İlk ekimimi burda yapmıştım, nerde ekim yaptırmamam konusunda 2. Ekimim öncesi büyük tecrübe olmuştu benim için. Tabi aradan yıllar geçti, kendilerini geliştirmişlerdir umarım. İnşallah sonucunuz çok güzel olur hocam, hayırlı olsun bu arada.
Teşekkür ederim. Bu merkezde ekim yaptırıp memnun kalan biri olsada bana moral olsa. Aslında arkadaşım ekim yaptırıp memnun kalmıştı. Ben de o yüzden tercih ettim. Ama benim sıkıntım bu da değil.
Ekimden hemen sonra ilk aynaya baktığımda o kadar zahmete ön tarafa ekilmiş ve sonucu olumluda olsa beni mutlu etmeyecek bir avuç alanı doldurmayan saç için girdiğime inanamadım. Saç ektirmek çok zahmetli bir süreç olduğu kadar sağlam psikoloji de gerektiriyor. Zahmeti ayrı, psikolojik etkileri ayrıca yordu beni 40. Günde. Ayrıca tebrik ediyorum sizi.3 ekim süreci geçirmişsiniz. Sonucunuzda iyi görünüyor.
Size sormak istediğim bişey var. 3 ekim tecrübesine sahip olduğunuz için vereceğiniz cevap benim için çok değerli.
Dökülmeleri çoğu %90 nı L ve J şeklinde kırık gibi sökülen saç sayısı çok az. Bu da beni çok tedirgin ediyor. Bu durum sonucun olumsuz olacağını gösterir mi?