Gönderen Konu: Gökhan Turanlıoğlu Güzellik Merkezi osmaniye kadirli  (Okunma sayısı 1311 defa)

Bekir Ceren

• Yeni üye
  • *
7 gün  önce ekim yaptırdım 3800 gref ekildi şuan sadece ense agrisi yaşıyorum uyumayı çok zorlatriyor tabiki.. birde ekilen bölgede yağlanma yadada sulanma gbi birsey bide hareketler hissediyorum jns kötü birsey olmuyor..  7 yıl önce ekim yaptırmak istemiştim saçım aşırı yağlı olduğundan ķışın yapalım kaybımız çok olur demişti ertelenmiştir simdi yaptırdim.  Foto paylaşıma izin verdiğim halde paylaşım yapılmadı aklımda da takılmadı deyil ama burdan paylaşma yapacgm ins bi sknti olmadan saçlarıma kavusurum

Bekir Ceren

• Yeni üye
  • *
Ynt: Gökhan Turanlıoğlu Güzellik Merkezi osmaniye kadirli
« Yanıtla #1 : 04 Mayıs 2022, 07:09:44 »
Evet arkadaşlar 35.  Gün ekilen ve bazı kendi saclarmda dökülmeler var asiri derecede ama heyet normal bi durum bakalm yenileri çıkana kadar sancılı süreç devam edecek

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2022, 12:56:31 »
 olan dokulmen için birsey kullanıyormusun finasterid kullanabilirsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2022, 13:02:54 »
Kendi saçların biraz şoka uğramış zamanla toparlar finasterid kullanıp ekime giriliyor sıklaştırma ekimi olunca..şuan kullanabilirsin ancak yan etkilerinj araştır dokktor kontrolünde alabilirsin

Facebook Twitter Instagram