Gönderen Konu: Emphair (Anadolu hastanesi) Ataşehir 06.04.2022 saç ekimi 3690 greft yaş 33  (Okunma sayısı 2602 defa)

volkanay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. Ağrı eşiğim yüksek olduğu için çok ağrı olmadı ben de. Ağrısız basınçlı püskürtme ile anestezi yapılıyor çoğu merkezde ilk olarak. Sonrasında iğneler ile devam ediliyor anesteziye. O iğneleri hissedersiniz bir miktar. Alım ve ekim işlemlerinde doğal olarak çok Ağrı olmaması gerekir. Bende olmadı.

Achilles

• Full Member
Teşekkür ederim hocam ektirmekok istiyorum fakt iğne fobim var korkutuyor beni.
  • Ekim Tarihi: 29.04.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL klinik
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Aktif kök hücre ,prospecia,booster saç bakım seti.

volkanay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Normal çünkü saç yönleri dik ve ön çizgi olumsuz
Kısaca araştırmadan saç ekim merkezi seçersen bunlar normal durumlar kardeşim.
Hintel hocam benim hikayem biraz farklı. Prp için gitmiştim hastaneye işler bir anda ekime döndü. İşlerden güçlerden de çok araştırma fırsatım olmamasına rağmen ekimden 1 hafta öncesinde keşfetmiştim bu siteyi. Sitede arama yaptığımda Anadolu hastanesi olarak çok sonuç görememiştim. Ekim merkezlerinin hastane odalarını kiraladıklarını ekimden sonra öğrendim. Saç ekiminin başarılı olması için teknik ve ekipman kadar bilgi, tecrübe ve yapılan işe verilen değerin etken olduğunu gördüm. Ekim sonucu yetersiz ve donör yeterli olması halinde 2. ekim için bir kaç yer belirledim yapılan paylaşımlar sonucunda. Daha öncede belirttiğim gibi olumlu ve olumsuz tüm yönleri ile süreci paylaşarak ekim yaptırmayı düşünen arkadaşların doğru karar vermelerine yardımcı olmak istiyorum. Teşekkürler hintel hocam. Yorumunuz benim için çok değerli.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2022, 22:01:05 Gönderen: volkanay »

volkanay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
biraz dik ekmişler evet ama saçlar çıkınca kendi saçlarının arasından çok sırıtmaz bence .
yalnız benim anlamadığım ekim öncesi durumun kötü değilmiş saç ektirmekle sanki acele etmişsin tedavi ile toparlayabilecek saçların varmış.
İnşallah kendi saçlarımı koruyabilirsem ve dediğiniz gibi olursa çok sevinirim. Saçlarımda homojen dökülme ve minyatürleşme var. Biraz plansız ve ani bir karar ile ekim yaptırdım. Forumda çok iyi saç ekim sonuçları var ama öncesinde medikal tedavi dediğiniz gibi denenebilirdi.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2022, 23:56:36 Gönderen: volkanay »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Anladım kardeşim hayırlısı olsun
Global Moderator

volkanay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün ekimin üzerinden tam 28 gün geçti. Akşam saç bakım serumu sıkıp, mesaj yaptığımda fotoğraftaki gibi saçlar geldi elime. J şeklinde, U şeklinde  ve I şeklinde olup çoğu köklü gibi.  Acayip moralim bozuldu. Ne önerirsiniz acaba. Bu saatten sonra yapabileceğim bişey var mı?

Milliniyon

• Yeni üye
  • *
Hocam merhaba, ben de sizin gibi EMPHAİR'ın anadolu yakasında bulunan yerine saç ektirmek istiyordum. sizin konunuz benim için çok değerli. Yıl sonuna kadar sizin sürecinizi takip edeceğim. Sizin saçlarınız karar vermemde çok etkili olacak.

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Normal çünkü saç yönleri dik ve ön çizgi olumsuz
Kısaca araştırmadan saç ekim merkezi seçersen bunlar normal durumlar kardeşim.
+1

volkanay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhaba, ben de sizin gibi EMPHAİR'ın anadolu yakasında bulunan yerine saç ektirmek istiyordum. sizin konunuz benim için çok değerli. Yıl sonuna kadar sizin sürecinizi takip edeceğim. Sizin saçlarınız karar vermemde çok etkili olacak.
Merhaba
Paylaşım yapacağım. Kesinlikle araştırmanızı sağlam yapıp karar verin.

emekli kel

• Hero Member
 merkezin ekimlerine baktım ön çizgide biraz farklı calısıyorlar tabi şu an bişi belli değil saçlar gidicek sonra gelicek surec sonu umarım yuzunu guldurur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekimimi burda yapmıştım, nerde ekim yaptırmamam konusunda 2. Ekimim öncesi büyük tecrübe olmuştu benim için. Tabi aradan yıllar geçti, kendilerini geliştirmişlerdir umarım. İnşallah sonucunuz çok güzel olur hocam, hayırlı olsun bu arada.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

volkanay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekimimi burda yapmıştım, nerde ekim yaptırmamam konusunda 2. Ekimim öncesi büyük tecrübe olmuştu benim için. Tabi aradan yıllar geçti, kendilerini geliştirmişlerdir umarım. İnşallah sonucunuz çok güzel olur hocam, hayırlı olsun bu arada.

Teşekkür ederim. Bu merkezde ekim yaptırıp memnun kalan biri olsada bana moral olsa. Aslında arkadaşım ekim yaptırıp memnun kalmıştı. Ben de o yüzden tercih ettim. Ama benim sıkıntım bu da değil.
 Ekimden hemen sonra ilk aynaya baktığımda o kadar zahmete ön tarafa ekilmiş ve sonucu olumluda olsa beni mutlu etmeyecek bir avuç alanı doldurmayan saç için girdiğime inanamadım. Saç ektirmek çok zahmetli bir süreç olduğu kadar sağlam psikoloji de gerektiriyor. Zahmeti ayrı, psikolojik etkileri ayrıca yordu beni 40. Günde. Ayrıca tebrik ediyorum sizi.3 ekim süreci geçirmişsiniz. Sonucunuzda iyi görünüyor.  |-nazarboncugu-|
Size sormak istediğim bişey var. 3 ekim tecrübesine sahip olduğunuz için vereceğiniz cevap benim için çok değerli.
Dökülmeleri çoğu %90 nı L ve J şeklinde kırık gibi sökülen saç sayısı çok az. Bu da beni çok tedirgin ediyor. Bu durum sonucun olumsuz olacağını gösterir mi?

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim. Bu merkezde ekim yaptırıp memnun kalan biri olsada bana moral olsa. Aslında arkadaşım ekim yaptırıp memnun kalmıştı. Ben de o yüzden tercih ettim. Ama benim sıkıntım bu da değil.
 Ekimden hemen sonra ilk aynaya baktığımda o kadar zahmete ön tarafa ekilmiş ve sonucu olumluda olsa beni mutlu etmeyecek bir avuç alanı doldurmayan saç için girdiğime inanamadım. Saç ektirmek çok zahmetli bir süreç olduğu kadar sağlam psikoloji de gerektiriyor. Zahmeti ayrı, psikolojik etkileri ayrıca yordu beni 40. Günde. Ayrıca tebrik ediyorum sizi.3 ekim süreci geçirmişsiniz. Sonucunuzda iyi görünüyor.  |-nazarboncugu-|
Size sormak istediğim bişey var. 3 ekim tecrübesine sahip olduğunuz için vereceğiniz cevap benim için çok değerli.
Dökülmeleri çoğu %90 nı L ve J şeklinde kırık gibi sökülen saç sayısı çok az. Bu da beni çok tedirgin ediyor. Bu durum sonucun olumsuz olacağını gösterir mi?

Volkan hocam her ekim merkezinin iyi kötü sonuçları olabiliyor, umarım sizinkisi iyi örneğe girer :) bu süreçte insan herşeyi kafaya takabiliyor, inanın istesenizde bu saatten sonra kolay kolay zarar veremezsiniz greftlere. Dökülme şekli ise hiç önemli değil, bir anlam yüklemenize gerek yok. O konuyu hiç dert etmeyin :)
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

volkanay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Volkan hocam her ekim merkezinin iyi kötü sonuçları olabiliyor, umarım sizinkisi iyi örneğe girer :) bu süreçte insan herşeyi kafaya takabiliyor, inanın istesenizde bu saatten sonra kolay kolay zarar veremezsiniz greftlere. Dökülme şekli ise hiç önemli değil, bir anlam yüklemenize gerek yok. O konuyu hiç dert etmeyin :)
İnşallah bu kadar emek verip, zahmete katlanan herkesin sonucu iyi olur. zaten biraz daha takarsam olacağı varsa da olmayacak. Teşekkürler cevabınız terapi gibi geldi.

Kerimm34

• Hero Member

greftler kanallara yerleştirilirken kırılmalar yani eğilmeler olduğu için j şeklinde şok dökülme olduğu söyleniyor en güzeli kırılmadan ekimmiş ama bunu başaran çok az ekim merkezi var o yüzden çok dert etmeyin gene çıkar saçlar j şeklinde olması bir engel değil fakat çoklu gerftler tekliye dönme ihtimali j de daha fazla olduğu söyleniyor.

Facebook Twitter Instagram