Gönderen Konu: Kadın saç ekimi Kadir öz Essila Hair Center  (Okunma sayısı 3687 defa)

mr.emre

• Sr. Member
Ynt: Kadın saç ekimi Kadir öz Essila Hair Center
« Yanıtla #30 : 15 Nisan 2022, 11:11:48 »
İlk kez bu kadar fazla greftli bir kadın saç ekimi gördüm, inşallah güzel sonuç alırsınız. Doğum sonrası saç kaybı oluyor kadınlarda, eşimde de aynı sıkıntılar oldu kan değerlerinize baktırmış mıydınız?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 15 Nisan 2022, 14:27:43 »
Kadınlar için xpecia var kullanıyormusunuz?
Global Moderator

Toprak Özçürümez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 15 Nisan 2022, 17:06:38 »
Kadınlar için xpecia var kullanıyormusunuz?
Kadir öz hocamdam bakım seti satın aldım içinde vitamin hapıda var hapı ve şampuanı kullanıyorum diğerlarine yarın başlıyorum Hapı çok beğendim vucuda dinçlik veriyor Uykudan dinç uyanıyorum Aldığım set piyasada yok araştırdım Şimdi paylaşacağım

Toprak Özçürümez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 16 Nisan 2022, 20:23:47 »
Merhaba arkadaşlar bugün 10. gün itibariyle saçlarımı ovalayarak yıkadım kabukların çoğu döküldü bir kısmı kaldı

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 16 Nisan 2022, 22:08:36 »
Hayırlı olsun öncelikle. Kadınlarda saç dökülmesi biz erkeklere göre daha zor bir durum, bu nedenle umuyorum çok tatmin edici bir sonuç alırsınız. Attığınız fotoğraflara bakarak benim görüşüm dökülme tipiniz erkek tipi bir dökülme değil, kadınlarda oluşan saçın geneline etki eden saç dökülmesi yaşamışsınız. Belki medikal tedaviler de saçlarına olumlu etki edebilir. Priorin, aminexil bu tarz saç köklerini güçlendiren takviyelere göz atabilirsiniz. Umuyorum size vaad edilen rapunzel saçlarına süreç sonunda kavuşursunuz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Erdenay

• Full Member
« Yanıtla #35 : 16 Nisan 2022, 22:25:24 »
Ekim şimdilik çok başarılı gözüküyor. Umarım sonuçta öyle olur

Toprak Özçürümez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 17 Nisan 2022, 01:28:29 »
Hayırlı olsun öncelikle. Kadınlarda saç dökülmesi biz erkeklere göre daha zor bir durum, bu nedenle umuyorum çok tatmin edici bir sonuç alırsınız. Attığınız fotoğraflara bakarak benim görüşüm dökülme tipiniz erkek tipi bir dökülme değil, kadınlarda oluşan saçın geneline etki eden saç dökülmesi yaşamışsınız. Belki medikal tedaviler de saçlarına olumlu etki edebilir. Priorin, aminexil bu tarz saç köklerini güçlendiren takviyelere göz atabilirsiniz. Umuyorum size vaad edilen rapunzel saçlarına süreç sonunda kavuşursunuz.
çok bakımlar yaptım hiç biri işe yaramadı Kendimide her türlü sonuca hazırladım Çok gür çıkacak saçlarım diye kendime iddiam da olmadı flash Tv deki gibi ne çıkarsa bahtıma artık diyorum  Çıkanı Kar sayıyorum Hep hayalimdi RAPUNZEL in saçlarına kavuşmak 🙈 Kısmet artık  Kel kız olmayımda  Çakma RAPUNZEL e razıyım 🤣

Toprak Özçürümez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 17 Nisan 2022, 01:31:58 »
Ekim şimdilik çok başarılı gözüküyor. Umarım sonuçta öyle olur
İnşallah ya teşekkür ederim  🙏

Toprak Özçürümez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 20 Nisan 2022, 00:23:39 »
Bugün 15 gün fotoğrafları kabuk falan kalmadı dökülme oldumu anlamadım dökülme olacakmı bilgisi olan var mı Doktorun verdiği bakımları yapıyorum vitamin hap, şampuan, serum, yağ
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2022, 00:30:13 Gönderen: Toprak Özçürümez »

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 20 Nisan 2022, 00:59:55 »
Hanımefendi kabuk dökümü sırasında saçlarınız dökülmüyor, şok dökülme kabuk dökümünü takip eden en erken 10 - 15 gün içeriside başlıyor. Yani siz günlük yıkamalarınıza devam ederken ellerinize saçlar gelebilir ve bu süreç 2 ay süreyi de bulabilir. Belki de hiç dökülmeyebilirde. Genelde insanlarda 20 ila 30. günlerde şok dökülme hemen hemen sonuçlanıyor. Çokta süreci etkileyen bir durum değil. Tabi şok dökülme olmadan saçların kalması sizin açınızdan çok iyi olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kelmiyimneyim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 20 Nisan 2022, 01:22:33 »
onizuka eikichi hocamız durumu özetlemiş ama bende söylediklerine ufak bir ilave yapayım .bazı kişilerde şok dökülme olmadan süreç devam edebiliyor fakat bu oran ektiren kişilerin en fazla yüzde 2 sine denk gelir heralde .sizde bu şanslı grupta yer almadığınız takdirde şok dökülmeden nasibinizi alacaksınız  :)

Toprak Özçürümez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 20 Nisan 2022, 23:04:30 »
Hanımefendi kabuk dökümü sırasında saçlarınız dökülmüyor, şok dökülme kabuk dökümünü takip eden en erken 10 - 15 gün içeriside başlıyor. Yani siz günlük yıkamalarınıza devam ederken ellerinize saçlar gelebilir ve bu süreç 2 ay süreyi de bulabilir. Belki de hiç dökülmeyebilirde. Genelde insanlarda 20 ila 30. günlerde şok dökülme hemen hemen sonuçlanıyor. Çokta süreci etkileyen bir durum değil. Tabi şok dökülme olmadan saçların kalması sizin açınızdan çok iyi olur.
şok dökülme olmadan saçların kalması benim açıdan iyi olur derken  Dökülme olursa çıkmaz mı saçlar yeniden

Toprak Özçürümez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 20 Nisan 2022, 23:12:58 »
onizuka eikichi hocamız durumu özetlemiş ama bende söylediklerine ufak bir ilave yapayım .bazı kişilerde şok dökülme olmadan süreç devam edebiliyor fakat bu oran ektiren kişilerin en fazla yüzde 2 sine denk gelir heralde .sizde bu şanslı grupta yer almadığınız takdirde şok dökülmeden nasibinizi alacaksınız  :)
korkutmayın beni yahu nasibimi nasıl alacam kel mi kalacam Şok dökülmede saçlar çıkmıyor mu geri

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 20 Nisan 2022, 23:13:59 »
şok dökülme olmadan saçların kalması benim açıdan iyi olur derken  Dökülme olursa çıkmaz mı saçlar yeniden

Hayır tabii ki benim ekilen saçlarımdan 1 tel bile kalmadı ancak çok güzel çıktı saçlarım. Şok dökülme keyifli bir süreç değil ve yaşanmazsa saç ekim süreciniz daha konforlu geçer. Sonuçta ekilen saçların çıkması 3 ila 6. aylarda başlıyor. Şok dökülmeyi az yaşayıp bu süreci hiç yaşamayanlar var.

Toprak Özçürümez

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 21 Nisan 2022, 22:29:28 »
Hayır tabii ki benim ekilen saçlarımdan 1 tel bile kalmadı ancak çok güzel çıktı saçlarım. Şok dökülme keyifli bir süreç değil ve yaşanmazsa saç ekim süreciniz daha konforlu geçer. Sonuçta ekilen saçların çıkması 3 ila 6. aylarda başlıyor. Şok dökülmeyi az yaşayıp bu süreci hiç yaşamayanlar var.
teşekkür ederim aydınlatıcı oldu Napalım bekliyeceğiz geç olsun güç olmasın diyelim Hayırlı olsun saçlarınız

Facebook Twitter Instagram