Gönderen Konu: Şok dökülmede dökülmeyen kısa saçlar  (Okunma sayısı 1762 defa)

EA693

• Yeni üye
  • *
Şok dökülmede dökülmeyen kısa saçlar
« : 02 Nisan 2022, 23:35:44 »
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Saç ekimimin 40. günü ve şok dökülmem 14. günde başladı bugünlerde çok azaldı. Şok dökülme sürecinde sık sık masaj yaptım ve yıkarken de hiç nazik davranmadan yıkamalara devam ettim. Özellikle sağ şakak bölgemde dökülmelerin az olması beni tedirgin etti. Şoktan kurtulan saçlar diye iyi düşünmeye çalışıyorum fakat şoktan kurtulan olsa kısa ve fırça gibi pek uzamadan kalır mıydı endişeliyim. Kendime ait saçlar veya nazik davranıp dökemediğim saçlar da olmadıgına eminim çünkü yeterince dökmeye çalıştım. Tecrübeli büyüklerimden kardeşlerimden durumu değerlendirmesini rica ediyorum.

Erdenay

• Full Member
Ynt: Şok dökülmede dökülmeyen kısa saçlar
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2022, 00:15:17 »
Aynı durum bende de var ve bende merak ediyorum

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2022, 03:37:29 »
henüz sende şok dökülme tamamlanmamış emin ol o saçların çoğu zamanla dökülecek .
dökülmeyip kısacık kalan saçların çoğunluğu ise  3 5 ayda dökülüyor yalnız bazıları bir sene sonra bile halen aynı vaziyette uzamadan kalabiliyor kendi ekimimden biliyorum :)

EA693

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2022, 03:55:52 »
henüz sende şok dökülme tamamlanmamış emin ol o saçların çoğu zamanla dökülecek .
dökülmeyip kısacık kalan saçların çoğunluğu ise  3 5 ayda dökülüyor yalnız bazıları bir sene sonra bile halen aynı vaziyette uzamadan kalabiliyor kendi ekimimden biliyorum :)
Hocam bu kısaların dökülmeden uzama ihtimali var mıdır? Daha doğrusu şoktan kurtulanlar olup olmadıgını anlama şansım var mı

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2022, 16:52:37 »
Hocam bu kısaların dökülmeden uzama ihtimali var mıdır? Daha doğrusu şoktan kurtulanlar olup olmadıgını anlama şansım var mı

tabiki var . çoğunluğu uzuyor ama uzamadan kalıp yıllarca öylece kalanını bile gördüm :)

EA693

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2022, 17:30:24 »
tabiki var . çoğunluğu uzuyor ama uzamadan kalıp yıllarca öylece kalanını bile gördüm :)
Eyvallah saolasın hocam vakit ayırıp cevapladığın için :)

ilyasias

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2022, 07:29:35 »
Hocam aynı durumdan muzdaribim. Bende de çoğu böyle kaldı. 45.günümdeyim. Cımbızla çok rahat çıkıyor ve j şeklinde. Sizde son durum nedir? Diplerinden yeni saçlar geldi mi? Çok tedirgin oldum. Çünkü neredeyse tamamı böyle benim

EA693

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 27 Eylül 2022, 10:28:42 »
Diğer konu üzerinden cevap verdim hocam

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 27 Eylül 2022, 10:53:10 »
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Saç ekimimin 40. günü ve şok dökülmem 14. günde başladı bugünlerde çok azaldı. Şok dökülme sürecinde sık sık masaj yaptım ve yıkarken de hiç nazik davranmadan yıkamalara devam ettim. Özellikle sağ şakak bölgemde dökülmelerin az olması beni tedirgin etti. Şoktan kurtulan saçlar diye iyi düşünmeye çalışıyorum fakat şoktan kurtulan olsa kısa ve fırça gibi pek uzamadan kalır mıydı endişeliyim. Kendime ait saçlar veya nazik davranıp dökemediğim saçlar da olmadıgına eminim çünkü yeterince dökmeye çalıştım. Tecrübeli büyüklerimden kardeşlerimden durumu değerlendirmesini rica ediyorum.

Elinle çek veya hafifçe bir cımbız ile yoksa uzamayacak veya dökülmeyecek riske atma.

cerenimo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Eylül 2022, 11:15:07 »
Ekimi nerede yaptırdınız?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2022, 00:54:52 »
Saç ekimi konusu açmalısınız sürekli konu açmak yerine
Saç ekimi konunuzu açın her seyi orada paylaşıp sorun ilgili bölümde
Global Moderator

EA693

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2022, 01:08:44 »
Sürekli konu açılmadı hocam aylar önce açılmış konum hakkında soru soruldu ona cevap verdim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2022, 01:09:38 »
Sürekli konu açılmadı hocam aylar önce açılmış konum hakkında soru soruldu ona cevap verdim.

Anladım saç ekimi konusu açarsanız süreci takip ederiz iyi geceler.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram