Gönderen Konu: Sac ekim yaptirmaktan vazgectim.sogudum?  (Okunma sayısı 2667 defa)

Arabatutkunu

• Full Member
Sac ekim yaptirmaktan vazgectim.sogudum?
« : 07 Nisan 2022, 14:33:33 »
Arkadaslar sac ekimi sonrasi butun doktorlar takviye kullandirtiyor.finas ve minox gibi.

Sebebi bana artik ekim sonucu cok basarili olmak istemelerinden dolayi.ilk 1-2 sene yaptiran kisi cok guzel oldu desin.sonra takviyeleri biraksa da ekim yapan kisiyle artik iliskisi kesilmis olacak.

Bu sitede hic gormedim sadece sac ektirip.hicbir medikal destek almayan bir sac ekimi.var mi arkadaslar?

Omur boyu ilac kullanarak gur saclara kavurmak benim gozumde akil kari degil.kendi acimdan soyluyorum.

Bi sure medikal destek kullandik diyelim.sanki kalici mi oluyor.hadi gecici sure kullandik.

Acikcasi ektiricektim bu yaz. Bu site sayesibde vazgectim.o kadar emek eziyete girip.sonucunda husrana ugramak istemedim

Sizini fikirlerinizi de beklerim.saygilar herkese.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekim yaptirmaktan vazgectim.sogudum?
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2022, 15:38:44 »
Benzer şeyleri düşünüyoruz kardeşim,aslında biz saçı dökülenler o yüzden içten içe keyifsiziz çünkü bu işin kalıcı düzgün bi çözümü yok bunu bal gibi de biliyoruz..çoğu buranın 20-30 yaşları arasında (ki ben 31 yaşındayım) ciddi saç kayıpları yaşamış genel olarak saçları incelmiş insanlar ki bu agresif oluyor dökülme net durur mu tabi ki hayır işin sonu büyük ihtimal norwood 6 çoğumuzun öyle olunca da ekimci bu alan kapanmaz diyo zaten,ilaçlar bile bi yere kadar inan benim 8 aylık proscarla ön çizgi şakak bayağı geriledi..Yani saç ekimi 1) çok az açıklığı-seyrekliği olup dökülmesi belki uzun yıllardır durmuş genellikle 40 yaşlarındaki insanlar için uygun 2) norwood 6 olup donörü çok aşırı sağlam çok kalın böyle aslan yelesi gibi olanlar için ugun..bizler de bi heves peşindeyiz çoğumuz.
  • Yaşınız 31

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2022, 16:31:33 »
Benzer şeyleri düşünüyoruz kardeşim,aslında biz saçı dökülenler o yüzden içten içe keyifsiziz çünkü bu işin kalıcı düzgün bi çözümü yok bunu bal gibi de biliyoruz..çoğu buranın 20-30 yaşları arasında (ki ben 31 yaşındayım) ciddi saç kayıpları yaşamış genel olarak saçları incelmiş insanlar ki bu agresif oluyor dökülme net durur mu tabi ki hayır işin sonu büyük ihtimal norwood 6 çoğumuzun öyle olunca da ekimci bu alan kapanmaz diyo zaten,ilaçlar bile bi yere kadar inan benim 8 aylık proscarla ön çizgi şakak bayağı geriledi..Yani saç ekimi 1) çok az açıklığı-seyrekliği olup dökülmesi belki uzun yıllardır durmuş genellikle 40 yaşlarındaki insanlar için uygun 2) norwood 6 olup donörü çok aşırı sağlam çok kalın böyle aslan yelesi gibi olanlar için ugun..bizler de bi heves peşindeyiz çoğumuz.
Valla soylediklerine harfiyen katiliyorum.
Sanki cozumu yok bu isin.
Hangi ekimci demis ki ilac kullanma.bu ektigimiz saclar sana yetecektir.ilaca gerek yok ben hic  duymadim.
Ne boyle mutluyum ne de ektirince mutlu olabilecegimi dusunuyorum.

Yas 35. Hayatimin geri kalan gunlerini sacsiz da gecirmek istemiyorum.

Ama ne yazikki araftayim.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2022, 16:44:18 »
Arkadaşlar FUExpert, Asmed gibi kaliteli merkezlerin YouTube kanalına bakın bi. Orada hiç medikal tedavi almadan gayet hoş sonuçlar var.

Ha siz diyorsanız ki "saçlarım ekildikten sonra yine dökülürse?, antiandrojen kullanmak istemiyorum."
O vakit yapacak bir şey yok.

Ne siz ne de ben istemezdim bu durumu ama başa gelen çekilir arkadaşlar. Sorunumuz küçük gibi görünüyor ama aslında büyük. Vücudumuzdaki bir hormon türü dönüşüp saçlarımızın besin almasını engelliyor. Bu öyle kolay aşılacak bir sorun değil maalesef.

Biz insanoğlu istiyoruz ki hemen NW6'dan NW1'e dönelim. İlaç kullanmayalım. Bazı şeyleri perhiz yapmayalım. Ama şu saatten sonra elimizde ne varsa o arkadaşlar.

Ben 21 yaşındayım. Vertex olmasa da Frontal alan biraz açıktı. Siz yine bu yaşları sık saçlarla geçirdiniz belki. Ben ne yapayım, her gün Proscar kullanmayı ben de istemem ama gülü seven dikenine katlanır.

Not: Hiçbir ekimci "ömür boyu şunu şunu kullanacaksın" demez. Tavsiye eder.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2022, 16:55:38 »
Arkadaşlar FUExpert, Asmed gibi kaliteli merkezlerin YouTube kanalına bakın bi. Orada hiç medikal tedavi almadan gayet hoş sonuçlar var.

Ha siz diyorsanız ki "saçlarım ekildikten sonra yine dökülürse?, antiandrojen kullanmak istemiyorum."
O vakit yapacak bir şey yok.

Ne siz ne de ben istemezdim bu durumu ama başa gelen çekilir arkadaşlar. Sorunumuz küçük gibi görünüyor ama aslında büyük. Vücudumuzdaki bir hormon türü dönüşüp saçlarımızın besin almasını engelliyor. Bu öyle kolay aşılacak bir sorun değil maalesef.

Biz insanoğlu istiyoruz ki hemen NW6'dan NW1'e dönelim. İlaç kullanmayalım. Bazı şeyleri perhiz yapmayalım. Ama şu saatten sonra elimizde ne varsa o arkadaşlar.

Ben 21 yaşındayım. Vertex olmasa da Frontal alan biraz açıktı. Siz yine bu yaşları sık saçlarla geçirdiniz belki. Ben ne yapayım, her gün Proscar kullanmayı ben de istemem ama gülü seven dikenine katlanır.

Not: Hiçbir ekimci "ömür boyu şunu şunu kullanacaksın" demez. Tavsiye eder.

Asmed finas kullanmayinca ekimi kabul etmiyor.

Artik oncizgim kaybolursa.cok kafama takarsan ilac kullanmadan ne cikarsa bahtima derim o sekil ektiririm.

Ama bence en basarili ekim soyle olur.
Norwood 6 birisinin muhtesem bir donoru varsa komple kafaya ektirirse.kalici ve ilac kullanmasina gerek kalmaz diye dusunuyorum.

Veyahutta arkadasin dedigi gibi ufak alan.ama dokulme garanti durmussa.o sekil ekim gerceklestirmek

Ilaclarin da ne kadar artik geciktirdigini tahmin etmek.zor.hicbir bilgim yok.

Ilaclarla nirvana haline getirdiysem ekilen saclari.
Tekrar eski halina donmek takviyesiz cok uzucu olur.
Eninde sonunda birakicaz.
Sahsen ektirdigim saca 20 sene kalsa bana yeterki olur.

Ama sonuc muamma.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2022, 17:56:01 »
Zweig benim lisede başladı dökülme 21 yaşında da durum iç açıcı değildi ama beklentinin büyük olması değil sorun bu ilaçları kullansan bile gerçekten çok işe yaramıyor gençliğim bunlarla geçti bırak norwood 6 yı 1 e getirmeyi olanı bile korumuyor çoğunlukla iyi sonuç alan saç çıkaran çok az ki yaşın 21 ise emin ol o dökülme uzun vadede Durmayacak net yani,ki şaç çıkardım diyenlerin çoğu bence ince saçları kalınlaştırmadan ibaret..ekime gelince çevremde ektiren 5-6 kişi var 2 si fena değil tamam ama biri var mesela adamda ön çizgi var başka bişey yok gitmiş zamanla,kiminde sadece şakak var başka bişey yok gitmiş gerisi,kimisi kafada üstte yayılı 300-500 bişeyler sallanıyo işte açıklık geniş kapanmamış durmuyor yani dökülme ki mecburen araştırıyoruz ama bu ekim işi çin işkencesi gibi o kafaların hali ne,o kafa toparlamadan eve salınır mı insan ne tuhaf bişey bu nasıl bi tıp ,ki şok dökülme,insanların garip tepkileri vs..bu işi yaptırcak adam tek yaşamalı 5 ay da piyasaya pek çıkmamalı aslında..yani nerden baksan sıkıntı
  • Yaşınız 31

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2022, 19:20:47 »
Dostum seni yabanci forumlari takip etmeye davet ediyorum oyle sonuclar varki inanmazsin.asmed ilac tavsiye eder zorlamaz.ama asmed digerlerine gore fazla tavsiye eder .yani bizim ulkemizdeki ekimciler maksat  kel olan yerler kararsin ekimi serkan aydinlar aliyede 5.000 veliyede 5.000 kopyala yapistir yada diger ekimciler .yani  biraz daha arastir derim.ekimden beklentin nedir o da ayri bir soru
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2022, 19:46:42 »
Dostum seni yabanci forumlari takip etmeye davet ediyorum oyle sonuclar varki inanmazsin.asmed ilac tavsiye eder zorlamaz.ama asmed digerlerine gore fazla tavsiye eder .yani bizim ulkemizdeki ekimciler maksat  kel olan yerler kararsin ekimi serkan aydinlar aliyede 5.000 veliyede 5.000 kopyala yapistir yada diger ekimciler .yani  biraz daha arastir derim.ekimden beklentin nedir o da ayri bir soru
Onleri dolgun tutmak tepelerinde gitmemesi amac.
Beklentim bu sadece.
Yasim 35

Tank oktay

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2022, 05:03:32 »
Ben varım kardeşim saç ekimi yaptırdım hiç bir medikal destek almadim

Carlos75

• Full Member
« Yanıtla #9 : 08 Nisan 2022, 07:30:42 »
Bu saç ekimi komple kel olacak insanlara uygun değildir bence.

Bazı insanlar vardır genetik saç kaybı sadece ön çizgi ye vurur ve ön çizgi ozellikle yanlar kaybolduktan sonra ömür boyu geri kalanı dökulmez, sadece yaştan dolayı ihtiyarlayinca biraz sıklık kaybeder o kadar. Mesela böyle adaylar için saç ekimi mukemmel oluyor.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #10 : 08 Nisan 2022, 07:59:55 »
Asmed finas kullanmayinca ekimi kabul etmiyor.

bu dogru bir bilgi degil, asmed fin kullanmayi öneriyor , ama mecbura tutmuyor tutamazda yani yinede ekim yapiyorlar.

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2022, 09:06:52 »
Ben varım kardeşim saç ekimi yaptırdım hiç bir medikal destek almadim
Mutlu musun hocam memnun musun ?

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #12 : 08 Nisan 2022, 09:08:31 »
bu dogru bir bilgi degil, asmed fin kullanmayi öneriyor , ama mecbura tutmuyor tutamazda yani yinede ekim yapiyorlar.
Ben yanlis anlamis olabilirim.bana soruldu kullanip kullanmayacagim.

En cok merak ettigim takviyesiz ekim nasil oluyor ?

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2022, 13:09:39 »
Onleri dolgun tutmak tepelerinde gitmemesi amac.
Beklentim bu sadece.
Yasim 35
Hocam saçların pek kötü durumda değil hafif stratejik saç kesimiyle öne doğru tarayarakta iyi görüntü sağlarsın diye düşünüyorum,ben olsam finans kullanır yola devam ederdim bi süre bu saçla belki gelişirdi ya da ilaç istemiyorum diosan dökülmenin durduğuna %100 emin olman lazım o da zor mesela ben aktif olarak minox ya da proscar kullandığım dönemlerde ciddi şakak-ön çizgi gerilemeleri yaşadım
  • Yaşınız 31

Arabatutkunu

• Full Member
« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2022, 13:53:43 »
Hocam saçların pek kötü durumda değil hafif stratejik saç kesimiyle öne doğru tarayarakta iyi görüntü sağlarsın diye düşünüyorum,ben olsam finans kullanır yola devam ederdim bi süre bu saçla belki gelişirdi ya da ilaç istemiyorum diosan dökülmenin durduğuna %100 emin olman lazım o da zor mesela ben aktif olarak minox ya da proscar kullandığım dönemlerde ciddi şakak-ön çizgi gerilemeleri yaşadım
Dokulmem decam ediyor.
Norwood 6 olurum ben bu kesin ama 10 sene mi surer daha mi fazla bilemem tabi.

2 carem var.
Ya ilac kullanir cinsellikteb vazgecerim sacim olur.
Ya da 2 ekim yaptirmam gerekiyor.
Once on ve tépe bolgesine.
Vertex ve tepeler cok acildiginda buraya da 2.ekim

Beni uzen sey ektirdikten sonra diger saclarimin vertexin ve tepelerin azalmasi.

Ilac kullanmayinca 2.ekim mecburi olacak veya tepe vertex dokulence belki.2. Ekim dusunmem onler yeter diyerek.bu da olabilir.

Peki ilac kullandigin halde gerileme yasadigini soylemissin.yuzde 100 durmamis yani dokulme.
Bu da ilac kullanmamak icin bir sebep benkm.icin.

Facebook Twitter Instagram