Merhaba dostlar,
Ben araştırdıkça merkezlerle gorustukce hiç karar veremez oldum, zira herkes elinde ki tekniği övüyor ve birbirinin zıttı bilgiler ile bilgi kirliliği oldu. 1 hafta içinde karar vermem gerektiği için de sizin değerli bilgilerinize başvurma ihtiyacı duydum.
3000 dolar civarında bütçe ayırdım. Türkiye'nin herhangi bir yerinde yaptırabilirim. Özellikle sakaklar ve ön kısımda hassasım. Beni bilgilerinizle yonlendirirseniz çok memnun olurum. Biliyorum hepimiz için saç önemli ama ben uzun sacliyim diye vaktinde birsuru olay yaşamış biriyim. Sonradan keşke burda yaptirsaymisim demek istemiyorum. Şimdiden vakit ve bilgi ayiracaklara teşekkür ediyorum.
Not:saça yön verme konusunda saçım hiçbir zaman şekil almadığı için sanırım hiçbir Ekim yöntemi yön veremez. Bu durumda en önemli şey sıklığı sanırım.
Gorustuklerim arasında history hair biraz öne çıkmıştı yatay kesik ile ekliyorlarmış ama bir web siteleri bile olmayışı soru işareti yarattı.
(Dolar olarak acmamin sebebi ileride başkalarına da bilgi olarak fayda sağlasın bu başlık diye açtım, malum kur sürekli değişiyor)
Yaşım 39 yaklaşık 20 yıldır dökülme yaşıyorum.