Saç Ekimi Sonuçları
tam 4 ay olmuş sanırım, bundan sonra 1 ay 1.5 ay yoğun atak olması lazım çünkü ön bölge ,,, genelde ön bölge ekimleri istisnalar hariç 6 ayda çok fark yaratıyor şuan normal geldi bana sürecin
x pecia kullanabilirsin yada biotin onun harici perfectil tablet var ama biraz pahallı x pecia ile aynı içerik sayılır.finasterid konusunda ben olumsuz bakanlardanım .bu konuda saç eken hocaları değil ürolog görüşlerini baz alıyorum.o yüzden sen bilirsin erkan hocaya sor finasteridi
Kuzen bence hiç kullanma bende bırakıyorum yan etki yapıyor yaa bilmiyorum bende mi oluyor anlamadım bu ilaçlar bende yan etkisi çok oluyor bırakacak isen hiç bulaşma ben karar verdim gittiği yere kadar bir daha ektiririm yapacak birşey Yok
Alıntı yapılan: hazar - 15 Ocak 2018, 00:40:13Kuzen bence hiç kullanma bende bırakıyorum yan etki yapıyor yaa bilmiyorum bende mi oluyor anlamadım bu ilaçlar bende yan etkisi çok oluyor bırakacak isen hiç bulaşma ben karar verdim gittiği yere kadar bir daha ektiririm yapacak birşey YokAynen kanka bende senin gibi dusunerek biraktim. Sende durumlar nasil
süreç ile alakalı saçlar cılız gözüküyor. arkadaşların da dediği gibi 6.ay civarı çok farklı olur. ben bu ekimin başarısız olması için bir sebep bulamıyorum. 1.saçlar çok kaliteli, 2.lokal bir ekim, 3. erkan demirsoy gibi usta eller tarafından yapılan operasyon. bu 3 hususu göz önünde bulundurursak mart gibi -efsane olmuş- yorumlarına hazırlayın kendinizi.
Martta bu saç patlat rahat ol kardeşim eken adam erkan demirsoy saç kaliten güzel bir sıkıntı çıkmaz sadece finans tam kullanmadığın için süreç yavaş ilerliyor
Direk gunes işığı altında boyle birşey çekebildim. Yorum yapila bilirmi?