Gönderen Konu: Sac ekim yaptirmaktan vazgectim.sogudum?  (Okunma sayısı 2670 defa)

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekim yaptirmaktan vazgectim.sogudum?
« Yanıtla #46 : 12 Nisan 2022, 22:46:46 »
Su an durumunuz nasıl? Çıkışlar.baslamistir kesin.
Hersey istediğiniz gibi.olur insallah
  • Ekim Tarihi: 17/02/2022
  • Ekim Merkezi ismi Transmed
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Solgar 5000mq 1 tablet ,haftada 6gün Bioxcin biotin aqua termal sampuan, 1 gün ketoral sampuan

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 12 Nisan 2022, 22:50:21 »
Basladi konumda var 3.ayin resimleri . Tabi yine erken 120 gunden once baslamiyormus tatmin edici cikislar ama hafif bir kirli sakal durumu var.takviye kerozan omega 3 + biotin aliyorum. Sac ekimi benim icin kopruden onceki son cikis yoksa bizim unlu isyankar arkadas gibi hav hav hav moduna giricem
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 12 Nisan 2022, 23:02:00 »
Normalde Kerozan yan etkisi var mı?  Ssi bir pozitif veya negatif etki gördünüz mü şimdiye kadar
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Solgar 5000mq 1 tablet ,haftada 6gün Bioxcin biotin aqua termal sampuan, 1 gün ketoral sampuan

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 12 Nisan 2022, 23:05:14 »
Hmmm kerozanda birsey yok yan etki yapacak.saw palementol var ancak cinsellik icin sıkınti yok x pecia yapiyor benden ondan dolayi kerozani sectim.ama kerozan + omega 3 + biotin kilo yapti ama bunuda goze aldim surecten sonra iyi bir kardio yapicam 2 3 ay
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #50 : 13 Nisan 2022, 13:05:37 »
Sitede bazi ekim yapilmis fotoraflar gordum.
Ilk 1 sene cok guzel takviyede kullanmis .ekim merkesinin onerdigi sekilde.birakinca orta taraflae seyrelmis.
Yani donorden alinan sac koku tepede ve onde de arkada beslendigi kadar beslenmiyor sanirim.
Donor bolgesinden alinip Ekilenler de dokulebiliyor yani.

Sonuc basarisiz olma ihtimali cok yuksek.
Ekim.merkezinin bahanesi de bizim onerilerimizi dinlememessiniz ilaci birakmissiniz sekilde bahanelere siginiyorlar.
Hangi ekim merkezi sizin donorden aldigimiz sacale dokulecek gibi degil ekim yapalim.
Veya donorden aldiklarimiz dokulur.ekiki tavsiye etmem seklinde bir aciklamada bulunabilir?

Sonuc suna geliyor ekim yapildiktan sobra tutma olasilgii tamamen sans isi.
Ilaclarla destek verince de ekilenlerin dokulme orani baya bi azaliyor diye dusunuyorum.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 13 Nisan 2022, 13:23:01 »
Hayirlisi dostum.en azindan denedim derim kel gezsem ulan ektirseydim acaba cikarmiydim diye keskelerle yasamaktansa sonucu gormeyi yeglerim hayat cesurlari sever ayrica sonunu dusunen kahraman olamaz birde.sakla samani gelir zamani yani sakla donoru gelir zamaniki ektiresin.
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 15 Nisan 2022, 10:50:26 »
Ilk 1 sene cok guzel takviyede kullanmis .ekim merkesinin onerdigi sekilde.birakinca orta taraflae seyrelmis.
Yani donorden alinan sac koku tepede ve onde de arkada beslendigi kadar beslenmiyor sanirim.

Ekim.merkezinin bahanesi de bizim onerilerimizi dinlememessiniz ilaci birakmissiniz sekilde bahanelere siginiyorlar.
Hangi ekim merkezi sizin donorden aldigimiz sacale dokulecek gibi degil ekim yapalim.
Veya donorden aldiklarimiz dokulur.ekiki tavsiye etmem seklinde bir aciklamada bulunabilir?

Ilaclarla destek verince de ekilenlerin dokulme orani baya bi azaliyor diye dusunuyorum.

Keske bu düsünceleri bende ekimden önceden yapsaymisim. Tutmassa ne yapacagiz. Ileride nasil olacak, sac dökülmesi durmuyor, devam ediyor. Eger yine acilirsa bir ekime daha gireceksin, ya da o kötü görüntüyle hayatini yasiyacaksin. Kisa kesme imkaninda kalmiyor, alim izleri belli oluyor. Ekimi sadece acikligi az olan insanlar yapmasi gerekiyor. Cok olanlarin kapanmasi bir ekimle mümkün degil ve ikinci ekime girecekler. Eger donörü birinci ekimden yok etmediyseler.

Ekim sans isi belki, ama ekimcilerde bu konularini acik acik bildirmesi gerekiyor. Devamli Finasterid kullanman gerektigini, bir ekimle kapanmiyacagini. Ama bunlari acik acik söylemiyorlar, hepsi paranin pesinde bu alc….

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #53 : 15 Nisan 2022, 11:59:48 »
Keske bu düsünceleri bende ekimden önceden yapsaymisim. Tutmassa ne yapacagiz. Ileride nasil olacak, sac dökülmesi durmuyor, devam ediyor. Eger yine acilirsa bir ekime daha gireceksin, ya da o kötü görüntüyle hayatini yasiyacaksin. Kisa kesme imkaninda kalmiyor, alim izleri belli oluyor. Ekimi sadece acikligi az olan insanlar yapmasi gerekiyor. Cok olanlarin kapanmasi bir ekimle mümkün degil ve ikinci ekime girecekler. Eger donörü birinci ekimden yok etmediyseler.

Ekim sans isi belki, ama ekimcilerde bu konularini acik acik bildirmesi gerekiyor. Devamli Finasterid kullanman gerektigini, bir ekimle kapanmiyacagini. Ama bunlari acik acik söylemiyorlar, hepsi paranin pesinde bu alc….
ekimden önce düşünmek de bir şey ifade etmiyor..

açıkçası ne kadar çok araştırdıkça.belki çok bilmek insanın kafasını daha çok karıştırıyor.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 15 Nisan 2022, 12:33:23 »
En iyisi hic yaptirmamak. Kel gezenler ekim yapanlardan daha cok. Biy erkekler özgüven meselesi yapiyoruz bu konuyu. Gereksiz yere aslinda, kimse sacimizla ilgilenmiyor. Sacina laf atanlardanda uzak duracaksin.

Telgrafin Kelleri

• Sr. Member
« Yanıtla #55 : 17 Nisan 2022, 14:15:32 »

Hocam bence siz çok şartlanmışsınız olumsuz olabileceğine . açıkcası ekim süreci oldukça duru psikolojiyi gerektiriyor bence kaldıramazsınız

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #56 : 17 Nisan 2022, 15:46:51 »

Hocam bence siz çok şartlanmışsınız olumsuz olabileceğine . açıkcası ekim süreci oldukça duru psikolojiyi gerektiriyor bence kaldıramazsınız
Evet olabilir.secimde yapmak zor nere ektirme acisindan.

toygar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 18 Nisan 2022, 11:49:03 »
Evet olabilir.secimde yapmak zor nere ektirme acisindan.

Benim tavsiyem sudur,
Burada bir suru yer hakkında ceşitli bilgiler var. Butcenize gore doktorları zıyaret ederek karar vermek en dogrusu. Icınıze sınen ve sızı rahatlatan yer her zaman en dogrusudur. sonucta stres olmadan ve doktorunuza ve yontemıne bizzat sizin inanmanız ve güvenmeniz basarılı bir operasyon olması ıcın birinci şart
  • Greft Miktarı 3250
  • Yaşınız 49

Facebook Twitter Instagram