Gönderen Konu: 3000 dolara kadar en iyi saç ekimi lütfen önerir misiniz?  (Okunma sayısı 3039 defa)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 3000 dolara kadar en iyi saç ekimi lütfen önerir misiniz?
« Yanıtla #15 : 05 Nisan 2022, 00:08:17 »
Şahin çelik
Asuman hn
Bence bütçe performans ve acikliginiza göre uygun seçim olur.yasiniz Ekim için ön numara bence...dökülme iyice yavaşlar bu yaşta...bana donorunuz de iyi gözüktü...saçlar dalgalı güzel bir kapaticilik yakalarsınız...yaş çok önemli bu açıklık 25 yaşında olsaydı...olumlu konuşmazdim...iyi sonuç almanız dileğiyle...

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 05 Nisan 2022, 18:32:17 »
Açıklığımız benzer durumda ama dizin donör alan bana oranla biraz daha zayıf görünüyor ben tek seansta ekim gerçekleştirdim Medeks te Konumu da inceleyebilirsiniz
Ama size 2 seans işlem yapılması gerekiyor

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 05 Nisan 2022, 18:32:34 »
Fiyat performans olarak bence çok üstün 

odis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 07 Nisan 2022, 09:42:55 »
Beyler, kararımı newlifemed olarak vermek üzereyim. Sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.
Asmed gerçekten çok pahalı. Ve newlifemed daha ilgili ve iletişime geçmek çok daha kolay.
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2022, 09:59:01 Gönderen: odis »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Nisan 2022, 19:25:46 »
Oyle bir merkez daha önce duymadım
Kaldı ki asmed düşünüp orası pahalı buraya gidicem diyorsun Asmed kalitesinde mi ki bunu dedin:)

Forumdasınız araştırma yapıyorsunuz ama hiç bilmediğimiz bir merkez seçiyorsunuz sonuçlarını takip etmeden forumda

Sizin durumunuz öyle herkesin ekip iyi sonuç alacağı bir saç değil bence bilindik başarısını kanıtlamış merkezleri seçin

Asmed
Serkan aygın
Şahinçelik
Asuman hair
Sibel ulaşan
Akl
Medeks
Vs gibi
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2022, 21:56:44 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 08 Nisan 2022, 19:51:53 »
Dostum Asuman Hair İzmir'de değil İstanbul'da.
Forumdasın ama hiç forumda ismini duymadığımız bir yere karar kılmış son, belki iyide bir merkezdir ama bilemeyiz ama tombala çekiyorsun resmen. Forumda hem şikayet bölümünü hemde ekim sonuçları bölümünü iyi incele. Son pişmanlık fayda vermiyor.

mıstık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Nisan 2022, 17:25:56 »
Macera arıyorsunuz derim :)

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 12 Nisan 2022, 12:18:06 »
Sibel ulusan genis acikliklara ekim yapiyor guzel sonuclari var ancak instgramdaki sonuclarinda ekimden sonra sac pigmenti yaptiranlari paylasiyor.eside sac pigmenti yapiyor yani kaporta cila gibi hemen yan odada pigment yapiyor esi.ama yinede bir gorus sibel ulusanla
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Deniz Mirzaoglu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 12 Nisan 2022, 17:26:03 »
Merhaba sac ekim yaptirmak istiyorum yasim 33 ancak fiyat performans adina duzgun bir yer ariyorum tecrubeli arkadaslarin onerilerini alabilirmiyim asiri bir aciklik yok sacimda 3 yildir minoxil kullaniyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 13 Nisan 2022, 11:17:04 »
Merhaba sac ekim yaptirmak istiyorum yasim 33 ancak fiyat performans adina duzgun bir yer ariyorum tecrubeli arkadaslarin onerilerini alabilirmiyim asiri bir aciklik yok sacimda 3 yildir minoxil kullaniyorum.

Konu açıp saçını paylaşmalısın ezbere öneri yok burada
Global Moderator

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 24 Nisan 2022, 00:09:33 »
Beyler, kararımı newlifemed olarak vermek üzereyim. Sizin de görüşlerinizi almak istiyorum.
Asmed gerçekten çok pahalı. Ve newlifemed daha ilgili ve iletişime geçmek çok daha kolay.
büyük bir hata yapmak üzeresiniz derim hiç duymadım saç Ekimi riske atılacak bir işlem değil bütçeniz iyi çok iyi merkezler var adı sanı duyulmamış be yaptığı bilinmeyen yerlerden kaçınmak gerekli

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 29 Nisan 2022, 02:05:17 »
asmed iyide evet çok pahalı açıklığa göre 0 km araba veya bir ev parası vermek  gerek

odis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 26 Ağustos 2022, 22:36:54 »
merhaba arkadaslar, son cevaplariniz gelmeden once randevuyu almis ve yola koyulmustum.
oncelikle son cevaplarinizin yanitlarini yazayim.
1-asmed`i secmeme nedenim fiyati asiri yuksek geldi. 10bin euro istediler su an kampnaya ile euroyu 8e sabitledik deselerde toplam 80 bin lira tutuyordu ve benim butcemin iki katiydi.
2-new hairlife medi secme nedenlerim.
 -ben sormadan asmedte calismis ekipten elemanlar burayi actigini soylediler. ve asmedde ki islemin birebir aynisinin islendigini soylediler
    *manuel extraction: beni en cok etkileyen bu oldu. cunku boylelikle makinenin verecegi zarardan korunup ikinci defa operasyon gecirebilirdim. (makine, isindigi icin cevre koklere zarar veriyormus)
     *buyuk mercek ve isik altinda insan tarafindan sokme islemi yapildi
     *butik seklinde calistiklarini soylediler ve islem iki tam gun aldi   

-dht teknigi yaptirmayi isterken aslinda onun bile negatif yonleri olduguna ikna ettiler beni
 -sorularimin tumune cevaplariyla beni memnun eden tek merkez burasi oldu. (önlerin asimetrik ekimi, saç yönü vs )
 -ben de kas kilitlenmesi olduğu için saatlerce hareketsız kalmam mümkün değildi ve uyutulma istiyordumç birçok yer buna yanaşmadı zaten bunu sorduğumda hastanın işlem sırasında ayık kalmasını istiyoruz bazı sebeplerden dolayı dedi (bu sebepleri şu an hatırlamıyorum) ama arada bir sizi kaldırı gezdiririz özellikle ilgileniriz deyip operator doktor tarafından ağrı kesici ve güçlü bir kas gevsetıcı hazırladılar ve gercekten de iki gun boyunca 8 saat cok rahat gecti.
 -yatay kesim yapan bir yerdi
 -çıkarılan saçları ekilene kadar özel bir sogutucuda ve organ nakli yaparken kullanılan sıvının içinde beklettiklerini söylediler (işlem arasında bunu da gösterdiler)

ekim sureci:cok memnun kaldigim bir surecti
 transferler ve oteli kendileri ustlendi
 gayet ilgiliydiler
 kagitla imzalandi (nette bunun kopyasini vereceklerini yaziyorlarmis sonradan okudugum icin bu bilgiyi ben talepte bulunmadim onlar talepsiz de verebilirlerdi tabii)
 sadece önçizim için bile yaklaşık 20 dakika harcadılar. alet ve ışıkla tekrar tekrar milimetrik çizdiler.
 tek kötü haber donör bölgem ile ilgiliydi. saçlar kazıtılınca donör bölgemin çok sağlıklı olmadığını söylediler. bunu burada siz resimden fark ediyorken onların fark edememesi tek soru işaretiydi aklımda kalan. bu sonuctan dolayı ikinci bir operasyona gerekli donör kalmayacagını gerekli ilaçlar bile kullanılsa (ferasteride vs) en fazla bin greft çıkacagını söylediler bir sene sonraç bu yüzden baya bir buruldum ve hayallerim suya düştü açıkçası

-işlem iki tam gün sürdü.arada birer kez mola verildi ve yemek servisi yapıldı. üçüncü gün de yıkamayı filan yapıp gerekli bilgiyi vermeleri ile birkaç saat daha aldı.
-işleme 5-6 kişi girdi ayrıca operatör doktor arada kontrol etti.
-3.günün bilgilendirilmesinde 4300 civarında greft ekildiği söylendi. işlem öncesi çekilen fotograflar ve ekim sonrası çekilen fotograflar ile greftte ki kök sayılarının istatistigi .pdf dosyası olarak usbye kaydedilerek verildi.
-ilk telefon görüşmesinden bu bilgilendirmeye kadar esma hanım büyük bir sabırla konu ile ilgili ve konu dışında ki bazı sağlık ile ilgili tüm sorularıma cevaplar verdi çok ilgilendi

Ekim öncesi, kendileri tarafından çekilen fotografları ekliyorum

odis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 26 Ağustos 2022, 22:40:33 »
Traş sonrası, ekim öncesi
çizim hatlarını gösteren kendileri tarafından çekilmiş fotoğraflar

odis

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 26 Ağustos 2022, 22:44:03 »
Ekim ve ilk yıkama sonrası kendileri tarafından çekilmiş fotoğraflar

yorumlarınız neler?
siz ne dersiniz? gözüme 4300 greft varmış gibi görünmüyor benim.

(1 aylık 4 aylık resimleri de yükleyeceğim)
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2022, 23:00:29 Gönderen: odis »

Facebook Twitter Instagram