000 tl ye maal oldu otel 3 gece içinde.1 kez Prp ,şampuan ,spray, köpük , ağrı kesici vs.. Şu an 5 ay oldu . paylaşmak için birkaç ay geçmesini bekledim. Çünkü aydan aya takip biraz yorucu. Ekimden öncesinden bugünkü haline kadar resimleri sırasıyla paylaşıyorum. Yorumlarınızı esirgemeyin.Herkeze selamlar.