Merhaba
senelerden beri araştırıyorum, kadınlarda saç ekimi nasıl, başarılı olan var mı diye. Belki de kadınlar bunu çok dile getirmedikleri için internette pek tatmin edici birşey bulamıyorum. Ben 38 yaşındayım ve son 15-20 senedir saçlarım sinsi sinsi çaktırmadan döküldü. En iyi doktorlara gittim, belki bir ekim parası kadar kan-hormon tahlillerine para verdim. Genetik yatkınlığım yok,ailenin kadınlarında bir araba saç var:) kan-hormonlarımda da sorun yok. Şu an dökülme problemim de yok. Ama saçlarım böyle seyrek kaldı. PRP+mezoterapiye 1 sene boyunca her ay 2 defa gittim, dedim ki bu benim her ay almam gereken bir ilacım gibi düşüneyim ama saç tellerim kalınlaştı sadece. Açıklıklarım dolmadı. 3-4 senedir saç ekimini araştırıyorum. Ama dediğim gibi tatmin edici bir ekim merkezi ya da doktor bulamıyorum. İstanbulda esteworld'e gittim, baktılar, konuştuk,çok ısrarcı olunca en sonunda bana şöyle dediler; erkeklerde garanti verdikleri kadınlarda bu garantiyi veremedikleri için kadınlarda saç ekimine yanaşmadıklarını söylediler. Ticari kaygı yani. İzmirde Sibel Ulusan'a gittim, olur olur ama saçlarını kazıyacağız dedi,yanaşamadım. 2-3 saç ekimi merkezine daha gittim, kimisi olmaz, kimisi ehh olur dedi. Yani olmazsa neden olmaz, olursa neden başarılı olur konusunda tatmin edici, net bir cevap alamadığım için hiçbir yere yaptırmadım. En son DHI ile Hakan Doğanay'a gitmeye düşündüm,hatta kan tahlililerimi gönderdim, randevu sürecindeydim, DHI konusunda birkaç yazı okuduktan sonra vazgeçtim. Burada yanlış anlaşılmasını istemiyorum, çok detaycı, mükemmelliyetçi değilim, eğer saç ektiririsem rapunzel gibi saç da beklemiyorum, ama birden fazla yer tam anlamıyla neden olur neden olmaz sorusuna farklı cevaplar verdiği ya da cevap veremediği için bir türlü yaptıramıyorum. Siz veya çevrenizde kadınlarda saç ekimi yaptırıp memnun kalan birileri var mı? Fotoğraflarımı da gönderiyorum( saçlarım dalgalı olduğu için ve PRP+mezoterapi yaptırdığım için bu en iyi hali)