Gönderen Konu: 17 YAŞ GENETİK DÖKÜLME (GÜNCELLEME)  (Okunma sayısı 2852 defa)

sofarsogoodsowhat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 17 YAŞ GENETİK DÖKÜLME
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2022, 22:10:18 »
Dostum anne veya baba tarafında kellik var mı?

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
« Yanıtla #17 : 04 Nisan 2022, 04:50:31 »
Dostum anne veya baba tarafında kellik var mı?
Anne tarafında çok benzediğim bir dayım var bir tek onda var. 20li yaşlarda agresif döküldü onunki Nw 3 oldu bir anda ondan korkuyorum. Dedelerimde saç var baba nw3 ama onunki olgunluk çizgisi gibi bir şey hiç ilerlemedi yıllardır. Saç tipim de anne tarafına çekti.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan
[Norwood : 1,5]

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 04 Nisan 2022, 09:16:47 »
2 sene idare et sonra direkt fine başla. saçında şuan bir şry yok diyenlere aldırma şuab tabii iyi saçın ama geriliyor. Bu bir süreç. Millet saçın dökülüyor diyince direkt üstü ayna gibi olmasını bekliyor. Benim de 25 yaşına kadar elimle bile bütün gün havada duran yoğun saçlarım vardı. Tarağı sok bırak asla düşmezdi tarak saçtan. Şimdi ne havaya dikiliyor ne iekil alıyor. Anca kısa kestirip yana taranıyor kaldırmadan. Saçında sorun yok diyenleri aldırma kardesim bu bir süreç şimdi problem yok dersin 5 sene sonra tel tel kalır kafanda.

shoozy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 04 Nisan 2022, 14:02:42 »
15 lerimde yeni girmişken minoxil kullanan biri olarak bence minoxile başlama , sağlıklı beslen kafein ve şekerden uzak dur , düzenli uyu , kiloluysan sağlıklı şekilde kilo ver ve saç dökülmeni gözlemle. Minoxilden beklediğim sonucu almadım ve kullanması cok zahmetli bir ilaç kullandıktan sonra saçı yağlı bırakmasımı dersin kokusumu dersin ilacın deriyi pullaştırması mı dersin minoxile cok sıcak bakan biri değilim . Saç dökülmesinde kişiden kişiye değişmekle birlikte yüzde yüz sebebi Aga değil altında yatan ve agayı tetikleyen hızlandıran destekleyen cok sey var.

shoozy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2022, 14:04:25 »
Fotoraflar cok kaliteli olmadığı icin fotoraflara bir şey söylemek zor yeni fotoraflarla konuyu güncellersen iyi olur. Galiba önceki konularına da yazmıştım eğer halen kan tahlili yaptırmadıysan yaptır ve doktordan ferritin için kan tahlilide iste özellikle

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #21 : 04 Nisan 2022, 15:24:35 »
Fotoraflar cok kaliteli olmadığı icin fotoraflara bir şey söylemek zor yeni fotoraflarla konuyu güncellersen iyi olur. Galiba önceki konularına da yazmıştım eğer halen kan tahlili yaptırmadıysan yaptır ve doktordan ferritin için kan tahlilide iste özellikle
Genel kan tahlili yapıldı ama  ferritin yoktu bir daha gidiyim en iyisi.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #22 : 04 Nisan 2022, 15:26:36 »
2 sene idare et sonra direkt fine başla. saçında şuan bir şry yok diyenlere aldırma şuab tabii iyi saçın ama geriliyor. Bu bir süreç. Millet saçın dökülüyor diyince direkt üstü ayna gibi olmasını bekliyor. Benim de 25 yaşına kadar elimle bile bütün gün havada duran yoğun saçlarım vardı. Tarağı sok bırak asla düşmezdi tarak saçtan. Şimdi ne havaya dikiliyor ne iekil alıyor. Anca kısa kestirip yana taranıyor kaldırmadan. Saçında sorun yok diyenleri aldırma kardesim bu bir süreç şimdi problem yok dersin 5 sene sonra tel tel kalır kafanda.
20 yaşımda gözden geçirebilirim 19 erken bence. Şu anda korumaya odaklanacağım. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2022, 15:35:23 Gönderen: Paradox0 »
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2022, 15:31:14 »
15 lerimde yeni girmişken minoxil kullanan biri olarak bence minoxile başlama , sağlıklı beslen kafein ve şekerden uzak dur , düzenli uyu , kiloluysan sağlıklı şekilde kilo ver ve saç dökülmeni gözlemle. Minoxilden beklediğim sonucu almadım ve kullanması cok zahmetli bir ilaç kullandıktan sonra saçı yağlı bırakmasımı dersin kokusumu dersin ilacın deriyi pullaştırması mı dersin minoxile cok sıcak bakan biri değilim . Saç dökülmesinde kişiden kişiye değişmekle birlikte yüzde yüz sebebi Aga değil altında yatan ve agayı tetikleyen hızlandıran destekleyen cok sey var.
Söylediklerini yapıyorum ztn ama minoxille saçın önlerini korumakta mantıklı geliyor, şakakları kaybedince çıkması çok zormuş araştırdığım kadarıyla ve dökülmenin başında olan kişiler döngü den çok az etkileniyormuş.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

shoozy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 04 Nisan 2022, 15:45:29 »
Söylediklerini yapıyorum ztn ama minoxille saçın önlerini korumakta mantıklı geliyor, şakakları kaybedince çıkması çok zormuş araştırdığım kadarıyla ve dökülmenin başında olan kişiler döngü den çok az etkileniyormuş.
Döngü minoxil için gerçekten sıkıntı hem psikolojik hemde fiziksel anlamda insanı yoruyor 2 senelik topikal minoxil serüvenimde bende galiba 2 kere yaşadım . Dediğin gibi ön çizgiyi düzeltmek zor masajın yanında haftada 1 şakaklara dermaroller ekleyebilirsin hem sana biraz daha zaman kazandırmış olur. Ferritin değerleri 40-60 arası ise doktoruna saç dökülmesinden bahset ve değerleri 100-150 lere çıkarmaya çalış

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #25 : 04 Nisan 2022, 15:48:57 »
Döngü minoxil için gerçekten sıkıntı hem psikolojik hemde fiziksel anlamda insanı yoruyor 2 senelik topikal minoxil serüvenimde bende galiba 2 kere yaşadım . Dediğin gibi ön çizgiyi düzeltmek zor masajın yanında haftada 1 şakaklara dermaroller ekleyebilirsin hem sana biraz daha zaman kazandırmış olur. Ferritin değerleri 40-60 arası ise doktoruna saç dökülmesinden bahset ve değerleri 100-150 lere çıkarmaya çalış
Dediklerin tedavide var ama doktora tekrar gideceğim ferritin değerlerine baktarmaya.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #26 : 04 Nisan 2022, 16:09:22 »
Tedavimi oluştururken bu videodaki tavsiyeler ve yorumlardaki tedavi uygulayanlar etkili oldu bu arada.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #27 : 04 Nisan 2022, 17:41:52 »
RU58841 etkili mi, kullanan var mı? Dht hormonunun saç köklerinde ki reseptörlere bağlanmasını engelliyormuş.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #28 : 05 Nisan 2022, 17:15:46 »
Daha net fotoğraflar yükledim, değerlendirme için. Saçın arkası açılıyor mu yoksa saçın şekli mi öyle sizce? 3 ayda bir fotoğrafla gözlemlemeyi düşünüyorum. Bu arada şakalar ileri doğru seyrelmiş gibi ilerde gidebilir gibi geliyor bana.
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #29 : 05 Nisan 2022, 17:18:31 »
İnternetten xpecia alan var mı sahte olma ihtimali var mıdır?
•Xpecia (x2)
•Revita Şampuan

Facebook Twitter Instagram