Gönderen Konu: Proscar kullanıp saçı ve cildi daha kötüleşen var mı ?  (Okunma sayısı 3303 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Proscar kullanıp saçı ve cildi daha kötüleşen var mı ?
« Yanıtla #15 : 10 Nisan 2022, 00:33:28 »
 ilaç bir kere dhtyi saçlı deride yüzde 40 baskılıyor.agresif dokulmede etkisi yuzde 40 normal ve zayıf dokulmedede yuzde 40.agresif dokulme seni  1 senede kel bırakcaksa bu ilaçla 1.5 seneye yakın zamanda kel kalırsın.saçının daha çok dokulduğunu sanan kullanmasa yüzde 40 daha fazla kayıp vericekti

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 10 Nisan 2022, 02:27:10 »
ilaç bir kere dhtyi saçlı deride yüzde 40 baskılıyor.agresif dokulmede etkisi yuzde 40 normal ve zayıf dokulmedede yuzde 40.agresif dokulme seni  1 senede kel bırakcaksa bu ilaçla 1.5 seneye yakın zamanda kel kalırsın.saçının daha çok dokulduğunu sanan kullanmasa yüzde 40 daha fazla kayıp vericekti
Hocam kabaca bile olsa bahsettiğin şekilde bi orantı olacağını sanmıyorum ben,şöyle olsa belki mantıklı insanın günde 100 saçı dökülcekse 60 dökülür,ya da atıyorum yılda 1000 gidecekse 600 gider dese biri bende öyle oluyor hadi ona tamam deriz de şakak-ön çizgi açılmasını neye dayandırcaz? Zaten belli dönemde azar azar açılan şakak hala aynı periyotlarda aynı seviyelerde gidiyosa ilaç gene de işe yarıyor diyemeyiz..bence bu konuda tıp ta çoğu şeyi net aydınlatamıyor,hep varsayımlarla gidiyoruz..adam diyor proscarla 10 sene saçımı korudum,biliyor mu kullanmasa nolcak? Benim kuzen 19 yaşında nw3 oldu hiçbişey kullanmadı ama 13 senedir nw3 proscar kullansa herkes proscar korudu varsayardı bence proscar koruyor diyenlerin ciddi kısmı bu gruptan.
  • Yaşınız 31

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Nisan 2022, 03:30:49 »
Hocam kabaca bile olsa bahsettiğin şekilde bi orantı olacağını sanmıyorum ben,şöyle olsa belki mantıklı insanın günde 100 saçı dökülcekse 60 dökülür,ya da atıyorum yılda 1000 gidecekse 600 gider dese biri bende öyle oluyor hadi ona tamam deriz de şakak-ön çizgi açılmasını neye dayandırcaz? Zaten belli dönemde azar azar açılan şakak hala aynı periyotlarda aynı seviyelerde gidiyosa ilaç gene de işe yarıyor diyemeyiz..bence bu konuda tıp ta çoğu şeyi net aydınlatamıyor,hep varsayımlarla gidiyoruz..adam diyor proscarla 10 sene saçımı korudum,biliyor mu kullanmasa nolcak? Benim kuzen 19 yaşında nw3 oldu hiçbişey kullanmadı ama 13 senedir nw3 proscar kullansa herkes proscar korudu varsayardı bence proscar koruyor diyenlerin ciddi kısmı bu gruptan.
Aga yaşayan birinin saç seyrinin iyiye gitme olasılığı yoktur. Periyodik olarak incele incele açılarak kelleşir deri.  Nw 3 birisinin hiç müdahale etmeden 10 sene sonra da nw3 kaldığını hiçbir yerde görmedim. Öyle ki saçın androjen duyarlılığı azalmıyor, androjen azalmıyor. Bu dökülme niye dursun veya yavaşlasın kendiliğinden?
Bu ilacın fonksiyonu Dht azaltmak, Dht de Aga'nın birincil sebebi. Teorik olarak kullanan herkeste kesinlikle olumlu bir etki bırakması gerekiyor. Araştırılması gereken konu neden herkeste işe yaramıyor? olmalıyken işe yaradığını söyleyenleri incelemen subjektif bir bakış açısı.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2022, 03:45:53 »
benim cocukken 2 tutam kel gibi saçı olup 30 sene sonra halen koruyan arkadaslarım var .urunlerden birhaberler.kodlanmış genetik giriyor devreye.
şakaklar zaten dhtye çok dayanıksız .önler dayanıksız hele şakaklar.orayı yuzde yuz baskılarsan korursun.bununda imkanı yok.dutastaride 0.5 mg yüzde 55 baskılarken .5 mg 82 baskılıyor finasterid 38.eğer kodlanmış genetik dokulmen agresifse yuzde 99 baskılasan o agresiflikle yuzde 1 o dayanıksız olan şakakları alır goturur.2 yontem var saç kokunu hormona karsı guclu hale getirmek ve hormonu baskılamak.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 10 Nisan 2022, 03:47:44 »
Aga yaşayan birinin saç seyrinin iyiye gitme olasılığı yoktur. Periyodik olarak incele incele açılarak kelleşir deri.  Nw 3 birisinin hiç müdahale etmeden 10 sene sonra da nw3 kaldığını hiçbir yerde görmedim. Öyle ki saçın androjen duyarlılığı azalmıyor, androjen azalmıyor. Bu dökülme niye dursun veya yavaşlasın kendiliğinden?
Bu ilacın fonksiyonu Dht azaltmak, Dht de Aga'nın birincil sebebi. Teorik olarak kullanan herkeste kesinlikle olumlu bir etki bırakması gerekiyor. Araştırılması gereken konu neden herkeste işe yaramıyor? olmalıyken işe yaradığını söyleyenleri incelemen subjektif bir bakış açısı.
herkeste işe yarayıp yaramamsı kodlanmış genetik dokulmenin agresifliğinle bağlı.düşün bir hasta ama kurtuluyor diğeri ölüyor.sadece bunye bakım meselesi değil hastalığın agresifliğinede bağlı.kodlanmış genetilk dokulmemiz agresifse ayvayı yedik demektir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Nisan 2022, 03:52:50 »
Hocam işte onu anlatmaya çalışıyorum, teorik olarak deniyor ama teori ne derece doğru.ya oranlar doğru değil ya tek gerçek etken dht değil vs vs bişey var yani..aynen dediğim gibi ben daha nw2 değilken adam nw3 oldu ama şimdi benden 2 kat fazla saçı var..diğer kuzen ünide nw2-3 arası bişey oldu geniş alınlı 40 yaşında hala öyle ki ilaç kullansalar kesin haberim olur ki proscar desen rent a car firması falan sanarlar ciddiyim ki saçı dökülen herkes nw 7 mi oluyor? Kimisi nw3 ölüyo kimi nw 5 ölüyo vs.bu işin ispatı saç çıkarmakta,saç çıkaracak ve dolgunlaştıracaksın ki 
mantıken; DHT varken beslenemeyen saç şimdi DHT yoksa artık beslenmesinin önünde engel yok demekki ve gelişme devam edecek..ama kaç kişide net saç çıkıyor ki? Niye çıkmıyor diyorsun e o defansif olanı korur deniyor,olanı da korumayınca agresif deniyor hocam 5,6 ayda azar azar giden şakağın agresifliği mi olur? Agresif dediğin dökülme hiç durmaz 3 4 yıla komple kel olur .yani benim düşüncem bu en azından.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2022, 03:58:23 »
 agresif dokulme hız kesebilir sonra yeniden kudurabilir veya sabitte kalabilir.kodlanmış genetik dokulme ile alakalı bu.bir futbol takımı 90 dk saldırcak diye bişi yok maçın 20 dksı saldırabilir sonra aralıklarla veya saldırmaz yada kondisyon çok iyidir 90 dk saldırır.bu kodlanmış genetik dokulmenin agresifliği ile alakalı

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 10 Nisan 2022, 04:13:52 »
Hocam işte onu demeye çalışıyorum hani hep diyoruz ya fin %40  blokluyo dut %68 (vs neyse) ,yarılanma ömrü,dht telogen bilimsel tezler,makaler,mekanizmalar vs vs bi yerde işin içinden çıkılmayınca iş kız halaya çeker oğlan dayıya mottosuna bağlanıp geçiliyo hadi tıp şöyle bişey dese agresif dökülmelerde vücuttaki DHT oranı agresif olmayana göre sallıyorum %500 artıyor birazı bloklansa da kalan kurtarmıyo vs biz de desek bilim doğrudur..yani genetik aktarım dediğimiz şey somut olarak DHT sadece burda..yani olay nedir tam olarak ben de bilmiyorum ama çoğu kişinin yanlış bildiğini ve ilacı boşuna kullanma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 10 Nisan 2022, 04:30:27 »
 yut hapı işe yarıyorsa senin doğrundur işe yaramıyorsa yanlıştır.dandik urunler var bakıyorsun bazılarında mucize şekilde işe yarıyor.kimde neyin yarayacağı belli olmuyor.saç işi feleğim cemberini barındıran bir iş.dht dısında son yıllar yapılan arastırmalara gore farklı bir hormonun fazla salgılanmasından dolayı saç dokulmesi oluyor diyende var zamanla değişen kafa tası asıl sorun diyen profta var.karman çorman bir iş.

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 10 Nisan 2022, 04:52:23 »
Genetik dökülmeyi önleyemezsiniz zaten.Bizler sadece barajın önüne engeller koyuyoruz.Genleriniz önceden planlanmış şekli oluşturmak için ayarlanmış.Süreç yavaşlıyor fakat durmuyor.Tedavi ile tersine çevirenlerinde saçlarıda aslında arka planda hala gerilemeye devam ediyor.Finansteridin bünyeden bünyeye etkileri değişiklik gösteriyor.Bazılarında %38 baskılıyordur bazılarında %10 bile değildir.O kişinin agresif dökülmesiyle alakalı bir durum.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 10 Nisan 2022, 05:05:39 »
Hocam işte onu anlatmaya çalışıyorum, teorik olarak deniyor ama teori ne derece doğru.ya oranlar doğru değil ya tek gerçek etken dht değil vs vs bişey var yani..aynen dediğim gibi ben daha nw2 değilken adam nw3 oldu ama şimdi benden 2 kat fazla saçı var..diğer kuzen ünide nw2-3 arası bişey oldu geniş alınlı 40 yaşında hala öyle ki ilaç kullansalar kesin haberim olur ki proscar desen rent a car firması falan sanarlar ciddiyim ki saçı dökülen herkes nw 7 mi oluyor? Kimisi nw3 ölüyo kimi nw 5 ölüyo vs.bu işin ispatı saç çıkarmakta,saç çıkaracak ve dolgunlaştıracaksın ki 
mantıken; DHT varken beslenemeyen saç şimdi DHT yoksa artık beslenmesinin önünde engel yok demekki ve gelişme devam edecek..ama kaç kişide net saç çıkıyor ki? Niye çıkmıyor diyorsun e o defansif olanı korur deniyor,olanı da korumayınca agresif deniyor hocam 5,6 ayda azar azar giden şakağın agresifliği mi olur? Agresif dediğin dökülme hiç durmaz 3 4 yıla komple kel olur .yani benim düşüncem bu en azından.
Teorik sözcüğünü yanlış yorumluyorsun.  Isınan suyun hacminin artacağı teorik bir bilgidir. Suyu ocakta ısıtıp gözlemlemek pratiktir. Yani hacmi artacaktır demek için  pratiğe ihtiyaç yoktur.
Ben dökülme herkeste aynı hızda seyreder demedim. Ama lineer bir hızı mutlaka vardır. Şahıslar arası kıyaslama yanlış. ek gerçek etken dht değil demişsin. Ne peki? 2 ila 10 kat daha etkisiz diğer androjen hormonlar mı? Bir erkeğin kel olmasının sebebi androjen duyarlılığıdır. Bunda da en aktif rol oynayan hormon Dht'dir. Bu  sirkenin formülü kadar mutlak , bilimsel bir gerçek. İstediğin kaynaktan araştır.
Evet bir insan nw2 oldu diye 5-10 sene sonra nw7 olacak diye bir şart yok. Ancak mutlaka bir gerileme olmak zorunda. Hadi erkek tipi dökülmeyi geçtim sırf yaşlanma sebepli saçları dökülüyor insanların. O dediğin yüksek olasılıkla gözlem yanılgısı. Ve dediğini doğru kabul etsek bile tümevarım uygulayamayız. Ezici çoğunluk saçlarını hiçbir şey yapmadan koruyamıyor. Yabancı forumlarda gezin biraz, insanların hikayelerini oku.
 Androjen duyarlılığı kalıtımsal bir faktör olduğu için insanın akıbetini anlaması çok zor bir olay değil. Tüm dayılarım en az 20 senedir kelken, amcalarım ve babam 20 senedir en az nw4-5 iken benim müdahele etmeden bu oranın üstünde kalmam tek kelimeyle imkansız. Yani kullandıklarım sonucu uzun vadede nw3'den geriye düşmezsem ilacın başarısı kesindir.
Üzgünüm ama bakış açın çok basit. İnsanların yıllarca deli gibi saçı dökülüyor ne tesadüfse ilaç kullandıktan 3-4 ay sonra mı düzelesi geliyor?

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 10 Nisan 2022, 05:31:22 »
Genetik dökülmeyi önleyemezsiniz zaten.Bizler sadece barajın önüne engeller koyuyoruz.Genleriniz önceden planlanmış şekli oluşturmak için ayarlanmış.Süreç yavaşlıyor fakat durmuyor.Tedavi ile tersine çevirenlerinde saçlarıda aslında arka planda hala gerilemeye devam ediyor.Finansteridin bünyeden bünyeye etkileri değişiklik gösteriyor.Bazılarında %38 baskılıyordur bazılarında %10 bile değildir.O kişinin agresif dökülmesiyle alakalı bir durum.
Herkeste yaklaşık değerlerde baskılanıyor. Yapılan deneyleri incele.
Açıkçası ben bu ilacın herkes için faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu ilacın işe yaradığını anlamak kolay.
+ Saç kalitesinde artış, yağlanmada azalma.
+ Dökülmede azalma
+ Yeni çıkan saçlar
Bu üç durum da ilacın kullanıldığı aralıkta tesadüf diyemeyeceğimiz kadar spesifik.
İlacın işe yaramadığını anlamak zor.  1 yıl sonra nw4 olacak olan nw2 adam nw3 oldu diye ilacı çöpe atıyor.
Veya bazıları daha etki süresi gelmeden bırakıyor.
Bir insan ilacın etki etmediğini nasıl kanıtlayabilir? Asla kanıtlayamaz. Çünkü kullanmasaydı saçlarının hali ne olacaktı bilemez. Ama olumlu etki gördüğünü söyleyen çok yüksek olasılıkla haklıdır. Saçlarımız bir bakıma entropiye yenik düşüyor. Düzenden kaosa evriliyor. Bu evrilişte duraklama görmek mücadele etmeden mümkün değil.
Erkeklerin 20-40 yaş aralığında Dht seviyelerinde önemli bir değişim olmuyor. Peki neden dökülme tüm hızıyla devam ediyor? 20 yaşında 10 dhtye rağmen ayakta duran saç 40 yaşında neden yıkılıyor? Çünkü saç folikülleri yaşlanma dolayısıyla o 10 dhtye daha fazla duyarlı, savunmasız oluyor.
Aslında ilaç etki kaybetmiyor. İnsanlar zayıflıyor, yaşlanıyor.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 10 Nisan 2022, 05:35:05 »
Bence insanlar evrimlesiyor ve kellesiyor 100 200 seneki insan irki kel olucak sacsiz olucak
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

titanic5

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 10 Nisan 2022, 20:57:53 »
Uzun süredir Fin kullanıyorum. O değil de benim artık saçı yıkayıp şampuanlarken bile hiç saçım dökülmüyor
Eski şampuanımdada elime hiç saç gelmezdi ve yine aynı şekilde ortalama 2 aydır kullandığım Bioxcin Siyah Sarımsaklı Şampuandada saç gelmiyor hiç banyoda
Bakalım yakında Losyon'da nasıl olacak. Eskiden saçıma losyon sürdüğümde elim hep saç olurdu bakalım şimdi ne olacak

Bir ara kan testi yaptırmıştım ve doktor sorun yok demişti. Lakin Fin'e yönelik kan testi yaptırmadım. Bunu bir ara düşünüyorum bakalım Endokrinoloji bölümünde yaptırmayı

Tek soru işareti sperm. Bu aralar biraz azalttım mast. ama bunu yani spermin yoğunluğunu anlayabilmek için düzenli olarak uzun süre ara vermem lazım sanırım. Kilo da var zaten ve diyet yapıyorum
Ama sperm testi yaptırmayı düşünmüyorum hastanede. Sadece kan testi yaptırırım sanırım
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2022, 21:05:21 Gönderen: Pier »

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 10 Nisan 2022, 21:33:31 »
Herkeste yaklaşık değerlerde baskılanıyor. Yapılan deneyleri incele.
Açıkçası ben bu ilacın herkes için faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu ilacın işe yaradığını anlamak kolay.
+ Saç kalitesinde artış, yağlanmada azalma.
+ Dökülmede azalma
+ Yeni çıkan saçlar
Bu üç durum da ilacın kullanıldığı aralıkta tesadüf diyemeyeceğimiz kadar spesifik.
İlacın işe yaramadığını anlamak zor.  1 yıl sonra nw4 olacak olan nw2 adam nw3 oldu diye ilacı çöpe atıyor.
Veya bazıları daha etki süresi gelmeden bırakıyor.
Bir insan ilacın etki etmediğini nasıl kanıtlayabilir? Asla kanıtlayamaz. Çünkü kullanmasaydı saçlarının hali ne olacaktı bilemez. Ama olumlu etki gördüğünü söyleyen çok yüksek olasılıkla haklıdır. Saçlarımız bir bakıma entropiye yenik düşüyor. Düzenden kaosa evriliyor. Bu evrilişte duraklama görmek mücadele etmeden mümkün değil.
Erkeklerin 20-40 yaş aralığında Dht seviyelerinde önemli bir değişim olmuyor. Peki neden dökülme tüm hızıyla devam ediyor? 20 yaşında 10 dhtye rağmen ayakta duran saç 40 yaşında neden yıkılıyor? Çünkü saç folikülleri yaşlanma dolayısıyla o 10 dhtye daha fazla duyarlı, savunmasız oluyor.
Aslında ilaç etki kaybetmiyor. İnsanlar zayıflıyor, yaşlanıyor.

Aslında baskılanan değerler kişinin dht duyarlılığı ile farklılık gösteriyor.Tamam ilaç herkeste %38 desekte adamın agresif dökülmesi varsa bunu tam oranda göremiyor.O yüzden %10'larda kalanlar var demek istedim.Daha açık konuşmam gerekirse sendeki verimlilik %38 fakat bir başkasında %10 verimlilik.Sonra diyor ki ilaç bende işe yaramadı ya da az etki gördüm.Xpecia mesela kiminde hakkatten işe yarıyor, kiminde yaramıyor.O kişi gidip fine başladığında ise sonuç alıyor.Buda şu demek oluyor baskılanan oran aynı olsada kafadaki dht saldırısı farklı oranı düşürüyor.

Diğer görüşe ise katılmıyorum.Dht zamanla saç folekülleri üzerindeki hakimiyetini kaybediyor.Dökülme durma dönemine giriyor.Ben o evreye kadar korumaya çalışıyorum ki savaştan sağ çıkanlar benim olsun.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Facebook Twitter Instagram