Gönderen Konu: Uygun fiyatlı orjinal minoxil veya türevi tavsiye??  (Okunma sayısı 3212 defa)

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Uygun fiyatlı orjinal minoxil veya türevi tavsiye??
« Yanıtla #31 : 12 Nisan 2022, 18:00:53 »
Proscarla ön çizgi daha da geriledi maalesef hemde 7 aylık kullanımda..resim bu ön bölge sıkıntılı
7 ay önceki fotonu atman mümkün mü?
Saç ektirmeyeceksen dutasteride ya da topikal Antiandrojen öneririm.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 12 Nisan 2022, 18:07:47 »
7 ay önceye ait foto yok maalesef tam o dönem ön çizgi istemediğim şekilde açıldığı diye proscara başlamıştım ama 1 aylık süreçte olmadığı kadar geriledi ön çizgi proscarla birlikte..topikale gerek var mı bilmiyorum zaten 0,5 günlük avodart alıyorum şuan+5mg biotin+minoxil de eklendi tedaviye
  • Yaşınız 31

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 12 Nisan 2022, 18:12:20 »
7 ay önceye ait foto yok maalesef tam o dönem ön çizgi istemediğim şekilde açıldığı diye proscara başlamıştım ama 1 aylık süreçte olmadığı kadar geriledi ön çizgi proscarla birlikte..topikale gerek var mı bilmiyorum zaten 0,5 günlük avodart alıyorum şuan+5mg biotin+minoxil de eklendi tedaviye
Dutasteride de yaramazsa iki seçenek kalıyor. Ya bir şekilde ilaç vücudunda aktif olamıyor. Ya da DHT harici androjenler normalden fazla etkili sende. Zaten Finasteride ve Dutasteride testosteron arttırıyor. Durum böyleyse topikal Spiro, Diane , androcur gibi ilaçlar kafa derisindeki Testosteron 'u baskılar. Ayrıca östrojenin şöyle bir özelliği var. DHT ve Testo yerine saça bağlanıyor. Uzamasını sağlıyor.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 12 Nisan 2022, 18:25:54 »
Dutasteride de yaramazsa iki seçenek kalıyor. Ya bir şekilde ilaç vücudunda aktif olamıyor. Ya da DHT harici androjenler normalden fazla etkili sende. Zaten Finasteride ve Dutasteride testosteron arttırıyor. Durum böyleyse topikal Spiro, Diane , androcur gibi ilaçlar kafa derisindeki Testosteron 'u baskılar. Ayrıca östrojenin şöyle bir özelliği var. DHT ve Testo yerine saça bağlanıyor. Uzamasını sağlıyor.
Valla hocam o kadar detayı bilmiyorum da önerilere açığım yani iyi bi sonuç almak durumundayım çünkü son gerilemeler canımı epey sıktı 31 yaşındayım 17 yaşından beri dökülüyor ama ilk defa bu kadar can sıktı ön bölge çok boş duruyor hem seyrek hem çok açık,tavsiye varsa alırım saç ekimi ne yazık ki pek benlik bişey değil en azından şimdili şartlarda,bu tedaviyle bu işi toparlamam lazım
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 12 Nisan 2022, 18:50:23 »
 kullanmasan yuzde 40 daha çok dokulcekti.minoxidil genelde tepede etkili .senin ekime ihtiyacın var
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 12 Nisan 2022, 18:57:53 »
kullanmasan yuzde 40 daha çok dokulcekti.minoxidil genelde tepede etkili .senin ekime ihtiyacın var
Ekim işine çok sıcak bakamıyorum hocam ne yazık ki ya o kafaların hali,5 aylık süreç,çevrenin tepkileri vs zaten istanbul,antalyada vs yaşamıyorum o halde şehir şehir dolanmak çok tuhafıma gidiyor.en güçlü tedavileri kullanıyorum önü biraz toparlamaz mı bunlar sence?
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 12 Nisan 2022, 21:33:31 »
 önde birazda sans işi.hadi toparladı diyelim donguler falan filan alan geniş saçlar bir  var bir yok olucak.diğer ön bolgelere gore senin onler tam olmemiş dirilebilir ama dediğim gibi donguler ve toparlama seni ne kadar tatmin edicek orası ayrı bir dert yada ne kadr toparlıcak.ilaçla dokulmeyi yavaslatmalı ekimle onleri halletmelisin işin gerceği bu.türkiyenin en ucra kosesinde olupta ekimden iyi sonuc alanlarda var ekimciler her yerde var hocam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Nahuel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 14 Nisan 2022, 23:01:18 »
https://ty.gl/3y0tg6gijy

Arkadaşlar trendyolda bi minoxil bi de alopecia buldum,varsa anlayan yorum yapabilir mi orjinallikle ilgili ve orjinalse 2 si dutasterid yanına hangisini ilave etmeli?

Alopexy t kullanıyorum memnunum bi araştır istersen

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 14 Nisan 2022, 23:54:10 »
önde birazda sans işi.hadi toparladı diyelim donguler falan filan alan geniş saçlar bir  var bir yok olucak.diğer ön bolgelere gore senin onler tam olmemiş dirilebilir ama dediğim gibi donguler ve toparlama seni ne kadar tatmin edicek orası ayrı bir dert yada ne kadr toparlıcak.ilaçla dokulmeyi yavaslatmalı ekimle onleri halletmelisin işin gerceği bu.türkiyenin en ucra kosesinde olupta ekimden iyi sonuc alanlarda var ekimciler her yerde var hocam
Şimdilik belirli seviyede toparlayıp uygun zamanda uygun bi durumda ekim sonra düşünüyorum..beklentim pek yüksek değil,tabi kime göre neye göre yüksek değil denir o tartışılır ama örnek verecek olursam;wolsburg da oynayan arnold var mesela,benim eski saç ön çizgisi öyleydi ve hiç rahatsız değildim yani hatta memnun sayılırdım öyle ön full dolsun, nw2 olayım falan demiyorum yani ama biraz toparlamıcaksa da hiç gerek yok bu kadar ilaca tabi önce ilaçla orta seviye saç toparlama,uygun zamanda ilacı bırakıp ekim planım
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 14 Nisan 2022, 23:56:06 »
Alopexy t kullanıyorum memnunum bi araştır istersen
Minoxil den daha mı etkili dersin? Bi de nerden alıyorsun netten mi? Uyguna varsa link bırakırsan sevinirim,minoxa başladım ama bitince ondan devam ederim olmadı
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 14 Nisan 2022, 23:58:23 »
 malesef ilacı kullan bırak oyle bir sey yok basladığından daha kotu yapabilir bir omur devamlılık sart.birazda toparlasa önde ne kadar toparlıcak dokulme yakın zamandaysa daha sanslısın ama donguler var saçlar bir iyi bir kotu olur

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 15 Nisan 2022, 00:49:19 »
malesef ilacı kullan bırak oyle bir sey yok basladığından daha kotu yapabilir bir omur devamlılık sart.birazda toparlasa önde ne kadar toparlıcak dokulme yakın zamandaysa daha sanslısın ama donguler var saçlar bir iyi bir kotu olur
Valla bilmiyorum hocam nette bikaç sonuca denk geldim dut+minox nutkum tutuldu yani yarısı bende olsa yeter diye girdim bu işe adamlar ne varsa doldurmuş,ekim konusunda çekincelilik mi desem,çekingenlik mi desem ne bileyim yani bişey var çok tuhaf geliyor o kafayla git gel çok sıkıntılı iş saç ekimi bende bi doku nakli ciddi iş doktorun kontrolünde olmak lazım,doktora yakın olmak lazım en azından bi süre,belki kabuğa kadar ki benim şehrimde burda önerdiğimiz ekimciler yok bodrumdayım,en yakın Antalya 6-7 saat
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 15 Nisan 2022, 00:54:41 »
 mimoxuda uretici firma 4 ay dene işe yararsa devam et der.dene hocam.4 ay değilde 3 ayda belli eder dezavantaj ön avantaj sanırım dokulme yeni bir dene.al en ucuzundan dene.ucuzu pahalısı farketmiyor

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 15 Nisan 2022, 13:48:36 »
Minoxil'den yan etki görmeseydim sakalkıran olan yerlere kullanacaktım

Facebook Twitter Instagram