Gönderen Konu: Proscar kullanıp saçı ve cildi daha kötüleşen var mı ?  (Okunma sayısı 3304 defa)

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Proscar kullanıp saçı ve cildi daha kötüleşen var mı ?
« Yanıtla #30 : 11 Nisan 2022, 00:49:10 »
Aslında baskılanan değerler kişinin dht duyarlılığı ile farklılık gösteriyor.Tamam ilaç herkeste %38 desekte adamın agresif dökülmesi varsa bunu tam oranda göremiyor.O yüzden %10'larda kalanlar var demek istedim.Daha açık konuşmam gerekirse sendeki verimlilik %38 fakat bir başkasında %10 verimlilik.Sonra diyor ki ilaç bende işe yaramadı ya da az etki gördüm.Xpecia mesela kiminde hakkatten işe yarıyor, kiminde yaramıyor.O kişi gidip fine başladığında ise sonuç alıyor.Buda şu demek oluyor baskılanan oran aynı olsada kafadaki dht saldırısı farklı oranı düşürüyor.

Diğer görüşe ise katılmıyorum.Dht zamanla saç folekülleri üzerindeki hakimiyetini kaybediyor.Dökülme durma dönemine giriyor.Ben o evreye kadar korumaya çalışıyorum ki savaştan sağ çıkanlar benim olsun.
Evet ben de onu demek istiyorum. Herkeste yaklaşık miktarda DHT baskılar ama herkeste aynı etkiyi göstermez.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 11 Nisan 2022, 01:53:17 »
 falanca filanca hastalığında dra gittin ilaç verdi.diyelim tek ilaç var. hastalığın hafifse ayağa kaldırır normalse ilerlemesini engeller ağırsa pek işe yaramaz.atarak konusuom tabi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 11 Nisan 2022, 13:57:24 »
Bu arada uzun süre Fin kullanımı sonucu saçları siyahlaşan var mı?

Benim saçlar daha siyahlaştı sanki

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 11 Nisan 2022, 14:34:17 »
 ilaçlar karartabilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 11 Nisan 2022, 17:48:39 »
Ben kumraldım sarıya doğru gidiyorum nedense

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 11 Nisan 2022, 17:49:48 »
 gunese maruz kalmış olabilirsin veya incelme artmış olabilir

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 11 Nisan 2022, 17:50:53 »
gunese maruz kalmış olabilirsin veya incelme artmış olabilir
Gözümün önüne gelen saçlardan bile fark ediyorum daha kalın olduğunu. Okul başlamasıyla daha çok güneş gördüm, belki o dediğin gibidir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 11 Nisan 2022, 22:47:23 »
 güneş açar

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 12 Nisan 2022, 00:52:24 »
dht bloklayan bir antiandrojen nasıl saçı daha fazla doküp yağlanma yapabilir? tamamen saçmalamışlar. onların dökülmeleri çok agresiftir.
peki sen nasıl emin konuşabiliyorsun bu kadar bencede sen saçmaliyon evet finasterid bazı kişilerde ters etki yapabiliyor örnek olarak ben çok sefer denedim 4 ay gibi her defasında saçlarım tüy gibi oluyor du birakimca düzeliyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 12 Nisan 2022, 01:28:58 »
 ilginç durum.ustunde durulması gerek

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 12 Nisan 2022, 05:05:57 »
peki sen nasıl emin konuşabiliyorsun bu kadar bencede sen saçmaliyon evet finasterid bazı kişilerde ters etki yapabiliyor örnek olarak ben çok sefer denedim 4 ay gibi her defasında saçlarım tüy gibi oluyor du birakimca düzeliyor
Sende başarısız olmuşsa kaldırılsın ilaç piyasadan. Ben de bırakıyorum yarın mavi suya başlıyorum sonra çim adam ekimi.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 16 Nisan 2022, 01:13:23 »
Sende başarısız olmuşsa kaldırılsın ilaç piyasadan. Ben de bırakıyorum yarın mavi suya başlıyorum sonra çim adam ekimi.
bana faydası olmuyor çok denedim kendimce rest ettim çok kötü yapıyor saçlarımı inan ama sende de böyle olacak diye birşey yok belki fayda eder.bubarada mavi serum bende çok düşünüyorum marka önerin var mı 😁

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 16 Nisan 2022, 01:46:23 »
bana faydası olmuyor çok denedim kendimce rest ettim çok kötü yapıyor saçlarımı inan ama sende de böyle olacak diye birşey yok belki fayda eder.bubarada mavi serum bende çok düşünüyorum marka önerin var mı 😁
Cidden daha kötü yapıyorsa bunun tek bir açıklaması olabilir.  Saçın ilginç bir şekilde Testosteron'a daha fazla duyarlı. DHT azalsa da Testosteron arttığı için dökülüyor. Topikal Spiro, Diane gibi testosteron baskılayan ilaçlar düşündün mü?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 16 Nisan 2022, 01:52:42 »
 kişi ne zaman dokulme agresifleşse ilaca basvurur dokulme agresifleşince kullanıyor biraz iyileşince bırakıyor olabilirmisin az ihtimal ama.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 28 Nisan 2022, 15:27:06 »
4 aydayim kendimi ilk defa böyle çok seyrek görüyorum sedding dönemi kalmadı ilaç etki etmiyor bazı kişilere bnce görüşüm bu bende bırakıyorum ilacı

Facebook Twitter Instagram