Saç Ekimi Sonuçları
Herkese merhabalar arkadaşlar saç ekiminden 1 ay snra falan yazlık ince bir bere takmak zararlı mı? Ekim yapılan yere değdirmeyecek şekilde ince kumaşlı bere takılabilir mi dışarı çıkıldığında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
Takılabilir ben kendim şapka tercih ediyorum şuan ama
Her dışarı çıktığında takıyor musun ? Dışarıda kaldığın süre boyunca mesela
Kabuk dökümü sonrası işe giderken çıkarken ya da gezmeye falan giderken takıyorum 2 ay kullanacağım arada çıkartıyorum 15 dkda bir..biri vardı burada can kurtaran olarak çalışıyordu hep şapka taktı ama gene saçı çıktı
Ben de genel olarak 2. Aydan sonra kullanmayı düşünüyorum şok dökülme bitince saçlar çıkana kadar teşekkür ederim yorum için 😊
1 ay sonra sıcaktan bere takabilir misin tartışılır ama ille de takcam diyorsanız takabilirsiniz.
Rica ederim şapka daha iyi az kullanın güneşten korunmak için kullansanız bile terlemesin arada çıkartın[/quoteYok terleme yaptığını hissettiğim an çıkarırım:)
Saç ekimi sonrası bere kullanımı 1 ay sonra takarsın ama 1 saatte 1 çıkar saçlar hava alsın zaten yaz geliyor bere şu an takacağın bir durum yok
Teşekkürler hintell hocam bere ya da şapkayı şok dökülmenin kötü görüntüsü yüzünden sordum saçlar çıkana kadar öyle gezmemk için
Gez bir şey olmaz kafana takmazsın o zaman saç ekimi yaptırmadan önce bunları dert ediyor insan yaptırdıktan sonra öylr hassas oluyor ki umrunda olmaz