Arkadaşlar FUExpert, Asmed gibi kaliteli merkezlerin YouTube kanalına bakın bi. Orada hiç medikal tedavi almadan gayet hoş sonuçlar var.
Ha siz diyorsanız ki "saçlarım ekildikten sonra yine dökülürse?, antiandrojen kullanmak istemiyorum."
O vakit yapacak bir şey yok.
Ne siz ne de ben istemezdim bu durumu ama başa gelen çekilir arkadaşlar. Sorunumuz küçük gibi görünüyor ama aslında büyük. Vücudumuzdaki bir hormon türü dönüşüp saçlarımızın besin almasını engelliyor. Bu öyle kolay aşılacak bir sorun değil maalesef.
Biz insanoğlu istiyoruz ki hemen NW6'dan NW1'e dönelim. İlaç kullanmayalım. Bazı şeyleri perhiz yapmayalım. Ama şu saatten sonra elimizde ne varsa o arkadaşlar.
Ben 21 yaşındayım. Vertex olmasa da Frontal alan biraz açıktı. Siz yine bu yaşları sık saçlarla geçirdiniz belki. Ben ne yapayım, her gün Proscar kullanmayı ben de istemem ama gülü seven dikenine katlanır.
Not: Hiçbir ekimci "ömür boyu şunu şunu kullanacaksın" demez. Tavsiye eder.
Asmed finas kullanmayinca ekimi kabul etmiyor.
Artik oncizgim kaybolursa.cok kafama takarsan ilac kullanmadan ne cikarsa bahtima derim o sekil ektiririm.
Ama bence en basarili ekim soyle olur.
Norwood 6 birisinin muhtesem bir donoru varsa komple kafaya ektirirse.kalici ve ilac kullanmasina gerek kalmaz diye dusunuyorum.
Veyahutta arkadasin dedigi gibi ufak alan.ama dokulme garanti durmussa.o sekil ekim gerceklestirmek
Ilaclarin da ne kadar artik geciktirdigini tahmin etmek.zor.hicbir bilgim yok.
Ilaclarla nirvana haline getirdiysem ekilen saclari.
Tekrar eski halina donmek takviyesiz cok uzucu olur.
Eninde sonunda birakicaz.
Sahsen ektirdigim saca 20 sene kalsa bana yeterki olur.
Ama sonuc muamma.