Gönderen Konu: Saç ekimi caps  (Okunma sayısı 1032 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi caps
« Yanıtla #15 : 03 Nisan 2022, 17:01:20 »
 Ey suriyeli zahir
 Bu ekimle bir ömür kalırsın bakir
 Git ikinciye ektir
 Donor alan zengin değil fakir
 Bak bu ekiminle herkes gördü seni hakir
 Şimdi gülüyorsun ama saçlar çıkınca söveceksin bir bir

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2022, 17:02:01 »
Ey suriyeli zahir
 Git ikinciye ektir
Ahahaahah süper ya 😂😂
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2022, 17:28:24 »
Ey suriyeli zahir
 Git ikinciye ektir
🤣🤣🤣🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2022, 18:10:23 »
 Abi bu alemde suriyeli zahir der susarım.dr zarevin ornekleri gibi .bir sürü kişinin onune çıkartılmalı.dunya kendine zahir ekimi yaptırmalı.tarihte hz isanın doğumu milad kabul edildi çağlar var yontma çağ tas devri altın cağ falan futbolda devrimler var bursa sampiyon oldu basak oldu şimdi ts devrim yapıyor 1.2. dunya savasları şimdide corona devri değiştirdi saç ekimindede suriyeli zahir kırılma noktası oldu tarih yazdı.cumle alem zahir ekimi diyecek.piskolojisinide inceleyebiliriz resimden şimdi ne kadarda herseyden habersiz bakıyor.sadece guluyor .zahir masumdur ekenler suçludur.kimse zahirin umudunla oynayamaz.
 bu ekim kitleleride peşinden surukleyebilir insanlık adına tehlike artık 10000 lerce kişi ekimciden siq zahir ekimi isteyebilir.toplumda siq zahir ekiminin yayılmasını onlemek gerek buda bizim borcumuz.gelecekteki tehlike siq zahir ekimi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2022, 18:38:56 »
Abi bu alemde suriyeli zahir der susarım.dr zarevin ornekleri gibi .bir sürü kişinin onune çıkartılmalı.dunya kendine zahir ekimi yaptırmalı.tarihte hz isanın doğumu milad kabul edildi çağlar var yontma çağ tas devri altın cağ falan futbolda devrimler var bursa sampiyon oldu basak oldu şimdi ts devrim yapıyor 1.2. dunya savasları şimdide corona devri değiştirdi saç ekimindede suriyeli zahir kırılma noktası oldu tarih yazdı.cumle alem zahir ekimi diyecek.piskolojisinide inceleyebiliriz resimden şimdi ne kadarda herseyden habersiz bakıyor.sadece guluyor .zahir masumdur ekenler suçludur.kimse zahirin umudunla oynayamaz.
 bu ekim kitleleride peşinden surukleyebilir insanlık adına tehlike artık 10000 lerce kişi ekimciden siq zahir ekimi isteyebilir.toplumda siq zahir ekiminin yayılmasını onlemek gerek buda bizim borcumuz.gelecekteki tehlike siq zahir ekimi
Aynen ben de dün akşam fotoğrafa bakarken hüzünlendim bazı insanlar vardır saç ekiminin geldiği son teknolojiden bihaber sadece ön tarafta biraz gölgelik olunca bile mutlu oluyor ben çok gördüm öyle insanları 5000 greft almışlar 1000 tanesi doğru düzgün çıkmamış ama adam mutlu çünkü hiçbir şeyin farkında değil ancak çoğu ileride her şeyin farkına varıyor bunların büyük bir kesimi de forumu görünce gözü açılanlar..Zahir siq bir ekim merkezinin siq bir ekim planına kurban gitmiştir umarım buna benzer ekim merkezleri ekmek yemez hale gelip başka zahirlerde siq bir ekim merkezi mağduru olmaz

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2022, 19:00:25 »
  umarım siq zahir son kurbandır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 04 Nisan 2022, 08:48:01 »
Ben paylaşımın artına yorum yaparak niyetlerini sordum.. bakalım neymiş paylaşımın açıklaması…

Siq bir ekim derken “sık bir ekim “ imasında bulunmaya çalışıyor anladık eywalla ama “şimdiden siq gibi bir ekim  “ nedemek :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 04 Nisan 2022, 13:36:15 »
 siq zahirin yuzundeki gulucukler hiç gitmeyecek kampanyası baslatıp onlardan zahir adına şimdiden bir düzeltme ekimi isteyelim

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2022, 15:06:23 »
Zahir Bey siqi tutmaz umarım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 04 Nisan 2022, 15:09:12 »
 Zahir bir trolldur hepimize tuttuurdu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 04 Nisan 2022, 22:20:50 »
Ben paylaşımın artına yorum yaparak niyetlerini sordum.. bakalım neymiş paylaşımın açıklaması…

Siq bir ekim derken “sık bir ekim “ imasında bulunmaya çalışıyor anladık eywalla ama “şimdiden siq gibi bir ekim  “ nedemek :)

Hahahahaha :)
Global Moderator

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 05 Nisan 2022, 19:15:34 »

Zahir ne yapıyor şuan acaba çok merak ettim konuşulanlar hakkında sessizliğini koruyor aradan çok yillar geçmiş belki foruma gelir birgün

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 05 Nisan 2022, 20:16:09 »
 siq zahir susmak çok seyi anlatır dedi ve sustu.
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2022, 20:23:51 Gönderen: emekli kel »

Facebook Twitter Instagram