Gönderen Konu: 42 yaş - Asimetrik dökülme  (Okunma sayısı 570 defa)

birkilobrokoli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
42 yaş - Asimetrik dökülme
« : 07 Nisan 2022, 16:35:52 »
Merhaba,

42 yaşındayım. Genetik olarak çok şanslı değilim. Aile büyüklerimin bir kısmı 20'li yaşlarda saçlarını kaybetti.
Bendeki saç sorunu da yaklaşık 4-5 sene öncesinde başladı. Fotoğraflarda görüldüğü üzere tepe kısmında sağ - sol dökülme oranları farklı. Hatta çoğu saç merkezinin web'de bulunan analiz sayfalarında buna benzer dökülme grafiği göremiyorum.

Üst ön tarafta sıkıntı gittikçe artıyor. Tepe arka kısımlarda seyrelme iyice arttı diyebilirim.

Şu an saç ekimi konusunda kararsızım. Yaş ve görüntü itibariyle sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum.
Sizce ekim sonrası tatmin edici bir görünüş elde edebilir miyiz? bu kadar uzun ve zahmetli bir süreç için değer mi? Yoksa kafadaki ile kalan ömrünü geçir mi dersiniz? :)

Teşekkürler

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 42 yaş - Asimetrik dökülme
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2022, 16:51:17 »
Donör kaliteli. Vertex de iyi durumda. Tatmin edici bir sonuç alırsın diye düşünüyorum.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2022, 17:04:34 »
Bana kalırsa donör fena değil. Beklentiyi çok çok üstte tutmadan ön tarafta başarılı bir ekim olabilir hocam.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

birkilobrokoli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2022, 20:44:27 »
Yorumlar için teşekkürler.
Biraz mahalle baskısı yiyorum saç konusunda. Gençken hep uzun saç kullandım. Çok da dikkat ettiğim söylenemez vitamin beslenme gibi konulara.

Forumdaki örneklerde bana benzer bir dökülme göremedim. O yüzden tam kestiremiyorum sonuç nasıl olur diye.

Biraz daha yorum gelirse ansızın yatabiliriz sedyeye )

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2022, 20:45:55 »
Yorumlar için teşekkürler.
Biraz mahalle baskısı yiyorum saç konusunda. Gençken hep uzun saç kullandım. Çok da dikkat ettiğim söylenemez vitamin beslenme gibi konulara.

Forumdaki örneklerde bana benzer bir dökülme göremedim. O yüzden tam kestiremiyorum sonuç nasıl olur diye.

Biraz daha yorum gelirse ansızın yatabiliriz sedyeye )
Neden baskı var hocam?
Saç ekimini lüks olarak mı gördükleri için?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

birkilobrokoli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2022, 20:57:28 »
Yok öyle değil. Ben çok niyetli değilim. Eşim ve aile büyükleri bir anda yaşlandığımı ve çöktüğümü düşünüyorlar. Onlar sürekli araştırıp saç ekim merkezlerine götürüyorlar muayene için.

3-4 merkez ile görüştüm ama ortak bir söylem duymadım. Bazısı 4000 greft dedi bazısı 2000. Fiyat farkları aynı greft için 2x kadar. Tek rtak noktaları "önce sizin istemeniz gerek" demeleri.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2022, 21:15:57 »
Yok öyle değil. Ben çok niyetli değilim. Eşim ve aile büyükleri bir anda yaşlandığımı ve çöktüğümü düşünüyorlar. Onlar sürekli araştırıp saç ekim merkezlerine götürüyorlar muayene için.

3-4 merkez ile görüştüm ama ortak bir söylem duymadım. Bazısı 4000 greft dedi bazısı 2000. Fiyat farkları aynı greft için 2x kadar. Tek rtak noktaları "önce sizin istemeniz gerek" demeleri.
Enteresanmış. Forumdaki güzel merkezlerden biri sizin için iyi olur hocam. Adı sanı duyulmamış olanlardan uzak durmanızı öneririm.

Zorba

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 09 Nisan 2022, 14:53:49 »
bence bu kadar kafayi takmisken hallediver. Ahiri yapacaksın belli ki. Ustelik iyi bi yerde yaparsan cok iyi sonuc alirsin bence . Bu formu takip et bi süre, oyle karar ver

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2022, 16:54:15 »
asimetrik olduğuna bakma bunun adıda aga yani androjenlere bağlı genetik dökülme saç ekiminde başka şansınız yok malesef.

Facebook Twitter Instagram