Gönderen Konu: Sac ekim yaptirmaktan vazgectim.sogudum?  (Okunma sayısı 2691 defa)

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekim yaptirmaktan vazgectim.sogudum?
« Yanıtla #15 : 08 Nisan 2022, 14:08:58 »
Dokulmem decam ediyor.
Norwood 6 olurum ben bu kesin ama 10 sene mi surer daha mi fazla bilemem tabi.

2 carem var.
Ya ilac kullanir cinsellikteb vazgecerim sacim olur.
Ya da 2 ekim yaptirmam gerekiyor.
Once on ve tépe bolgesine.
Vertex ve tepeler cok acildiginda buraya da 2.ekim

Beni uzen sey ektirdikten sonra diger saclarimin vertexin ve tepelerin azalmasi.

Ilac kullanmayinca 2.ekim mecburi olacak veya tepe vertex dokulence belki.2. Ekim dusunmem onler yeter diyerek.bu da olabilir.

Peki ilac kullandigin halde gerileme yasadigini soylemissin.yuzde 100 durmamis yani dokulme.
Bu da ilac kullanmamak icin bir sebep benkm.icin.
Hocam sen ona bakarsan buranın %80-90 ı yarın bigün norwood 6,bi de sen saçları komple döktün ektin bile kafanda..finansterid kesin cinselliği bitircek diye bişey yok çoğu kişi yan etki görmüyo ama karar senin tabi belki sende etki eder ve dökülmeni durdurur herkeste durdurcak ya da saç geliştirmicek diye bişey yok ben mesela avodart+5mg biotine geçtim belki faydası olur ön çizgide diye ama umutlu musun pek olmasa da devam işte,sorunumuz büyük yapcak bişey yok..bi de tavsiye olarak saç durumun yaşına göre pek kötü olmayan biri olarak bi tedavi bulup,düzenli devam edip forumlars da pek sık girmemeni tavsiye ederim çünkü burada sürekli saç şöyle dökülüyo saç böyle gidiyo konuşa konuşa kendimizi daha psikolojik sıkıntıya takıntıya sokuyoruz biraz da bence

şimşirtarak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 08 Nisan 2022, 14:43:10 »
Dokulmem decam ediyor.
Norwood 6 olurum ben bu kesin ama 10 sene mi surer daha mi fazla bilemem tabi.

2 carem var.
Ya ilac kullanir cinsellikteb vazgecerim sacim olur.
Ya da 2 ekim yaptirmam gerekiyor.
Once on ve tépe bolgesine.
Vertex ve tepeler cok acildiginda buraya da 2.ekim

Beni uzen sey ektirdikten sonra diger saclarimin vertexin ve tepelerin azalmasi.

Ilac kullanmayinca 2.ekim mecburi olacak veya tepe vertex dokulence belki.2. Ekim dusunmem onler yeter diyerek.bu da olabilir.

Peki ilac kullandigin halde gerileme yasadigini soylemissin.yuzde 100 durmamis yani dokulme.
Bu da ilac kullanmamak icin bir sebep benkm.icin.

hocam benzer şeyleri ben de düşünüyorum ekim olayını araştırıyorum bayadır ama cesaret edemedim değer mi diye. dediğin gibi çoğu ekimci de finası tavsiye ediyor ki o konuda bir yan etki yaşarsan saç dökülmesinden daha çok moral bozabilecek bir durum.  benzer yaşlardayız ama ben artık işin uzmanı mevcut saçlara zarar vermeyecek birini bulursam ektireceğim sanırım.

saç dökülmelerimiz de benzer sayılır, konu açtım fikir sormak için bakabilirsin oradan gelen tavsiyeleri de değerlendirerek bir şeyler yapmayı düşünüyorum. serkan aygın olabilir gibi.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #17 : 08 Nisan 2022, 15:18:27 »
Hocam sen ona bakarsan buranın %80-90 ı yarın bigün norwood 6,bi de sen saçları komple döktün ektin bile kafanda..finansterid kesin cinselliği bitircek diye bişey yok çoğu kişi yan etki görmüyo ama karar senin tabi belki sende etki eder ve dökülmeni durdurur herkeste durdurcak ya da saç geliştirmicek diye bişey yok ben mesela avodart+5mg biotine geçtim belki faydası olur ön çizgide diye ama umutlu musun pek olmasa da devam işte,sorunumuz büyük yapcak bişey yok..bi de tavsiye olarak saç durumun yaşına göre pek kötü olmayan biri olarak bi tedavi bulup,düzenli devam edip forumlars da pek sık girmemeni tavsiye ederim çünkü burada sürekli saç şöyle dökülüyo saç böyle gidiyo konuşa konuşa kendimizi daha psikolojik sıkıntıya takıntıya sokuyoruz biraz da bence
Kesinlikle haklisin ben resmen hadi ya bir an once dokulde caresine bakiym.diyorum sanki.
Insan foruma.girince cidden baya etkileniyor herseyden.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #18 : 08 Nisan 2022, 15:20:21 »
Ben saw palmetto kullandim 3 gunde libido dusuklugu yapti.
Finas kullansam daha agir olmaz mi bu etki?
Kisirlik vs.olmaktan da korkuyorum.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Nisan 2022, 15:34:58 »
Valla hocam psikolojin,dökülme şiddetindeki rahatsızlığın ve korkunla orantılı olarak değişir,dökülse etkilenmem diyorsan kullanma ama dökülse kötü olur benim için diyorsan risk alacak yan etki görürsen ve rahatsız olursan bırakacaksın.kayıplar az olunca pek risk almak istemez insan ama sıkıntı büyüyünce tüm riskleri de alır ama sonuç bile alamaz ne yazıkki,benim en zoruma giden şey o millet uğraşamıyo ben proscarla,minoxla koruyamıyorum olanı adaleti yok bu işin..burada yan etki vs dien insanların ön çizgi gitsin tepe açılsın vs çoğu duta başlıcak bence ki dökülsün ektiririm diye bişey yok malum saçlar iyice gidince kalan 6,7k donör hiçbişeye yetmiyo..hayat senin karar senin
  • Yaşınız 31

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Nisan 2022, 15:40:30 »
Şu da olabilir;psikolojin ekime uygunsa 2500 greft öne ektirirsin..bikaç yıl böyle takıl seyrelince şakkadanak 2500 greft daha bikaç yıl sonra sakal destekli şakkadanak bi 2000,2500 greft daha çil yavrusu gibi dağılırlar 😃
  • Yaşınız 31

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 08 Nisan 2022, 18:17:43 »
foruma yeterince bakmamışsınız bence çok fazla arkadaş var herhangi bir takviye almayan ( kimyevi takviyeler.. ) Şahsım adına ekim sonrası  kabak çekirdeği , nar suyu , çiğ badem , bol su ve havuç türevi doğal gıdalar alıyorum sadece 

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #22 : 08 Nisan 2022, 19:13:55 »
Şu da olabilir;psikolojin ekime uygunsa 2500 greft öne ektirirsin..bikaç yıl böyle takıl seyrelince şakkadanak 2500 greft daha bikaç yıl sonra sakal destekli şakkadanak bi 2000,2500 greft daha çil yavrusu gibi dağılırlar 😃
Valla dusunmesemde ekimi herhalde on cizgi kaybolunca gaza gelicem sanirim ektirmek icin.
On bolge sık tepeler az olcak sekilde ektiricem.
Ilacsiz artik giden gider kalan kalir.
Gidene kadar vertex ve teoenin bazi bolumleri.
Baya yaslanmis olurum.Allahin izniyle.
Hevesim sac sevdam biter. 😉

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Nisan 2022, 20:42:19 »
Hocam saç sevdası da bitmez saç dökülmesi de.kaç kere dedim ha bu sefer durdu galiba 4-5 ay sonra gene geriledi ön çizgi..gene dedim giderse gitsin sonra her gidişte daha da yumuldum ilaçlara,görüntü daha rahatsız edince moralini toplamak daha zor oluyor,ama dediğim gibi seçim senin hayat senin.
  • Yaşınız 31

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 10 Nisan 2022, 21:33:47 »
Ben ekimden sonra da Fin'den yan etki görmediğim sürece Fin'i bırakmayı düşünmüyorum. Ama ne zamana kadar kullanırım bunu bilmiyorum

Sonuçta ekimden sonra da dökülmeler devam edebilir sanırım

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #25 : 10 Nisan 2022, 22:47:43 »
Ben ekimden sonra da Fin'den yan etki görmediğim sürece Fin'i bırakmayı düşünmüyorum. Ama ne zamana kadar kullanırım bunu bilmiyorum

Sonuçta ekimden sonra da dökülmeler devam edebilir sanırım
Bu suna benziyor.
Supplementli kasli vucut
Supplementsiz kasli vucut.

Birakinca gene eski hakine doneceksin.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 10 Nisan 2022, 23:06:07 »
Bu suna benziyor.
Supplementli kasli vucut
Supplementsiz kasli vucut.

Birakinca gene eski hakine doneceksin.

Tamam da yan etki görmediğim sürece neden bırakayım ki? Belki evlilik çocuk olayı falan olursa bir süre ara veririm bilmiyorum

Tabii ki ömür boyu kullanacak halim yok

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #27 : 11 Nisan 2022, 09:47:48 »
Tamam da yan etki görmediğim sürece neden bırakayım ki? Belki evlilik çocuk olayı falan olursa bir süre ara veririm bilmiyorum

Tabii ki ömür boyu kullanacak halim yok
Yanetki gorulmezse faydasi da olmaz ki.
Ben inanmiyorum yanetki gormedim diyenlere.
Gormediyse faydasi da olmayacaktir saca.

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 11 Nisan 2022, 13:12:30 »
Hocam ben ektirdim ve dediğim gibi doğal olmayan hiçbir takviye kullanmayacağım

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 11 Nisan 2022, 13:46:08 »
Yanetki gorulmezse faydasi da olmaz ki.
Ben inanmiyorum yanetki gormedim diyenlere.
Gormediyse faydasi da olmayacaktir saca.

Tamam sen inanmamaya devam et

Facebook Twitter Instagram