Saç Ekimi Sonuçları
biotinin ön çizgi için işe yaradığını duymadım hiç hatta biotinin saç için iyi olduğu tartışma konusu hala. Ön çizgi içinde en etkili zaten benim bildiğim avodart bi iki yerde görmüştüm azalderm krem sürenlerde var nohut tanesi büyüklüğünde sadece şakaklara kullananlar var. Zaten herkesin derdi şakak bende tutmaya çalışıyorum ama gidiyor artık dökülsede ektirsem diyorum ama bi yandanda yavaş yavaş gittikçe üzülüyorum.
önler dhtye dayanıksız.ondan onde tedavi zor.minoxun orada etkinliğini arttırmak için azelik ve retonik asitlerle kullanılır içine kırmızı biber hapı atıp kullanılır. dermollerle uygulanır falan ama bole yaptım ondede istediğimi aldım diyen duymadım.bloker losyonla kombineside mantıklı olur finasterid yuzde 40 baskılıyor malum onler dhty dayanıksız
dut yuzde 55 hocam.geriye yuzde 45 kalıyor.onler zaten dht dokunsa gidiyor.dayanıksız.ilaç genelde köke ulaşma sorunu yasar deniyor cart curt.dermoller gozenekleri açar dermolleri uygula hemen sonra ilacı sur birde.dermollerden sonra su doksen koke gider deniyor.bari iyi besle.içine kırmızı biber hapı at minoxun.daha iyi uyarır.
rica ederim.fazla yıpratma deriyi .deri hastalıkları olur.sarı tuyler kalıyor onde siyah saç çıkasada uzamıyor.minoxu gunde 2 ye çılkartabilirsin.3 er fıs yaparsın falan belki gene 5 er fıs.
Fitcare in içinde ne varsa ön çizgiye en etkili şey odur müthiş saç çıkartıyor ama saçlar çok uzamıyor orası başka.
insallah.90 gun dolsun sonuc belli eder tabi kaç gun oldu bilmiom