Arkadaşlar herkese selam 🖐️ öncelik 1 saattir uzun uzun detaylı yazıp hem bilgi amaçlı hemde başımdan geçen olayları anlatmak için yazdım ama 2 defa hata verdi uygulama yazdıklarım çöp oldu. Fazla detaya girmeden yazmaya karar verdim artık. Öncelik le burdan hinntel kardeşime bize böyle bir imkan sağladığı için teşekkürlerimi sunuyorum ve loess kardeşime bütün sorularim cevap verip her konuda beni aydınlattığı için ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarakta dünyalar tatlısı aynı zamanda bir o kadarda mutavazi asuman hanıma aynı zamanda işine odakligina hayran kaldığım elif hanıma hiç bir sorumu yanıtsız bırakmayan Sümeyye hanıma bir psikolog gbi sürekli sohbet havası ortamı sağlayan sürekli nasıl hissettiğimi ihtiyacım olup olmadığını sorup ekimimin çok rahat geçmesini sağlayan ozan kardeşime. Ve son olarak Enes kardeşim işine çok konsanteeydi en ufak detayına kadar her şeyiyle yanımda olduğu için bütün ekibe minnettarım oruçlu oldukları halde son güçlerine kadar mücadele ettiler. Burdan Ekim yaptırcak arkadaşlar hiç düşünmeyin aklınızda soru işareti kalmasın işlerini çok professionel yapıyorlar..