Gönderen Konu: Ön çizgi için başarı oranı en yüksek tedavi?  (Okunma sayısı 3211 defa)

ahmetbird

• Full Member
Ynt: Ön çizgi için başarı oranı en yüksek tedavi?
« Yanıtla #16 : 21 Nisan 2022, 21:28:28 »
biotinin ön çizgi için işe yaradığını duymadım hiç hatta biotinin saç için iyi olduğu tartışma konusu hala. Ön çizgi içinde en etkili zaten benim bildiğim avodart bi iki yerde görmüştüm azalderm krem sürenlerde var nohut tanesi büyüklüğünde sadece şakaklara kullananlar var. Zaten herkesin derdi şakak bende tutmaya çalışıyorum ama gidiyor artık dökülsede ektirsem diyorum ama bi yandanda yavaş yavaş gittikçe üzülüyorum.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 21 Nisan 2022, 22:37:42 »
biotinin ön çizgi için işe yaradığını duymadım hiç hatta biotinin saç için iyi olduğu tartışma konusu hala. Ön çizgi içinde en etkili zaten benim bildiğim avodart bi iki yerde görmüştüm azalderm krem sürenlerde var nohut tanesi büyüklüğünde sadece şakaklara kullananlar var. Zaten herkesin derdi şakak bende tutmaya çalışıyorum ama gidiyor artık dökülsede ektirsem diyorum ama bi yandanda yavaş yavaş gittikçe üzülüyorum.
Avodart+minox kullanıyorum kardeşim,biotin sadece çok ince saçlarım olduğu için yani kalınlaştırması için takviye sadece.aslında beklentim şakak değil pek ön çizgi yani nw1-2 olayım derdinde değilim ön çizgi&şakak ayrı aslında beklenti pek yüksek değil ama gelişme yok daha,hayırlısı..sakın dökülse de ektirsem,ya da dökülürse dökülsün diye düşünme sonu öyle olmuyor,güçlü şekilde engelle yapabiliyosan.ki herkeste şöyle bi kanı var döküldü artık ektireyim dediğin yerde dökülme bitiverecek sanki gibi kanı var bu da yanlış ve mantıksız,dökülme durmuyor maalesef ömür boyu
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2022, 01:52:40 »
 önler dhtye dayanıksız.ondan onde tedavi zor.minoxun orada etkinliğini arttırmak için azelik ve retonik asitlerle kullanılır içine kırmızı biber hapı atıp kullanılır. dermollerle uygulanır falan ama bole yaptım ondede istediğimi aldım diyen duymadım.bloker losyonla kombineside mantıklı olur finasterid yuzde 40 baskılıyor malum onler dhty dayanıksız
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Nisan 2022, 02:00:22 »
önler dhtye dayanıksız.ondan onde tedavi zor.minoxun orada etkinliğini arttırmak için azelik ve retonik asitlerle kullanılır içine kırmızı biber hapı atıp kullanılır. dermollerle uygulanır falan ama bole yaptım ondede istediğimi aldım diyen duymadım.bloker losyonla kombineside mantıklı olur finasterid yuzde 40 baskılıyor malum onler dhty dayanıksız
Hocam hergün 1 adet avodart alıyorum zaten,denk geldikçe de yeşil çay içiyorum yani vücutta pek DHT yok benim,hatta forumda DHT oranı en az insanlardan biri olabilirim zaten avodart baş tedavim günde 1 minoxda kökleri uyarıcı yardımcı tedavim,biotin de saçlar biraz kalınlaşsın diye sadece yoksa duta güvenmesem hiç başlamazdım başka bişeye
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2022, 02:04:05 »
 dut yuzde 55 hocam.geriye yuzde 45 kalıyor.onler zaten dht dokunsa gidiyor.dayanıksız.ilaç genelde köke ulaşma sorunu yasar deniyor cart curt.dermoller gozenekleri açar dermolleri uygula hemen sonra ilacı sur birde.dermollerden sonra su doksen koke gider deniyor.bari iyi besle.içine kırmızı biber hapı at minoxun.daha iyi uyarır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2022, 03:11:29 »
dut yuzde 55 hocam.geriye yuzde 45 kalıyor.onler zaten dht dokunsa gidiyor.dayanıksız.ilaç genelde köke ulaşma sorunu yasar deniyor cart curt.dermoller gozenekleri açar dermolleri uygula hemen sonra ilacı sur birde.dermollerden sonra su doksen koke gider deniyor.bari iyi besle.içine kırmızı biber hapı at minoxun.daha iyi uyarır.
Dermaroller eczanede yokmuş o yüzden alamadım şimdilik ama eklicem,gerçi gerek var mı bilmiyorum ben zeytinyağlı sabunla bekleterek saçı yıkıyorum deriyi kurutup  sürekli yeniliyor gece minoxu sürdüm yandı deri görseniz kafayı kaşları yukarı kaldırınca kıpkırmızı ama delmek ayrı etki veriyor olabilir tabi..Dediğin yöntemleri araştırıcam uzun yıllar sürdürülebilir(olumlu sonuç durumunda tabi) tedavi için uğraşıyorum,Dht için dut çare olur mu bilmiyorum ama max oluru o ki sarı sarı tüyler var şimdilik bakalım akibetleri ne olacak inş slade hocama benzer sonuç alırız diye düşünüyorum dökülme durumu da benziyo biraz,hayırlısı,tavsiyelerin için çok teşekkürler..lakin aklım şu masajda dökülen saçlarda siyah köklü kalın kalın saçlar dökülüyo min 60-70 adet günde masajla.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2022, 03:30:13 »
 rica ederim.fazla yıpratma deriyi .deri hastalıkları olur.sarı tuyler kalıyor onde siyah saç çıkasada uzamıyor.minoxu gunde 2 ye çılkartabilirsin.3 er fıs yaparsın falan belki gene 5 er fıs.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Nisan 2022, 03:46:00 »
rica ederim.fazla yıpratma deriyi .deri hastalıkları olur.sarı tuyler kalıyor onde siyah saç çıkasada uzamıyor.minoxu gunde 2 ye çılkartabilirsin.3 er fıs yaparsın falan belki gene 5 er fıs.
Minoxu sabah yapmam çok zor,zaten problemli seyrek&açık ön çizgi için uyguluyorum minoxu sürünce ön bölge aşırı kötü yani resmen boş gözüküyor,deri temelli parlıyor vs öyle dışarı çıkmak imkansız,zaten o yüzden uzun süre kullanılabilecek tedavi olsun diye günde 1 e alıştırmaya çalışıyorum..tabi nolur bilmiyorum hem burda hem diğer sayfalarda iş görür sonuçlar alanları gördüm o yüzden başladım bu işe bilmiyorum emeklerimize değecek bişey olur inş
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 22 Nisan 2022, 04:10:59 »
 insallah.90 gun dolsun sonuc belli eder tabi kaç gun oldu bilmiom

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #25 : 22 Nisan 2022, 23:14:29 »
insandan insana değişiyor finasteride ile çılgınlar gibi sonuç alanlarda var örnek https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/for-anybody-thinking-about-finasteride-results-baseline-to-current-pics.128947/ avodartla hiç bir yere varamayanlarda umarım istediğin gibi olur
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

ahmet turan

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 23 Nisan 2022, 14:32:32 »
Fitcare in içinde ne varsa ön çizgiye en etkili şey odur  :) müthiş saç çıkartıyor ama saçlar çok uzamıyor orası başka.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 23 Nisan 2022, 15:45:09 »
Fitcare in içinde ne varsa ön çizgiye en etkili şey odur  :) müthiş saç çıkartıyor ama saçlar çok uzamıyor orası başka.
Bilmiyorum kardeşim hiç fitcare kullandım saçım çıktı diyen duymadım o kadar forum gezdim varsa yoksa dut+min diyor millet başka bişey demiyor,ama gerçekten fayda gören varsa yazabilir tedavide güçlendirmeye yada değişime gidebilirim nw1-2 olayım beklentim tabiki yok ama ön hat biraz toplamalı o türden beklentim var,sonradan hayal kırıklığına uğramak istemem,varsa sağlam öneri alabilirim..bazıları da oral dutun yanında 1 gün dönüşümlü oral proscar ya da minoxun içine dut atarak hem oral hem topikal dut diyor,kimisi de minox içine androcur vs diyor onu düşünüyorum aslında nasıl olur diye.
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 23 Nisan 2022, 15:47:51 »
insallah.90 gun dolsun sonuc belli eder tabi kaç gun oldu bilmiom
Dut 2 hafta civarı,minox ilavesi bi hafta 10 gün civarı oldu,şimdilik sarı tüyler dışında gelişme yok
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 23 Nisan 2022, 17:57:03 »
 3 ay sonu sonucu verir

Facebook Twitter Instagram