Saç Ekimi Sonuçları
Aslında baskılanan değerler kişinin dht duyarlılığı ile farklılık gösteriyor.Tamam ilaç herkeste %38 desekte adamın agresif dökülmesi varsa bunu tam oranda göremiyor.O yüzden %10'larda kalanlar var demek istedim.Daha açık konuşmam gerekirse sendeki verimlilik %38 fakat bir başkasında %10 verimlilik.Sonra diyor ki ilaç bende işe yaramadı ya da az etki gördüm.Xpecia mesela kiminde hakkatten işe yarıyor, kiminde yaramıyor.O kişi gidip fine başladığında ise sonuç alıyor.Buda şu demek oluyor baskılanan oran aynı olsada kafadaki dht saldırısı farklı oranı düşürüyor.Diğer görüşe ise katılmıyorum.Dht zamanla saç folekülleri üzerindeki hakimiyetini kaybediyor.Dökülme durma dönemine giriyor.Ben o evreye kadar korumaya çalışıyorum ki savaştan sağ çıkanlar benim olsun.
gunese maruz kalmış olabilirsin veya incelme artmış olabilir
dht bloklayan bir antiandrojen nasıl saçı daha fazla doküp yağlanma yapabilir? tamamen saçmalamışlar. onların dökülmeleri çok agresiftir.
peki sen nasıl emin konuşabiliyorsun bu kadar bencede sen saçmaliyon evet finasterid bazı kişilerde ters etki yapabiliyor örnek olarak ben çok sefer denedim 4 ay gibi her defasında saçlarım tüy gibi oluyor du birakimca düzeliyor
Sende başarısız olmuşsa kaldırılsın ilaç piyasadan. Ben de bırakıyorum yarın mavi suya başlıyorum sonra çim adam ekimi.
bana faydası olmuyor çok denedim kendimce rest ettim çok kötü yapıyor saçlarımı inan ama sende de böyle olacak diye birşey yok belki fayda eder.bubarada mavi serum bende çok düşünüyorum marka önerin var mı 😁