Gönderen Konu: Finasterid 1 ay oldu dökülme çok hızlı  (Okunma sayısı 1409 defa)

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finasterid 1 ay oldu dökülme çok hızlı
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2022, 00:23:04 »
İlk başlarda artar sonra toparlar

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2022, 00:45:05 »
İlk başlarda artar sonra toparlar
hocam çok dökülüyor eminmisiniz toplanacak gibi değil

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2022, 00:46:12 »
 salla dokulmeyide incelme tüyleşme varsa o sakat.finasterid yuzde 40 yavaslatır işi kullanmasan daha fazla gidicekti.en basta ilacın işe yaramadığı agresif dokulmeye denk gelmişsin.insallah cabuk biter bu surec.içerden hormonu baskılarken dısardan masaj dermoller falan saçıda besle.hem hormonun bir kısmını baskıla hem saç hormona karsı guclu hale gelsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2022, 00:46:41 »
Bu arada ben fitness yapıyorum bacak fazla çalışmıyorum ama üst taraf ağır basıyorum günlük 0.75 mg ile bu kadar dökülme normalmi

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2022, 00:48:17 »
hocam çok dökülüyor eminmisiniz toplanacak gibi değil
İlacın herkeste etkisi aynı olmayacağı için emin olamam. Ama genel kanı tedavilerin ilk başta saç döküp sonradan çıkaracağı yönünde.
Bu arada 1 ayda incelme olması mümkün değil.  İncelme önceden başlamıştır yeni dikkatini çekmiştir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2022, 00:49:45 »
 sureci hızlandırırsın .ustude kararında yap.ne arkadaslarım genetik dokulmesi varken rambo gibi şişti ama saçlar pat küt birden gitti.orman kafa sampiyonlar var deniliyor ee var yok demiyoruz ama onlarda genetik yok 24 saat calıssa koymaz.suureci hızlandırmışsın.zaten agresif dokulmen var yangına yukardan benzin atmışsın

« Son Düzenleme: 03 Nisan 2022, 01:15:55 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2022, 00:51:29 »
Bu arada ben fitness yapıyorum bacak fazla çalışmıyorum ama üst taraf ağır basıyorum günlük 0.75 mg ile bu kadar dökülme normalmi
Senin diğer konunu da okudum. Muhtemelen agresif dökülmeye maruz kalıyorsun. Geri adım atma zaman ver.
Finasteride bırakıp Dutasteride'e geçmeyi düşüncebilirsin

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2022, 01:49:13 »

steroid kullanıyorsan onlarda yapabilir veyahut kreatin falan

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2022, 04:10:52 »
Steroid kullanmıyorum veya kreatin sadece fitness ve finasterid günlük sporsuz olmuyor Fin fayda etmiyor olabilirmi

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 03 Nisan 2022, 11:57:54 »
Devam et düzelicek.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 03 Nisan 2022, 12:23:55 »
Devam et düzelicek.
ediyorum birakacagimi sanmıyorum vücudum gelişiyor sağlam ilerliyorum sadece Fitness yaptığım için Fin işe yaramıyor denile bilirmi sizce ?

Whatever Sc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Nisan 2022, 13:03:23 »
ediyorum birakacagimi sanmıyorum vücudum gelişiyor sağlam ilerliyorum sadece Fitness yaptığım için Fin işe yaramıyor denile bilirmi sizce ?
Öyle denilemez ancak fitnessa ara vermeni tavsiye ederim. Agresif dökülme sona ersin, saçlar toparlasın tekrar başlarsın.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #13 : 03 Nisan 2022, 13:58:23 »
Shedding dönemindesin. 3 aya kadar dökülme görebilirsin. Finasterid'i ilk kullanırken bunlar gayet olası. Merak etme dostum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Thescript

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 03 Nisan 2022, 19:03:34 »
Öyle denilemez ancak fitnessa ara vermeni tavsiye ederim. Agresif dökülme sona ersin, saçlar toparlasın tekrar başlarsın.
bırakırsam anlamı kalmaz hocam yapmtigimin
Shedding dönemindesin. 3 aya kadar dökülme görebilirsin. Finasterid'i ilk kullanırken bunlar gayet olası. Merak etme dostum.
ben bir ay yazdım ama 2 ay oluyor az kaldı ama dökülme fazla ve dökülen çıkmıyor gibi hissediyorum yemin ederim kafama vuruyorum bazen neden diye sinirden

Facebook Twitter Instagram