Gönderen Konu: Uygun fiyatlı orjinal minoxil veya türevi tavsiye??  (Okunma sayısı 3211 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Uygun fiyatlı orjinal minoxil veya türevi tavsiye??
« Yanıtla #15 : 12 Nisan 2022, 01:51:51 »
minoxidilin ucuzu pahalısı farketmez yanlız sonuc alınca marka değiştirmemek onemli en ucuzundan baslayabilirsiniz.bedavaya para vermeyin nerde en ucuzunu bulursan onu al.sahtesi zaten pek yok.
Valla hocam bi sonuç alsam zaten ömür boyu hiçbişeyi değiştirmiycem,bu sefer çok strese soktu bu iş..forumda ve google da gezindiğimde tam tersi çok sahtesi olabildiğini söylediler bu ürünlerle ilgili ama bilemedim

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 12 Nisan 2022, 01:53:45 »
Ben aldım pak darou trend yoldan ürün sahte çıktı bildiğin dezenfekte
Attığım linklerdekilerden mi almıştın kardeşim? Onlar da mı sahte acep?
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Nisan 2022, 01:54:05 »
 genelde satıcılar birbirine bok atar .testini yaparsın.eczane ile anlaşırsan surekli senden alıcam dersen onlarda ucuza veriyormuş.eczanelerlede temasa gec burda ucuz marka alıp sahte çıkmayan arkadaslarda yazar konuya
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Nisan 2022, 02:10:08 »
genelde satıcılar birbirine bok atar .testini yaparsın.eczane ile anlaşırsan surekli senden alıcam dersen onlarda ucuza veriyormuş.eczanelerlede temasa gec burda ucuz marka alıp sahte çıkmayan arkadaslarda yazar konuya
İşte ben de onu bekliyorum ama önceden yazdım geri dönüş olmadı link bulup konuyu hortlattım bakalım bi yardım gelecek mi,böylesi bi forumda herkes 280 tl verip her ay minox almıyordur,bi yöntemini bulan vardır diye düşünüyorum
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 12 Nisan 2022, 02:16:56 »
 ucuz minoxidil alıp sahte çıkmayan arkadaslar ilgilenelim konuyla .
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 12 Nisan 2022, 02:27:15 »
çıkarda az çıkar.testi var baktın sahte yollarsın.unuttum şimdi testi camasır suyunda yapıyorlardı galiba
evet yaptım eczaneden aldığım kırmızıya yakın renk verdi trendyoldan aldığım renk vermedi kokusundanda belli oluyordu bildiğin dezenfekte kokuyor alkol oranı çok fazla belli oluyor saçıma sürer sürmez kafa derim kup kuru oluyor du eczaneden aldığım yağlı oluyor 1 saate yakın saç derim nemli kaliyor hemen kurumuyor.bende attım iade etmedim uğraşmak istemedim

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Nisan 2022, 02:31:57 »
Attığım linklerdekilerden mi almıştın kardeşim? Onlar da mı sahte acep?
valla kardeşim ben trendyoldan pak daour aldım diğerlerini almadım trend yol en güvenilir site ama benim aldığım ürün yüzde yüz sahteydi her satıcı farklı bilemem orjinali de vardır belki trendyolda çok fazla sahte ürün var bunu test yapmıyor sonuçta Trendyol

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 12 Nisan 2022, 02:32:25 »
  iran suriye minoxları bioxcin minoxidil ve alecp gibi bir ismi vardı sanırım en ucuzlar bunlar tamda bilmiyorum yalan olmasın

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Nisan 2022, 03:17:37 »
Bilmeden sipariş etmemek lazım o zaman hemen,Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için,Yok mu arkadaşlar bu işten anlayan bilen?
  • Yaşınız 31

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 12 Nisan 2022, 12:51:08 »
Kozmodi’ye bakabilirsiniz. Ben de burdan bi abinin yorumunu görüp almıştım. Çamaşır suyu testinde turuncu-kırmızı arası bi renk vermişti. Kodu sorguladığımda da orijinal gösteriyordu ama niye karekodu karaladıklarını bilmiyorum. Kullanmadığım için kesin konuşmak istemiyorum ama orijinal galiba.

https://www.kozmodi.com/urun/minoxil-forte-5-deri-spreyi ???

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Nisan 2022, 14:15:38 »
Kozmodi’ye bakabilirsiniz. Ben de burdan bi abinin yorumunu görüp almıştım. Çamaşır suyu testinde turuncu-kırmızı arası bi renk vermişti. Kodu sorguladığımda da orijinal gösteriyordu ama niye karekodu karaladıklarını bilmiyorum. Kullanmadığım için kesin konuşmak istemiyorum ama orijinal galiba.

https://www.kozmodi.com/urun/minoxil-forte-5-deri-spreyi ???
Aradım netten satışı yasak eczane ifşa olmasın diye vs dendi,acaba orjinal mi? Sen niye alıp kullanmadın peki?
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 12 Nisan 2022, 16:21:13 »
 kozmodinin mallarında daha sahte duymadım ucuz varsa alın

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 12 Nisan 2022, 16:24:20 »
Aradım netten satışı yasak eczane ifşa olmasın diye vs dendi,acaba orjinal mi? Sen niye alıp kullanmadın peki?
Kullanmaktan vazgeçtim. Zaten çok kararsızdım bi gazla aldım hatta 1 kere kullandım bir daha da kullanmadım. 3 kutu duruyo şimdi öyle

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Nisan 2022, 16:53:01 »
Eczaneden indirimli(!) haliyle 240 tl ye aldım,işe yaramazsa oturur ağlarım yeminle..evet arkadaşlar tedavim Avodart+5mg biotin+minoxil oldu arada yeşil çay içiyorum..var mı tavsiyesi olan sıkıntılı bölge ön bölge-ön çizgi başarı şart,eklemem gereken bişey varsa ekleyebilirim en güçlü tedavi en güçlü sonuç lazım,fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim
  • Yaşınız 31

BahtsızBedevi31

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 12 Nisan 2022, 16:59:45 »
Eczaneden indirimli(!) haliyle 240 tl ye aldım,işe yaramazsa oturur ağlarım yeminle..evet arkadaşlar tedavim Avodart+5mg biotin+minoxil oldu arada yeşil çay içiyorum..var mı tavsiyesi olan sıkıntılı bölge ön bölge-ön çizgi başarı şart,eklemem gereken bişey varsa ekleyebilirim en güçlü tedavi en güçlü sonuç lazım,fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim
foto ekleyebilir misin hocam? dutastan önce bi fin denesen daha iyiydi sanki. minox’un iyi emilmesi için dermaroller da ekle tedaviye haftada 1 ya da 2 haftada bir. minox’tan dolayı oluşacak kepeklenmeyi önlemek için de konazol veya ketoral şampuan kullanabilirsin.

Facebook Twitter Instagram