Merhaba arkadaslar,
Gecen sene sac ekimi yaptirdim ve sonuctan cok memnun oldugum icin Hakan Hoca’ya tekrar geldim. 17-18 Temmuz 2023 tarihinde tekrar ekim yaptirdim.
Ilk gün 1.600 Greft Sactan
İkinci günde 500 Greft sakaldan aldırdım
Toplamda 2.100 Greft ekilmiş oldu.
Benim greftlerimi Melike hanım aldı gene ekimide Hakan hoca yaptı.
Önlerden arkaya doğru sıkılaştırma yapıldı ama yoğunluk orta dan arkaya doğru tepe bölgesine verildi ilk 1.600 Greft ile.
ikinci 500 Greft sakaldan alınanlarda tepeye açık olan alana ekildi.
Bu gün ayın 19’u yani 3. Gün, saçlarım yıkandı ve Hakan Hoca ile son görüşme yapıp Havalimanına gideceğim. Resimleri daha elime geçmedi ama aldığım zaman yükleyeceğim.
İlk olarak en son halimin resimlerini yükledikten sonra Ekim yapılmış resimler yüklerim.
Klinikte Ekim yapan yeni bir arkadaşlar var ismi Mustafa, çok kibar ilgili biri. Diğer 2 Ekim yapan arkadaşlar gene aynı.
Aygün hanım 9 yıldır
Sema hanımda 8 yıldır ekim yapıyor.
Bunun dışında sadece eski şöförü göremedim.
Her şey pozitif duruyor, grup aynı ve yeni arkadaşlar gelmiş. Herkes işimden memnun ve güzel bir ortam var.
Fiyat olarak Hakan Hoca Türk hastalara daha iyi Fiyat veriyor, yurt dışında yaşayan Türk olasanız bile uygun fiyat veriyor. Buda tabi kendi vatandaşına saygısından sevgisinden dolayı.
İlk görüşme resim yollama ve fiyat konusunda gene Didem hanım ile görüşüyoruz. Kendisi çok yardımcı oluyor ve baştan sona her şeyi anlatıyor. Çekinmeden arayabilirsiniz.